Opis gg!

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 189
No me toques los cojones!Dydykowane izie i innym
dedykowane
anda anda!! como mocosa esta aprendiendo español;-)) va bien va bien;-))
Co ty nie powiesz!
Sorrki pasi?????????Troche pzresadziła ale mnie denerwujesz?
Smutne ale prawdziwe. Młody wiek nie zwalnia od znajomości języka polskiego. Ale co ja się tam będę wymądrzać, idę pisać swojego bloga...
Sorrki!
no chyba jednak tego nie wiesz skoro w dwóch postach tak napisałaś. Nie pisz też tego samego po kilka razy bo juz zążyiśmy zauwazyć co napisałas, naprawdę. Czy ty dziewczynko nie widzisz, że nas tylko rozbawiasz i popisujesz się swoim prostactwem?
Sorrki!Ja w przeciwieństwie do ciebie u miem przepraszac!
lavate la boca con el jabon... ;-)))
Tylko nie dziwczynko agilipollao!
Gdybys miala odrobine honoru...
Dzięki banan za "wstawiennictwo". Już myślałem, że stałem się wrogiem publicznym numer jeden. Niestety nie należę do rodziny i nikt mnie tu na forum nie chce adoptować:) Obraziłem dzisiaj kilku wrażliwych i sie zastanawiam czy było warto. W głebi duszy nie chciałem. teraz mnie banicja czeka.:)

Rzeczywiście ciągle się uczę:) między innymi dzięki ludziom z tego forum radzę sobie , bo miałem kilka problemów po drodze. Zresztą sam mi kilka razy pomogłeś to wiesz.
Właśnie dziś skończyłem drugą płytę EpT:) Po jedenastu miesiącach nauki. oprócz tego oczywiście z perlina ryję:) No i, że się tak pochwale, rozumiem już piosenki miłosne davida bisbala hehe

do wakacji mam plan skończyć całość i za kolejny rok zdać egzamin.

A teraz do reszty forumowiczów-nastolatków (w pozytywnym znaczeniu tego słowa):

nie chce mi się już komentowac tych rewelacji z forum. nie interesuje mnie czy ktoś mnie uważa za Czabule z buszu:) czy za pana mądralę albo pana medialnego albo...

Wytrwałości życzę. Idę bloga pisać...
A to gratuluję wytrwałości.
Co do Acercapo - pojawił się niedawno i wprowadza niezłe zamieszanie, ale czasem potrafi tak bredzić że siedzę przed kompem i się śmieję. Ogólnie pozytywnie zakręcony małolat, który zawsze musi mieć ostatnie słowo :) Jest jak małe sympatyczne zwierzątko, którego wszędzie pełno, ogólnie dość szybko go polubiliśmy.
Jeszcze trochę i wkręci Cię na kolejnego wujka.

"Idę pisać bloga" - zaiste, godny tekst :D
Hmm a nie sadziliscie ze to moze byla swiadoma prowokacja? ;) Mimo wszystko "nocia na blogu" wygrała :D pozdro dla wszystkich szpanujacych
Z buszu nie z buszu czunga bunga to to tak cariñoso;)) a pan medialny to bardzo pozytywne okreslenie;););)
do banana:

wiesz jaka jest różnica między Tobą a zwierzątkiem acercapo?

że on jest jak zwykły banan, a ty jesteś jak czikita:)
No jeszcze by tego brakowalo zebym sie zastanawiala czy to swiadoma prowokacja czy poprostu glupota?;-)) jakby nie bylo wychodzi ze glupota;-)) A ja tez se pozdrowie:-)) POZDRAWIAM;-)))
E tam, nie ma co szpanować, trzeba w google wpisać "rossioo". Sympatyczna koleżanka jest stałym bywalcem blogów więc na slangu się zna :]
[wpis usunięty]
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 189

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa