Opis gg!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 189
poprzednia |
Hejka!Witam was serdecznie i mam wielką prośbę chciałabym zaszapnowac językiem hiszpańskim i poszukuję fajnych,śmiesznych opisów na gg!I mam jeszcze prośbę jak napiszecie to proszę co ono znaczy po polsku!Z góry dzix!Pozdro kochani!
!
a po co pohiszpansku... napisz po prostu
" alez ja jestem je...ta" przetlumaczyc ci? Matko coz to za pytanie? "zaszpanowac na gg jezykiem hiszpanskim" nie no brak mi slow!!
ale lol :D kochana, nie odbieraj mi roboty :D teraz ja siedzę i sie ryję :D o mako ;D
heheehehe i ja tak samo sie telepie ze smiechu jak durnowata;-)))
No ale acercapo no sam powiedz skad sie kobicie wzielo takie pytanie no juz tak sie splaszczyla w mysleniu czy jak bo pojac nie moge ;-))
nie wiem :D na prawdę nie mam pojęcia :D ludzie mają różne pomysły :D np. pytanie o ilość słów w jęyku hiszpańskim też było zniewalające :D haha :D albo lotniczy kluv samotnych serc lol2 :D czaami ludzie mają gorsze teksty niż ja sam (a wydawałby się że graniczy to z cudem) hyhy :D ;] A Ty się tak tam nie smiej ;p Nie śmiej się nie śmiej :D Ja jeszcze dzisiaj nic nie zbroiłem, oprócz tego, że potraktowałem dzbanek szokiem termicznym ( zdjąłem go ze zmywalki i zaparzyłem sobioe kawę, a on co biedaczek - nie wytrzymał) ach, nie wiem dlaczego, ale zawsze gdzie się nie pojawię to cos zepsuję :D
Niniejszym wnioiskuję o przyjęcie Ingi do rodziny :) Mogę ją adoptować. Inf ostatnio mało aktywny, nieobecni nie mają racji, nie będzie miał nic do gadania :)
loj Jesus Jesus....!! No takiego zaszytu to ja sie nie spodziewalam;-P acercapo teraz to ja przezylam szok ale ten z innych szokow nie z tych termicznych;-)) O familijo ma najdrozsza nie opuszcze was az do..? no wlasnie az do zapadniecia sie tego forum? Ale to raczej nie grozi wiec pozostane z wami na zawsze czy tego chcecie czy nie! a oooo!;-)
A może być :D Włąśnie się zastanawiałem gdzie mam wcisnąć tę osóbkę :D Kto przeciw ? Kto za ? Nie widzę sprzeciwu ! K Inga przyjęta pod skrzydła cituchny Agniesi i wujaszka Inf'a :D Welcome :D w familyji :D ;p
oo, nowa sobrina, hehehehe, a dufci to nie chciałeś i się nie wypowiedziałeś na ten temat:)))))
zaraz zara :D ależ ja nic takiego nie remember ;> hehe ;] Ale do rodziny trzeba wciskać tych takich co się tu tak juz dość długo szwędają :D hehe :D jak dupka się jeszcze szwędnie tak trochę to też ją za fraki przyciągnę :D ;p mamciu ;*
Oo, zostałam Matką :D
A Dufcię pewnie Banan i Antares chętnie przygarną :)
No matka!!! Polewac, stol nakrywac coca cole z lodowki, oranzade ze studni wyciagac!!!No jak balanga to balanga;-))
Mamo a co bedzie jak tata sie dowie ze jestem z hiszpanem? dostane pasow czy mi zabroni sie spotykac... tak strasznie sie boje;))))))
hyhy :D nieźle :D Musze dorysować kolejna gałąź do mojego derzewka, które wisi na tablicy korkowej :D

A propos balangi to się tak wytańczyłem przed chwilą, ze nie mam siły siedzieć :D I jeszcze w radio słyszę Upside Down A-Teens :D Jak tu nie tańczyć :D karnawał :D karnawał :D kto zatańczy ze mną ?! hyhy :D
drzewka miało być ;)

A ja już zabraniam qzynce kIndze podejmowania pochopnych decyzji ;] może p[rzedstawisz wybranka rodzinie ;] juz ja go zapoznam ]:->
No moge zatanczyc jakiegos wyrwidéba .. *porwij do tanca porwij mnie ol jeeeee*
no dziewczyna chce zaszpanować, a tu żadnej pomocy.

profil psychologiczny "chcącej zaszpanowac":

- z pewnością nastolatka (ale raczej młodsza ok 15, 16 latek, albo w jej języku wiosen:))
- zwariowana i szalona, lubiąca zabawe i poznawanie nowych ludzi...
- czytelniczka bravo, w którym ostatnio napisali, że jak szpanowac to tylko na gg i to po hiszpansku.

naucz się najpierw kotku, to będziesz szpanowac. Chociaz ponoć w niektórych kręgach (i nie mówie tu o tych, z których składa się twój kręgosłup) głupotą tez można szpanowac.
No jeszcze nie poznal a juz zabrania osz ludu kochany!!To jaka bedzie reakcja ojca? zginejak boga kocham zgine!!!
Bardzo sobie wypraszam ! ja mam 16 lat ;p i sobie szpanuje :D i nie tylko głupotą, chociaż tym też :D ale opisy w różnych językach mając Neta to żadna sztuka hehe.
haha :D taka natoora ma coby uważać na niebezpieczeństwo czyhajace na najbliższych :D A Ty kINGO jesteś bliższa NAJ więć trzeba :D ;]
wuj jest Soorowy, ale chyba Cię nie trzaśnie tak mocno cobyś padła :D ;]

Ale jak masz mana to ja nie mogę z Tobą tanczyć ;]

MaX Don't Have SeX with Your EX ! - kojarzysz może ;p?? ;>
Czunga Bunga to ze ma 15 czy tam 16 lat o niczym nie swiadczy;-) Tacy mlodzi ludzie czasem maja bardziej w glowie poukladane niz nie jeden dorosly;-) acercapo chyba sie ze mna zgodzisz?;-)))))
Wuj to Wuj ale ojcec jak sie zapieni i mnie trzasnie to padne ....padne jak mucha trzepnieta klepka o sciane tylko kleks po mnie zostanie hehehe;-PPP
Pewnie, że sie zgadzam ! jakaś tam Bunga Czunga nic nie wie :D Ja jestem żywym przykładem na to że TEENAGEROWIE też mogą mieć poukładane w głowie Nieprawda !! No prawda :D
J' aime pâtés :D Więc tu się nie ma co martwić :D Nie baj się i tyle :D A jak nie to mu dasz w trOMbę lol2 (moja pani od historii mówi momĘcik to ja bENdę mówił w trOMbę) ;p
To mi wyglada na jakies rozdwojenie jazni;-)Czy wszystko w porzadku? z ktorym acercapo rozmawiam? z tym dobrym czy zlym?;-))
hhehhe to tak jak moja pani od biologii w podstawowce ciagle powtarzala pajÉÉÉczaki przy tym jak to wypowiadala zaciskala dlon z tymi swoimi czerwnymi szponami o matko co za wspomnienia, na sama mysl o tym podlym babsztylu przechodza mnie caiarki;-))
A ilu znasz ]:-> jest jeden, ale ma dwa oblicza :D

Zaraz zaraz ! Ty chyba nie powątpiewasz w to co tu napisałem o poukładaniu ! ;/ Ani mi się waż ! Bo będzie granda, granda będzie !

Bosh ! Gdzie ten wujek ! powineien Ci przetrzepać futro ;p
ale cham z tego Czungi BUngi Gungi. jak mógł napisać , takie rzeczy o nastolatkach? Brzydki brzydki.

Aha i zgadzam się , ze czasem młodsi ludzie są bardziej dojrzali życiowo. Ale chyba sa wyjątki , nie>?

no i takim własnie mi się wydaje ta paniusia od gg/

ale dobra,że grzeczny jestem to przepraaszam wszystkich urażonych, w pierś się bije.
Aj tam w piers... po grzbiecie ;-)) taka to ma byc pokuta!ciezka i do zapamietania na cale zycie;-))
I bardzo dobrze Bungu Czungo :D bij się bij :D Nastolatki świata łączcie się i pokażcie że nie wszyscy z was są kretynami :D

Halo ??!! Ktos mnie słyszy ??!!
No to mamy zonka ...

A Ty, Czungo Bungu skąd wiesz co się w BRAVO pisze ?! To nawet ja nie wiem :D Nie mam niestety czasu na takie głupoty i szkoda mi kasy :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 189
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa