Muzyka do samby, salsy i cha-cha

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 289
Celia Cruz: "La vida es un carnaval", "Usted abuso", "mi vida es cantar"
Gloria Estefan: "Conga", "Mi salsa es caliente"
Oczywiście Bueva Vosta S.C. "Chan chan", "Ran Kan Kan"

Juan Luis Guerra (fajne nazwisko) "Burbujas de amor"- rumba
Juan Luis Guerra (fajne nazwisko:P) "Me enamoro de ella" -salsa, merengue

Może komuś sie to wydac dziwne, ale świetna piosenka do tańczenia, mimo tekstu i mimo ze polska,to "Maczo" K.A.S.Y :PP
jak kto jeszcze by chciał jakies tytuły to na gadu: 3150152 !!!!
SZUKAM WOLNEJ PIOSENKI DO JIVE RYTMICZNA DOSYC ZNANA MESKI GLOS!
moze ktos mi powiedziec jaki taniec pasuje do piosenki travolty&newton-summer nights i I need a hero. prosze .pozdrawiam
Heeeeeejo wszystkim. Od 3 miesiecy chodze sobie na kurs tanca. I szukam takiej piosenki do samby przynajmniej tytuł i wykonawca. Tanczyla do niej piotrowska z derkiem hough na jakims pokazie amatorów. leci to mniej wiecej tak. 3 razy (chyba) "me" potem....."me gusta mi vida me gusta sabesa hasta manana lala lalala...." Meski glos nie ma zbyt duzo słow w niej wlasciwie to ciagle sie powtarzaja te. Proszeee pomozcie. Ta piosenka za mna łazi od tanców ;/ ;p
http://balet.wrzuta.pl/film/pjE75LScTZ/aneta_piotrowska_przed_tzg oooo mam linka do tego pokazu z piotrowsa o ta piosenke mi chodzi zna ktos tytuł
HEj!! ja mam tą piosenke. Mogę Ci ją przeslac na poczte jesli chesz. Napisz do mnie na [gg] . Jesli mnie nie bedzie to zostaw chociaz swoj adres emailowy! odpisze na pewno :) ps:to jedna z moich ulubionych piosenek do samby :)
Hej... To znowu ja... Nikt mi nie odpowiedział... Buuu! Mam jeszcze kilka fajnych piosenek, ale tez nie znam tytułów... Czy ktoś zna może taką piosenkę do jive na samym począstku tej piosenki zaczyna ją taki krzyk "SZET", a potem to leci taka jakby kowbojska muzyczka... Nie ma tam zbyt dużo słów, ale rytm jest typowy dla jive.. Pomocy! Muszę ją mieć...
Jak nazywa się ta piosenka co była w finale finałów TzG jak Małgorzata F i Rafał M. tańczyli cha-che ??
do samby utwory po hiszpańsku???
samba jest muzyką i tańcem BRAZYLIJSKIM!
Najlepsze piosenki do tanczenia samby to utwory Zeca Pagodinho ale jest tez całe mnóstwo innych brazyliskich wykonawców grających prawdziwą sambę
Hej, poszukuje pioseneczki do cha chy bardzo fajnej i przyjemnej w tanczeniu i sluchaniu, wiem tylko ze w refrenie jest cos takiego: "place in my heart"
bylabym wdzieczna gdyby ktos podal mi tytul
[email]
siemka;d tanczylam juz jakis czas..moj parten sie wypisla to ja tez..jesli z ck jest ktos chcetny do tanca niech sie zglosi;p ;] pozdrawiam;'d
a ja mam wielką prośbę:) oczywiście trenuję taniec towarzyski i właśnie byłam dzisiaj na treningu i męczą mnie dwie piosenki które musze mieć ! Jedna jest do samby i jakby nie wiem mam wrażenie że po rosyjsku czy cos bo cos w stylu "maciense maciense gdie ze ty gdie' na nana na nana na nanana! super piosenka a druga sie tak zaczyna jakos "pom shi pom shi pom pom pom" jest bardzo fajna... O i jeszcze do cha-chy bodajże "żigiarii" to słowo w refrenie jest! Byłabym wdzięczna za odpowiedź!! mój e-mail : [email] muaaah;***
ja tez szukam takiej piosenk tylko wydaje mi sie że refren to: La la la< a nie na na na> ale moze sie myle. Ta piosenka jest zajebista!! i świetnie tańczy sie przy niej sambę.. Prosze jak macie jej tytuł bądz piosenke to przeslijcie mi na adres: [email] lub gg.5567561. Thx
paula382 masz cały zestaw z TiG
1. She Bangs (Taniec pokazowy)
2. Moliendo Cafe (Samba)
3. Sing, Sing, Sing (Quickstep)
4. I'm So Excited (Jive)
5. I Wonder Why (Walc angielski)
6. Toxic (Tango)
7. Conga (Samba)
8. Endless Love (Rumba)
9. Deszcze Niespokojne (Numer popisowy orkiestry)
10. Hafanana (Jive)
11. Love Theme From The Godfather (Pasodoble)
12. Stayin' Alive (Samba)
13. Michelle (Walc angielski)
14. Money, Money, Money (Tango)
15. Cuba (Cha-cha)
16. Have You Met Miss Jones (Foxtrot)
17. Bring Me To Life (Pasodoble)
18. Mambo No.5 (Jive)
19. Manana De Carneval (Rumba)
20. Rhapsody In Red (Numer popisowy orkiestry)
21. Ai No Corrida (Cha-cha)
22. Eleanor Rigby (Tango)
23. I'm Still Standing (Jive)
24. Janosik (Foxtrot)
25. Smoke On The Water (Numer popisowy orkiestry)
26. Sunrise, Sunset (Walc angielski)
27. Cheri Cheri Lady (Quikstep)
28. Mujer Latina (Samba)
29. Sombra (Marveilleux) (Tango)
30. Twist And Shout (Cha-cha)
31. Ole Espana (Pasodoble)
32. Wake Me Up Before You Go-Go (Jive)
33. Out Of Reach (Rumba)
34. Smooth (Cha-cha)
35. Another Brick In The Wall (Pasodoble)
36. I Have Nothing (Walc wiedeński)
37. Takie tango (Numer popisowy orkiestry)
A co tańczyli to nie wiem bo ja takich rzeczy nie oglądam.Pozdrawiam
siemka
zauważyłam, że nie macie się gdzie wypowiadać na tamat tańca, a lista piosenek do różnych tańców jest bardzo długa więc stworzyłam nowe forum

... oto ono http://www.taniec.fora.pl/

zapraszam do rejstrowania się i wypowiadania na nim

p.s. jeśli macie jakieś propozycje dotyczące forum piszcie na [email]
hey czy moglabys mi przeslac na maila : [email] nastepujace piosenki: Casa Musica- Para Bailar ; Ed Rust & Alma Nieto - Nina. dzieki
hej:) Zna moze ktos tytuł piosenki do jive, ktora jest na tym filmiku

bede baaaaardzo wdzięczna:] Świetna jest,co nie:P ?
hej:) mam prośbe moze mi ktos przesłać piosenki do rumby?? takie najładniejsze:)najlepwiej po hiszpańsku bo ten jezyk jest taki romantyczny :) mój e-mailto [email]
aaa i jeszcze jedno :P proszę tez piosenki do rumby kubańskiej jeśli ktos ma :) [email]
jeśli chcesz mam dużo muzyki utrzymanej w takim klimacie;chętnie się bym wymienił z kimś
PLis pomóżcie..piosenka zawiera słowa cos w stylu pom szi pom szi tak to sie chyba czyta...! potrzebna mi bardzo a nie wiem jaki tytuł:((
Jak ktoś mógłby mi przysłać jakieś piosenki po hiszpańsku na [email] to będę bardzo wdzięczna. POZDRAWIAM;-))))))))))))))
ty ja tez tego szukam jak bedziesz miec to napsiz na forum
Polecam "La vuelta"
Cześć,
a jakie piosenki Cię interesują? Typowo latynoskie, czy może coś współczesnego do czego można tańczyć latino?

Poza tym jeśli jesteś z Krakowa, to polecam klub El Sol- fajne rytmy latino.

Pozdrawiam
hej, poszukuję utworu do samby- nie za szybki, praktycznie sam rytm bez muzyki, chyba jakieś słowa też tam pojedyńcze były.Może ktoś wie jaki to tytuł, tańczylismy do tego jakiś czas temu na kursie, please tytuł, albo jak ktoś ma to na maila: [email]
Hej szukam muzyki to była samba a w refrenie było bąsi bąsi bą bą bą. czy ktoś może zna tytuł. napiszcie będę bardzo wdzięczna. Chodzę na taniec toważyski od pażdziernika jest poprostu super. Pozdrawiam wszystkich
Hejka, tańcze krótko ale są efekty, a jeszcze lepsze byłyby gdybym miała muzę do tańczenia! Szukam muzyczki do:salsy, cha-chy, samby, foxtrota, quickstepa, walców, tango, rumby i jive'a.
http://www.tanieclove.fora.pl/ ZAPRASZAM NA FORUM TANECZNE!!!!
Czekoladka_16 ja właśnie też tego szukam! nie wiem jak to się nazywa:( znalazłaś to już? jak tak to napisz! [gg] :)
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 289

« 

Pomoc językowa