Gdzie To Jest ??? Hmmm ....

Temat przeniesiony do archwium.
181-202 z 202
| następna
heheheh, każdy sobie rzepke skrobie, jak tam samopoczucie, acercapo? lepiej juz?przeciez to świąteczny czas i obowiązuje uśmiech i szczęście :))))
Jestem ateista i nie nawidzę tych świąt dlatego mnie to przytłacza ;/ Ale czuję sie swietnie :D A Pani (bo nie wiem jak mam pisać) jak się czuję :D ??? Jak tam przed świętami :D A wy drodzy forumowicze ??? Jak nastrój ??? pozderki :D
ja super, tu raczej sobie wszyscy tykaja i to jest fajne, że nikt sie nie pyta o wiek,;) a ateizm to ciężka sprawa w każde święta
To super, że super :D hyhy :d Nom niestety :D A wiesz może jak sie obchodzi święta w Argentynie, albo w Hiszpanii ??
BeaI ! sprawia Ci radość tłumaczenie tekstów ??? He ??? A jak nauczyłaś się hiszpańskiego ??? Mieszkałas tam może ??? Opowiedz mi cos o sobie :D
lubię tłumaczyć teksty, to po części moj zawód , z Hiszpanią jestem związana od wielu lat, języka nauczyłam się sama i potwierdziłam go DELE superior, nie ma on dla mnie większych tajemnic , choć wciąż zaskakuje mnie, to tyle najpotrzebniejszych informacji;), tak bardzo sie nudzisz, że wyciągasz informacje od ludzi? Hę? :)
acercapo mi osobiście imponuja Polacy nowego typu. Jeden z nich - Tadeusz Jelec - został szefem biura projektowego Jaguara, inny - Tomasz Sycha - zaprojektował BMW Z4 Coupe, Marek Reichman z kolei stworzył samochód Jamesa Bonda - Astona Martina DBS. Można też z drugiej strony przywołać karierę naszego kierowcy Formuły 1 Roberta Kubicy.Pozdrawiam
Acercapo, błagam Cię, nie odpisuj, bo ten durny wątek nigdy się nie skończy. A miało być tak pięknie: słowniki, komputery....
hahah No tak pytam, bo widzę, ze pomocna jesteś :D A co to jest DELE Superior czy coś i jaki masz zawód :D Fajnie masz :D Chciałbym znac perfekcyjnie ten język :D
hehehe, pomocna jestem, bo już taka się urodziłam, a poza tym widzę, że się tu wątek skrócił przez te Twoje wypytywania:))
Antares11 a znasz ten pogląd Włochów
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8642531&rfbawp=1166045412.504.
wooow to BeaI sama sie nauczylas jezyka? To super pocieszajace (!!!!) bo ja sie sama tez ucze i czasami trace wiare ze cokolwiek sie naucze.
Czasami mi pomaga moja milosc ale on bardzo dobrze mowi po polsku - sam sie nauczyl- i w zyciu codziennym rozmawiamy po polsku niestety

pozdrowienia
to go zmuś do mówienie w ojczystym języku:))))
Jadwidzia, ja generalnie od polityki staram trzymać się z daleka :). Pozdrawiam!
Widzę, że reanimujecie temat dotyczący facetów :D hyhy ;D A może tak o hiszpankach coś :D Faceci :d dajmy babkom wycisk (Żart) pozderki :d
A tak a propo :D tym babkom nic nie pasuje: włosi - mamin synki, polacy - pijacy (jaki rym), niemcy - kłamcy (tez rym ?) Jejq :D kobiecie nigdy nie dogodzisz ... no może pomijając jeden fakt :D pozderawiam :d
Hey acerpaco, to ja jestem tą fajną girl co pytała się o ilość słów wjęzyku hiszpańskim
Hyhy ;p Nieźle :D To był "Błysk Roku 2006" lol2 :D Najśmieszniejsze pytaie jakie w życiu słyszałem :D I nie spodziewałem się, że może być ktoś bardziej zwariowany niz ja :D Chyba wpiszę Cie do rodziny na mój poziom :d lol :D Dobrze, ze to nie był chiński :D pozdr ;*
Oh really ???

Tak bardzo Ciebie to pytanie rozśmieszyło ??? Hmm, ja się z tego cieszę, że mogłam kogoś rozśmieszyć, ale gdy zadawałam to pytanie to naprawdę liczyłam na odpowiedż .....
And.......szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego me pytanie Ciebie tak bardzo rozbawiło :) :) :) :) :)
To jest wątek forum założony przeze mnie . Może znajdzies ztam coś co Ciebie mogłoby rożmieszyć aczkolwiek nic zabawnehttps://www.ang.pl/Fanatycy_U_S_A_wpisujcie_sie_44428.htmlgo tam nie widzę :)
See ya na MOIM forum :) :) :) :)
Sorry, podałam zły adres poprzednio
https://www.ang.pl/Fanatycy_U_S_A_wpisujcie_sie_44428.html
Temat przeniesiony do archwium.
181-202 z 202
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa