Opis gg!

Temat przeniesiony do archwium.
181-189 z 189
| następna
>Matylde 28 Sty 2007, 21:27
>Czy wam zdarzają się wpadki?
>Agniecha110 28 Sty 2007, 21:29
>Tak, zdarzają się. Czasem bezmyślnie wklejamy ten sam post po kilka razy.

Już wątek zgasł, a ja jeszczę się pompuję :D Chyba jednak z tą dzicinnością mi do twarzy ;]
I jak to określony zwierzątko. I bardzo dobrze :D mogę byc tam jakimś borsuczkiem, a nie tam chiqitą ;] Ale do wujka nic nie mam :D Do ABBA'y też nie ;] chiquita'm chiquita'm chiquitita'm tam :D
a ja będe sie upierała iz też do nastolatek się zaliczam..aj starośc nie radośc pozory nalezy zachować ;)
Tylko uważaj, bo może Cię zaraz ktoś określić hyhy jakiś pan z Czubeczkim ;/ Lepiej sie nie przyznawaj, ze chcesz być NASTOletnia :D
Jaka bloga cisza...
Rozpoczynamy zebranie. Za momÉÉcik sprwdzona bÉÉÉdzie lista obecnosci do jasnej ANIELKI;-)
jestem obecny !
hmmm a reszta gdzie ee? na wagary sobie poszla?;-))
Bo siem zaraz zdenerwujÉÉÉ
Do licha jesnego (pan prof też tak mówi) Zaprawdę powiadam wam wszystkie ucieczki zostaną odnotowane w dzienniku. I na koniec podsumowane. To będzie wstęp do królestwa niebieskiego ! (pan prof jest bossSki) tylko, ze on tam szybko trafi do tego królestwa lol2
No to pieknie sie wyzaza pan profesor, ale grozba... odnotuje w dzenniku uu i co cala klasa juz sie czescie ze strachu;-)) ??
No ja się czuje jak bohaterzy książki "Upiorna szkoła" Anthony'ego Horowitza. mam nadzieję, ze jednak nigdy tak nie będzie cobyśmy musieli się bać nauczycieli zombie'ch :D hyhy :D Nasi nauczyciele są The Best A najśmieszniejsza jet lekcja histori ... pompa jak 102!!
Temat przeniesiony do archwium.
181-189 z 189
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa