dziecko ! zastanów się nad tym co ty za bradnie wypsiujesz :D gorzej niż ja. Jak się zaczniesz uczyc tego języka to wtedy będziesz sobie wymyślała przeróżne opisy :) I będziesz się mogła pochwalić tudzież zaszpanować. A na razie to nie mej pretensji, że nikt Ci nie chce pomóc, bo są ważniejsze sprawy
>Bosh ! Czy jakis ktos może ją wyrzucić ;/
hehehehhehe hehe ignoruj jaszczurke;-) Synuuu nie przejmuj sie to typowy atak histerii ;-)))
Czabula Gunga
28 sty 2007
typowe nastolatki.
Pan Medialny
acercapo
28 sty 2007
Nie przywykłem do takiego czegoś ;/ Bosh ;(
Biedaczka teraz dostała apopleksji i musi na blogu wyskrobać recenzje na temat tego, jacy straszni są ludzie na foroi i jak ja potraktowali :D
Chciałbym to przeczytać :D
acercapo
28 sty 2007
co masz na myśli mówiąc typowe nastolatki ?!
banan567
28 sty 2007
A ja idę do domu posłuchać Britney Spears :D
Boski wątek :D Uwielbiam Was moje bratanki i siostrzeńcy :)
Inga22
28 sty 2007
Czunga z buszu ma na mysli ze potrafimy sie swietnie bawic;-)
acercapo
28 sty 2007
Ja tam mogę oglądać Brit jaka była ładna przed laty :D Mam jej teledyski wszysściutki, tak ładnie wygląda :D Blondynka, ładniusie oczka, to i owo. Wszystko na miejscu :D yummy :D
Inga22
28 sty 2007
I wielkim hurem odpowiedzialy dzieci:
MY TEZ CIE UWIELBIAMY WUJKU BANANIE!!HURAA;-)))
acercapo
28 sty 2007
No ja myślę :D pan Mądrala. pewnie nie ma dobrego tematu to szuka tutaj. A może w BRAVO pracuje skoro tak bardzo zaorientowany ;] hyhy
acercapo
28 sty 2007
no ba , kochamy banany i BRIT :D lol2
banan567
28 sty 2007
Ale jednak koleżanka coś winosła do mojego rozwoju. Teraz wychodząc z knajpy będę mówił "idę do domu pisać bloga" :D
banan567
28 sty 2007
E tam, Czabula to stary forumowicz z dużym dorobkiem. Szanujmy kolegę, zwłaszcza, że śledzę jego postępy w nauce hiszpańskiego i podziwiam zapał.
Jak tak nauka Panie Czabula? Dalej codziennie twardo wkuwasz? Ech, chciałbym mieć tyle chęci...
koleżanka to niezła furYatka. Tylko coby wujkowi się nie udzieliło :D:D:D
Bo ja drugiego furYata nie zniosę ;p
acercapo
28 sty 2007
Nie wiem, bo jestem za młody, ale planuje wielkie out. Muszę więcej czasu poświęcać naucę. Bo na razie zajmuje się foro, ale też wqwam TWARDO po kartce słówek hehe :D zwłaszcza że muszę poświęcać się też francuskiemu i angielskiemu ;] i sql :D
Inga22
28 sty 2007
furyatka hehe wpadla zadymy narobila.. o ooo jeszcze sie pyl unosi! chcesz pomoc a tu se wezmie to zle odbierze;-) My tak wszyscy z dobrego serca no ale co bys nie zrobil to nic... za nic wdziecznosci;-)))
acercapo
28 sty 2007
no właśnie, akcja jak na dzikim z :D hyhy :D
i poszła bidoolka naskrobać nocię :D
Inga22
28 sty 2007
Pewnie juz nas obsmarowala ze hooo ! synu juz jestesmy spaleni..
i opadly emocje zapadla taka niezreczna cisza ;-)
Agniecha110
28 sty 2007
O Boże, dopiero teraz załapałam o co chodzi z tą "nocią".
Zdecydowanie nazwę szczurka Gordon. Roman będzie mi się kojarzyło z Romanem od Edukacji, a skoro takie rzeczy się z młodzieżą dzieją to nie jest godzien.
A z resztą Alf miał na imię Gordon :)
Inga22
28 sty 2007
Ahaaaaaaaaaaaa a mama jak sie dowiedziala ze trzeba stol nakrywac to zobacz jak trzmychnela?! Jak trusia siedzi i nic nie mowi....az dzieciom hambre minie ee??;-))
acercapo
28 sty 2007
Dosłownie :D JA bym szczurka Capuś nazwał :D hyhy :D Ale nie mam szczurka, chyba, ze jakiś się po domciu szwęda :D masz rację qzyneczko :D teraz to naprawdę jesteśmy obsmarowani, że hoho :D
mama zajęła się tłumaczeniem jakiemuś faniksowi :D i to miała takiego speeda, ze az sam sie zadziawiłam, co mam taka genialną ciutuchnę :D
tłumaczenie tumaczeniem, ale gdzie ta COLA ??
Inga22
28 sty 2007
Wyrobi nam opiniie na swoim blogu... Czeslaw mowie Ci nie pozbieramy sie;-))) Myslalam ze matka nam klapow wleje za te dogryzki tzn... jakie tam dogryzki ;-) za ta nasza pomoc a tu nic... jeszcze sie pyta jak tu szczurka nazwac! No ale przekrecila nas z ta cola nie?
acercapo
28 sty 2007
I to jak :D hehe :D ja idę się napić czegoś, apotem uczem się esp :D musze odsapnąć od kompa bo mnie gaUUUki oczne popękają :D i sie wyleją i bedzie jajecznica :D
Inga22
28 sty 2007
(Puk Puk)(BAAAAmmmmm) Zapowiadam 2 godzinn aprzerwe
nastepnie sad oglosi wyrok.;-))
Agniecha110
28 sty 2007
E tam, nie może Was obsmarować w swojej NOCI bo musiałaby napisać jaki początek miała ta dyskusja. A więc:
Opowiem Wam dziś jak to chciałam przyszpanować na gg...
Chyba na to się nie porwie.
A tłumaczę bo to mój ziomal z Podkarpacia :]
Matylde
28 sty 2007
Czytam i czytam!Boże to jest okropne jak w mozecie tak obrażac autorkę tematu przecież każdy z nas chciał za szpanowac (kiedyś)!A jak pomagamy innym to czemu nie jej??????????????????
Sam temat to swoja droga. Ale jak kliknelam w Matydle to dopiero sie usmialam. Od razu widac, ze kolezanka tu nowa i nie wie, ze nawet jak sie nick zmieni to stare wpisy i tak pozostaja, hehe.
banan567
28 sty 2007
ale plama :(
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa