Opis gg!

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 189
o matko hahahahahaha Agniecha no czegos takiego to ja sie nie spodziewalam;-)) zadarlam z taka gwiazda ;-))))))))))
acercapo nie smuc sie prosze;-)) to bylo do prawdy wyborne ;-))
Powiem tak całkowicie się dzisiaj wygłupiłam!Już tego nie naprawię było co było i koniec ale jestem pewna iż tego błędu już drugi raz nie popełnie!
Drogi Acercapo!Jeśli nie chcesz bym Cię denerwowało to nie czytaj postów!oki
NIE MAM ŻADNEGO ZAMIARU !!! TAKA ROLA MAGIKA, POJAWIA SIĘ I ZNIKA !!!

JA ZNIKAM
Czy wam zdarzają się wpadki?
aj Ty fisiu Ty fisiu i jakiego Ci to bylo;-))) Teraz zlinczuj sie po grzbiecie to odpokutujesz;-)))
Tak, zdarzają się. Czasem bezmyślnie wklejamy ten sam post po kilka razy.
Wystarczy, że raz naciśniesz przycisk "wyślij" i czekaj cierpliwie, a na pewno wpis zostanie wysłany na stronę, bo jak naciskasz kilka razy to widzisz, jakie "deja vu" się pojawia ;)
Acercapo wrócccc :-)) wzywam Cie wróc magiku nasz!!Nie chcesz odsluchac werdyktu?;-))
aj mili moi..jakie to emocje...nie trzeba się nawet łopatami na śniegu rąbać..wystarczy wejść na forum i jazdaaa...Zaczynam myśleć nad tematem, ktory mógłby tak wszystkich podkręcić...może taki..:wybieram się do Hiszpani, mam pracować w domu publicznym, chciałabym zaszpanować i powiedzieć coś czasem do klientów, pomożecie? ;) będzie odzew? jest sens wpuszczać? ;)Pozdrawiam -Oliwia
Dziekujemy ze poinformowalas nas o przyszlej prowokacji na forum.
aj wiesz ja się jeszcze nie zdecydowałam...ja pytam "SZANOWNĄ RADĘ" czy to przejdzie ...bo mnie małe rzeczy nie satysfakcjonują i bez rozgłosu nie ma sensu...broma;)
ale wyraza sie jak facet... albo i gorzej...
"ale wyraza sie jak facet... albo i gorzej..." No jak to? tzn ze faceci sie zle wyrazaja? a co znaczy gorzej? Ty gosciu sie sprecyzuj troszke;-) bo wczesniejsze wpisy masz jako kobieta teraz twierdzisz ze jestes mezczyzna? kombinator
matkoooo, ale gallinero, mie można Was zostawić samych:))))))))
Czy jest ktoś na tym forum co ogląda telcię??Jakie?
Ale mnie rozbawił ten temat, no nie wytrzymam zaraz... xD Jesteście okrutni, dziewczynka potrzebuje pomocy specjalisty a wy się z niej tak naśmiewacie ;-)
Ja radzę popuścić jak nie dasz rady trzymac :D hyhySzczyty głupoty kiedyś topnieją, ten stopniał więc chyba po sprawie ;p hyhy pozdr ;]
chyba tez sobie założe nowe konto, żeby nikt nie wiedział, że to ja lol2
Ja się tam nie smucę :D To było (jak mawia moja kol) ŻENUŁA !!! hehe i miałem z tego niezłą pompę, a że muiałem napisać co myślę to juz inna sprawa i nie mam zamiaru się z tego spowiadać. hyhy Prawda, że przekroczyłem granice przyzwoitości, ale taki jestem. Jeżeli kogoś mądrego i inteligentnego to obraziło to I'm sorry.
Anonimowość uderza niektórym do głowy.
Acercapo, przed nami się nie ukryjesz :P my cię i tak znajdziemy i rozpoznamy - jesteś jedyny w swoim rodzaju i nie do podrobienia :D
Nie zebym się ZNOWU czepiał, bo się chyba nie czepiałem, a jak czepiałem to puściłem. ALE (zdania nie zaczyna się od ale : wybaczcie)
Dziewczyno hyhy ;] grono nastolatków jest najmniejszym gronem w tym miejscu, więc wyrażaj się po POLSKU (do jasnej Anielki jak mawia prof. od geografii)
no :D
hyhy :D ja myślę :Dże raczej nikt mnie nie swingooje ;]
Takiej bezczelności pokrytej lekką pianką humoru nikt nie potrafi zaprezentować ;]
To niczym moje kochane Cappuchino z bitą śmietaną i czekoladą ahh :D
Only I - Only one
No co ;p Każdy chciałbyby być raz w życiu takim 007 ;] taki nie widzialny i ogólnie bajer, coby hmmm ...
No włąśnie po co ... ??

jeżeli znasz odpowiedź wyślij sms na numer 7007 o treści A._odpowiedź
jeżeli poprawnie odpowiesz na pytanie dostaniesz 2 bilety na spotkanie
ze szPANIENKĄ :D
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 189

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa