praca na Majorce

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |
hej, mam zamiar z moją przyjaciółką jechać na wakcje na Majorkę do pracy, czy to dobry pomysł??? czy lepiej może wybrać się gdzieś indziej, żeby znaleźć pracę??? z góry dziękuję za pomocne komentarze;) pozdrawiam:)
napewno, że sie opłaci!!Ja marze o wyjezdzie do Manacor...i "Pub Aha"w Manacor...
[wpis usunięty]
Witam.
Poszukuję pracy na Majorce jeżli ktoś ma jakieś oferty proszę o kontakt:

[email]
Jestem zainteresowana pracą na Majorce, najlepiej dla dwóch osób. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje związane z tym. Pozdrawiam :] Proszę o kontakt: [email]
Szukam pracy na Majorce dla chłopaka i dziewczyny (wiek 28 lat).Bardzo dobra znajomość jezyka włoskiego ,słabsza angielskiego.Duże doswiadczenie . 6-scio letni pobyt we Włoszech, 1,5 roczny w USA(praca w hotelu). Mój adres [email]
szukam pracy na Majorce przede wszystkim w hotelu.glownie interesuje mnie praca z Niemcami slyszlam ze w czasie urlopow jest ich duzo na Majorce.umiem biegle jezyk niemiecki.posiadam certyfikat.moglabym juz wyjechac.jakiekolwiek informacje prosze kierowac pod moj e mail.z gory dziekuje.
Jeski pani nadal poszukuje osób chętnych do pracy na Majorce to proszę o kontakt
[email]
DZIEN DOBRY.DO JAKIEJ PRACY PAŃSWO POSZUKUJECIE CHĘTNYCH?Z NASZEJ STRONY BYŁY BY DWIE OSOBY.DZIEWCZYNA I CHŁOPAK.ON MA WPRAWĘ W "WYKOŃCZENIÓWCE",REMONTY, I JEST PO INFORMATYCE.JA JESTEM Z ZAMIŁOWANIA I ZAWODU WIZAZYSTKA-KOSMETYCZKA ,MAKIJAZYSTKA -SZKOŁA SKONCZONA W POZNANIU.ALE INNA PRACE TAKZE MOGE WYKONYWAC ;)) PISZE TAK ORIĘTACYJNIE.
[email]
Chciałabym sie dowiedziedz na czym ta praca miałaby polegać. Prosze o jakieś informacje. Dziękuje z góry ;)
A jaka to praca, jesli to poważne ogłoszenia, to ja jestem chętna, proszę o bliższe info!

[email]
chce wyjechac na wakacje na majorke do pracy i chcialabym sie czegos blizej dowiedziec o ofercie jaka pan posiada.

studiuje na II roku fil hiszpanskiej i angielski znam w stopniu komunikacyjnym; mam tez doswiadczenie w pracy w baro-resteuracji w irlandii.

bardzo prosze o jakies info. z gory dziekuje :)
witam, mam na imie szymon jestem zainteresowany praca na Mjorce wokresie od polowy lipca do pazdziernika, znam j. niemiecki w stopniu komunikatywnym.czekam na odp.pozdrawiam.
czesc,
Jestem zainteresowany praca w hiszpanii od polowy lipca do konca pazdziernika, najlepiej w gastronomii,znam podstawy ankgielskiego i jezyk niemiecki w stopniu komuniaktywnym...pozdrawiam

[email]
szukam pracy na Majorce, najlepiej w stolicy, mam załatwione zakwaterowanie. Praca, która mnie interesuje to: opieka nad dziećmi, praca w barze, jako kelnerka, pomoc kuchenna. Mój numer tel. [tel]
Czy ktoś może jest juz na Majorce i mógłby przekazać jakies info jak wygląda tam sytuacja z praca itp ?
odradzam przyjazd na Majorke. Wiekszosc ( wszystkie) stanowiska w turystyce sa juz obsadzone. Z praca w innych branzach trzeba poczekac do wrzesnia, pazdziernika. Teraz Hiszpanie maja wakacje,czyli sezon urlopow. zamyka sie firmy. Wielu ludzi szuka w tej chwili jakiejkolwiek pracy. Mlodzi Hiszpanie rowniez.Sama pracuje tylko popoludniami i od miesiaca szukam czegos wiecej.
Ja właśnie planuje ten wyjazd na wrzesien/październik i tak rozmyslam, jak własnie wtedy bedzie z mozliwościami pracy ?
witam!
jezeli bylbys dziewczyna to moglbys dostac prace jako au-pair;) bo poszukuja tu takich z dobra znajomoscia niemieckiego.rnja wlasnie jestem pierwszy tydzien na majorce jako au-pair a od pazdziernika bede tu studiowac. tylko ze jakos nie moge spotkac zadnych Polakow! mieszkam w sant augusti (prawie palma). poszukuje znajomych zeby czasem sie spotkac na piwku [email]
HEJ, JAK WYGLĄDA SYTUACJA WE WRZEŚNIU PAŹDZIERNIKU?? CZY TAM SĄ DOBRE ZAROBKI, PRACOWAŁAM JAKO AU PAIR WE WŁOSZECH 3 MIESIĄCE, ALE TO CHYBA NIE DLA MNIE MAM 23 LATA I NIELUBIE JAK KTOŚ MI MÓWI ZE MAM O 19 BYĆ W ODMU. WIĘC SZUKAM RACCZEJ CZEGOŚ W RESTAURACJI, CZY MAM SZNASE ZNALEŹĆ PRACĘ Z JĘZ. ANGIELSKI W STOPNIU LEPIEJ NIZ DOBRYM ( HAHHA) I WŁOSKIM KOMUNIKATYWNY). POZDRAWIAM, JESLI MASZ MAIL TO NAPISZ NA [email]
siekiera29, co to znaczy, ze nie ma Polaków ?, bo wszyscy mówią, ze rodaków wszedzie pełno, skoro na Majorce ich niedużu, to moze i o pracę tam łatwiej ?
hola!niesety nie wiem jak to bedzie po wakacjach. w zasadzie pracy to tu jest masa (ogromna liczba barow, kafejek, restauracji, lodziarni, etc.) ale jak jest z jej dostaniem to niestety nie za bardzo sie moge wypowiedziec bo ja swoja zalatwialam wczesniej przez net. ja tez ma 23 lata;) i tez nie lubie jak ktos mnie w pewien sposob ogranicza ale taka praca... w zasadzie to mam duzo swobody w ciagu dnia ale niestety wieczory przynajmniej do 22 musze byc w domu. pocieszam sie ze to tylko wakacje;) a potem bede w palmie studiowac i bedzie juz normalnie;) wysle Ci maila.
hola Paul Sign! powiem tak : Polacy na pewno sa ale ja ich jakos nie spotykam. moze dlatego ze nie wlocze sie za bardzo po miescie;) bo niestety nie mam pelnej swobody. aha spotkalam na lotnisku pare dziewczyn jak lecialam z berlina do palmy ale tylko pogawedzilysmy. moge zareczyc ze na majorce jest bardzo duzo niemcow:) ale to bardzo duzo;)
jak juz mowilam z praca nie bardzo sie orientuje ale nie wydaje mi sie zeby tu byl zalew Polakow. pozdro
Może odezwie się ktoś z Majorki zorientowany w tamtejszych realiach. Jak tam wyglada z zarobkami (ponoć w Hiszpanii ogólnie są kiepskie ?), jak wygląda z możliwością znalezienia pracy w październiku ?
Majorka obsadzona... to prawda. Ja tylko straciłam pieniądze, zeby tu przyjechac i po tygodniu wrociłam do domu. A z zakwaterowaniem w sezonie jeszcze gorzej. Dlatego na przyszły rok szukam osób do wspólnego wynajęcia mieszkania. Najlepiej dziewczyn w wieku od 26 do 30 lat, koniecznie niepalących. Wyjazd planuje w maju 2007.Chetni niech piszą: [email]
Ktoś sie moze wybiera w październiku na dłuzej/stałe na Majorkę ?
majorka obsadzona??? to nie wiem jak szulakas pracy?! ja bylam w magaluf i tam juz na drugi dzien mialam prace w restauracji!! pracy naprawde jest duzo! a z mieszkaniem to troche trzeba sie nachodzic aby znalezc cos tanszego:)
wakacje super, polecam kazdemu!!!
ja jestem na stale :)
jaka jest oferta
Mozecie cos polecic ?? Szczegolnie dla dwoch osob chlopaka i dzieczyny
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |