praca na Majorce

Temat przeniesiony do archwium.
91-95 z 95
| następna
czesc!!!!szukam osob chetnych do pracy na Majorce w kawiarni-barze.praca tylko w sezonie(okolo trzech mies).nie musisz miec doswiadczenia.wystarczy jezyk anglielski i usmiech na twarzy.nie moge zagwarantowac dobrych pieniedzy ale jesli chcesz ciekawie spedzic wakacje to pisz.przeslij mi kilka slow o sobie,nie chodzi mi o typowe cv.zdjecie mile widziane:)praca rowniez dla pary

[email]
ja z koleżanką w tym roku znow na majorke sie wybieramy, tylko teraz w ciemno, jesli ktos tez chetny na wyprawe ,prace ,imprezy i przygode z nami to dajcie znać ludzie :) planujemy leciec pod koniec czerwca, ma ktos tez takie plany?? im nas wiecej tym lepiej:) moj mail : [email]
Hasta luego :)
A teraz prysna wszystkie marzenia:))

Rok temu przygarnelismy dwoch chlopakow z Polski bo przyjechali w ciemno i jedyna ich alternatywa to byla lawka w parku jezeli chodzi o nocleg,a plany takie ze w pierwszy dzien znajda prace,beda mieszkali w hotelu tam gdzie beda pracowali i wszytko mialo byc kolorow... :)) Mieszkali u nas 3tyg gdzie za dzien placili 7euro od osoby gdzie mieli do plazy 100metrow,basen i mysle ze dobre warunki,a wiadomo ze NAJGORSZY Hostal trzeba dac 15euro/dobe i ogolnie bylo tak ze 1 tydzien wozilismy ich po CALEJ WYSPIE i chodzili od hotelu do hotelu,po wszystkich restauracjach,znali niemiecki i angielski idealnie,jeden znich gral na pianinie wiec myslal ze to bedzie atutem w restauracjach i tak minal pierwszy tydzien... Drugi to samo,a w trzecim tyg zrobili sobie wakacje i wrocili GOLO I WESOLO... NIE TE CZASY!!! KRYZYS PANIE I PANOWIE :) Wiec nie polecam jechac w ciemno no chyba ze traficie na kogos takiego jak ja i moja dziwczyna ze Was przygarnie i bedziecie mili UDANE wakacje ale niestety nie w kwesti zarobkowej ;)

Powodzenia.
kto jedzie na majorke, prosze o kontakt w sprawie mozliwej wspolpracy, wspolnego wynajmu mieszkania itd. na mail [email]

pozdrawiam!;)
Witam. Poszukuję pracy na kilka miesięcy (sezonowo ale co roku) na Majorce jako monter mebli kuchennych pod wymiar i szaf wnękowych itp. Obecnie pracuję w salonie meblowym jako główny i samodzielny monter kuchni, biur, barów oraz projektuję (PRO 100) i robię pomiary. 6 lat praktyki w tym kierunku, z zawodu stolarz-renowator mebli. 28lat, prawojazdy do 3,5t . Język trochę angielski .
91-95 z 95
| następna