Muzyka do samby, salsy i cha-cha

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 289
Sting - Shape Of My Heart, muzyka do rumby, kocham ja :}
Czesc szukam pewnej piosenki do rumby ... super wolna ... spiewa albo Krzysztof Krawczyk albo ktos o bardzo podobnym głosie do niego ... ale piosenka naprawde super .... moze mi ktos pomoc ?? :]
Samba:
mayonesa - los fatales
llorare las penas - bavis bisbal
Jive:
la traviesa - missiego

To są moje ulubione piosenki z treningów tańca, więc gorąco polecam:)
Nadal cekamy na jakieś utwory do walca angielskiego:)
Pozdrawiam wszystkich tancerzy:)
Jest taka świetna piosenka do samby, w refrenie jest takie "czikiczikita", o ile dobrze pamiętam jakaś para tanczyla do tego w tancu z gwiazdami. Ktoś zna może tytuł??? Bardzoo proszee...
Pozdrawiam:)
heja. o 2 tygodni ucze sie cha cha, jednak nie mam zadnej fajnej muzyki. Please podajcie jakies fajne kawalki...
Mestizzo - " te qouiero"
czy ktos bedzie tak dobry i przesle mi na mial piosenke "algo tienes",spiewa ja Martha Sanchez. Moim zdaniem to najpiekniejsza piosenka do rumby. Bede bardzo bardzo wdzieczna.Pozdrawiam:*
Mestizzo: "te quiero"
Carrapicho - Tic Tic Tac
oj ta piosenka to rządzi i wymiata ;d
Balli di gruppo - Uno, Dos, Tres
Twis, do czaczy jest fajna : Jennifer Lopez- let´s get loud
gdzie mozna kupic, albo uszyc sobie fajną sukienke do taćna, najlepiej do latyny?
Najlepiej to wejdz na stronke www.google.pl i poszukaj jakiegos sklepu ;) wiem ze w Warszawie jest jakis sklep taneczny ale nic wiecej nie kojarze, zreszta sam od niedawna tańcze :)
Prosze Was o więcej tytułów piosenek do Jive. Najbardziej mi zalezy na kawałkach wlaśnei do tego tańca. I jakies superanckie do Samby. Z gory wielkie dzięki.
Hejcio!!!!!1
czy ma ktos moze przerobki muzy z tanca z gwiazdami i latyno i standard
ja tez tancze towarzyski jesli mozecie to przeslijcie mi jakas fajna muze do tanca moj mail to [email] z gory dzieks :*
hejko masz moze pzrerobki tanca z gwiazdami muzy oczywiscie bo ja tez tancze taniec towarzyski moze masz jakas fajna muzie plisa odp na mojego maila [email] z gory dzieks :)
kocham tą piosenkę! a masz ją może?
bo ja nigdzie nie mogę znaleźć.... :(
Hej, tancerze! Ja tańczę już od ponad dwoch lat wiec moge podzielic sie doswiadczeniami, muzyka tez ;PP Jak macie jakies fajne nutki do salsy i do tancow latynoamerykanskich to podrzuccie mi na maila: [email] Pliska! Z gory dziekowka! Napewno sie odwdziecze bo mam cale mnostwo fajnych piosenek. Ale ciagle mi malo ;) Pozdruffka ziomki!
Zna ktoś piosenkę do cha-chy co leciała na początku jakoś tak : ti, taa ta ti, taa ta ti, czy coś takiego ... wiem że bardzo trudne do rozpoznania, ale jakby komuś wpadło coś do głowy, to byłabym wdzięczna;]
jak sie nazywa taka piosenka co spiewają coś ''vengo, vengo, vengo ...'' do samby chyba :P
pewnie chodzi o Thalia - "Salsa Mujer Latina" ;) Monia, a moze znasz jakies fajne piosenki do samby??? pozdrawiam!
hejka nie wie ktos moze jak sie nazywa piosenka do walca angielskiego gdzie na pocztku jest odgłos padającego deszczu? odopwiedzcie na emaila [email] bede bardzo wdzieczny
chyba "bengo bengo bengo de sala bego bego bego de cziu bego bengo, bego de sala bego bego bego sa lo tu tu tu tu ..." no i to Thalia- Mujer Latina :) moja ulubiona
piosenki do walca angielskiego : rnceline dion lub rod stewart - when i need yourngirls aloud lub dee C lee - see the dayrnsecret garden - greenwavesrncurtis stiger - i wonder whyrnsimply red - if you don't know me by nowrnwhitney houston - you light up my lifernrnjesli mogę prosic to piosenki do cha chy i samby :):)
Hej!Muzyka z tanca z gwiazdami jest od niedawna dostepna w EMPIKu :) Podobno cieszy sie bardzo duza popularnoscia.Jeszze sma nie kupilam,ale mam taki zamiar :):):)
piosenki do cha-cha: Tom Jones - Sex bomb, Emanuel - Corazon de melao, Go Soundtrack - Cha cha cha, Jennifer Lopez - Let's get loud, Tito Puente - I like it like that
samba: Enredo - Mangueira, Safri Duo - Samba adagio, Brazil - Soccer, fajne piosenki do samby nagrywaja tez King Africa i Balli di Gruppo
moje ulubione to: King Africa - La bomba i Balli di Gruppo - Tequila boom boom polecam!
a wiesz moze czy cant help falling in love with you(elvisa presleya) to walc???rumba???
gdy masz google to wpisz "KROKI DO RUMBY" i tam znajdziedziesz to co szukasz
no jasne ze ta piosenka Presleya jest do walca ;) Pozdrawiam!
a moglby mi ktos jakies piosenki na maila przeslac? do TT oczywiscie ;] adres: [email] pozdrawiam ;)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 289

« 

Pomoc językowa