Opis gg!

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 189
dziecko ! zastanów się nad tym co ty za bradnie wypsiujesz :D gorzej niż ja. Jak się zaczniesz uczyc tego języka to wtedy będziesz sobie wymyślała przeróżne opisy :) I będziesz się mogła pochwalić tudzież zaszpanować. A na razie to nie mej pretensji, że nikt Ci nie chce pomóc, bo są ważniejsze sprawy
>Bosh ! Czy jakis ktos może ją wyrzucić ;/
hehehehhehe hehe ignoruj jaszczurke;-) Synuuu nie przejmuj sie to typowy atak histerii ;-)))
typowe nastolatki.

Pan Medialny
Nie przywykłem do takiego czegoś ;/ Bosh ;(
Biedaczka teraz dostała apopleksji i musi na blogu wyskrobać recenzje na temat tego, jacy straszni są ludzie na foroi i jak ja potraktowali :D
Chciałbym to przeczytać :D
co masz na myśli mówiąc typowe nastolatki ?!
A ja idę do domu posłuchać Britney Spears :D

Boski wątek :D Uwielbiam Was moje bratanki i siostrzeńcy :)
Czunga z buszu ma na mysli ze potrafimy sie swietnie bawic;-)
Ja tam mogę oglądać Brit jaka była ładna przed laty :D Mam jej teledyski wszysściutki, tak ładnie wygląda :D Blondynka, ładniusie oczka, to i owo. Wszystko na miejscu :D yummy :D
I wielkim hurem odpowiedzialy dzieci:
MY TEZ CIE UWIELBIAMY WUJKU BANANIE!!HURAA;-)))
No ja myślę :D pan Mądrala. pewnie nie ma dobrego tematu to szuka tutaj. A może w BRAVO pracuje skoro tak bardzo zaorientowany ;] hyhy
no ba , kochamy banany i BRIT :D lol2
Ale jednak koleżanka coś winosła do mojego rozwoju. Teraz wychodząc z knajpy będę mówił "idę do domu pisać bloga" :D
E tam, Czabula to stary forumowicz z dużym dorobkiem. Szanujmy kolegę, zwłaszcza, że śledzę jego postępy w nauce hiszpańskiego i podziwiam zapał.

Jak tak nauka Panie Czabula? Dalej codziennie twardo wkuwasz? Ech, chciałbym mieć tyle chęci...
koleżanka to niezła furYatka. Tylko coby wujkowi się nie udzieliło :D:D:D
Bo ja drugiego furYata nie zniosę ;p
Nie wiem, bo jestem za młody, ale planuje wielkie out. Muszę więcej czasu poświęcać naucę. Bo na razie zajmuje się foro, ale też wqwam TWARDO po kartce słówek hehe :D zwłaszcza że muszę poświęcać się też francuskiemu i angielskiemu ;] i sql :D
furyatka hehe wpadla zadymy narobila.. o ooo jeszcze sie pyl unosi! chcesz pomoc a tu se wezmie to zle odbierze;-) My tak wszyscy z dobrego serca no ale co bys nie zrobil to nic... za nic wdziecznosci;-)))
no właśnie, akcja jak na dzikim z :D hyhy :D
i poszła bidoolka naskrobać nocię :D
Pewnie juz nas obsmarowala ze hooo ! synu juz jestesmy spaleni..
i opadly emocje zapadla taka niezreczna cisza ;-)
O Boże, dopiero teraz załapałam o co chodzi z tą "nocią".
Zdecydowanie nazwę szczurka Gordon. Roman będzie mi się kojarzyło z Romanem od Edukacji, a skoro takie rzeczy się z młodzieżą dzieją to nie jest godzien.

A z resztą Alf miał na imię Gordon :)
Ahaaaaaaaaaaaa a mama jak sie dowiedziala ze trzeba stol nakrywac to zobacz jak trzmychnela?! Jak trusia siedzi i nic nie mowi....az dzieciom hambre minie ee??;-))
Dosłownie :D JA bym szczurka Capuś nazwał :D hyhy :D Ale nie mam szczurka, chyba, ze jakiś się po domciu szwęda :D masz rację qzyneczko :D teraz to naprawdę jesteśmy obsmarowani, że hoho :D
mama zajęła się tłumaczeniem jakiemuś faniksowi :D i to miała takiego speeda, ze az sam sie zadziawiłam, co mam taka genialną ciutuchnę :D

tłumaczenie tumaczeniem, ale gdzie ta COLA ??
Wyrobi nam opiniie na swoim blogu... Czeslaw mowie Ci nie pozbieramy sie;-))) Myslalam ze matka nam klapow wleje za te dogryzki tzn... jakie tam dogryzki ;-) za ta nasza pomoc a tu nic... jeszcze sie pyta jak tu szczurka nazwac! No ale przekrecila nas z ta cola nie?
I to jak :D hehe :D ja idę się napić czegoś, apotem uczem się esp :D musze odsapnąć od kompa bo mnie gaUUUki oczne popękają :D i sie wyleją i bedzie jajecznica :D
(Puk Puk)(BAAAAmmmmm) Zapowiadam 2 godzinn aprzerwe
nastepnie sad oglosi wyrok.;-))
E tam, nie może Was obsmarować w swojej NOCI bo musiałaby napisać jaki początek miała ta dyskusja. A więc:
Opowiem Wam dziś jak to chciałam przyszpanować na gg...
Chyba na to się nie porwie.
A tłumaczę bo to mój ziomal z Podkarpacia :]
Czytam i czytam!Boże to jest okropne jak w mozecie tak obrażac autorkę tematu przecież każdy z nas chciał za szpanowac (kiedyś)!A jak pomagamy innym to czemu nie jej??????????????????
Matylde: mnie też jakoś cofa gdy widzę, że ktoś chce "szpanować" nie swoją wiedzą... chyba nawet młody wiek niewiele tu tłumaczy :(
Sam temat to swoja droga. Ale jak kliknelam w Matydle to dopiero sie usmialam. Od razu widac, ze kolezanka tu nowa i nie wie, ze nawet jak sie nick zmieni to stare wpisy i tak pozostaja, hehe.
ale plama :(
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 189

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa