praca huelva truskawki 2013

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 239
No na początku marca to były co najmniej po dwa dni wolne ale później to już tylko się marzyło o wolnym...
do elaglim
nie zniże się do Twojego poziomu, bo nawet go nie masz ,a nie znając ludzi potrafisz w ten sposób oceniać, a suką nigdy nie byłam i nie będe do Tojej wiadomości... możesz tak nazywać swoją rodzinę a nie osobę której w zyciu nie widziałaś!
ja w zeszlym roku 8 marca wyjezdzalam .fakt na poczatku jak u Moreny troszke wolnego bylo a potem tylko praca i praca ale po to tam sie jedzie
Kocham truskawki my razem jechałysmy...
kocham truskawki masz na prywacie wiadomość...
nie mam az sie zalogowalam znowu
A teraz?
a to spoko:) u mnie na poczatku było mało, potem było dużo, a potem znowu było mało, ale fajnie było:) przynajmniej wtedy się jeżdziło na mazagon:). ale mam nadzieje, ze w tym roku bedzie więcej pracy :P
a to juz od nas nie zalezy .trzeba słoneczko poprosic zeby dobrze swieciło i owoce żeby dobrze owocowaly
A Ty Sorga90 wiesz juz kiedy jedziesz?czy czekasz na wiadomość od szefa?
a tak w ogole lepiej sie nie wypowiadac na tym forum, bo zauwazylam ze to furum nie jest poswiecone o zyciu i o zbiorach w Hiszpanii tylko komentowaniu kto jaki wpis dodal, bo niektore osoby nie maja nic do powiedzenia w tej sprawie,tylko tak na prawde uczepic sie i popisac, ze ktos jest suka czy idiotka brawo!!! i wpisuja sie tutaj ludzie na poziomie i maja o sobie takie mniemanie i chca zeby ich tak traktowac... ale jest inaczej niestety. A jesli chchesz sie podzielic jak i co sie dzieje na campach jest to z gory traktowane jako klamstwo, nie mam nic do ukrycia i moge sie wstydzic tylko za zachowanie Polek nic wiecej...
wiesz co.. jade dopiero jakoś pod koniec lutego:) Tak chciał szef zebym przyjechala. A z tego co widze to teraz na południu Hiszpanii pada. A Ty jedziesz z mario autokarem, czy wybierasz się innym transportem?
W ogole to sie zastanawiam (trochę nie na temat:P) czy w moguer , albo w okolicy palos jest coś takiego jak siłownia, lub fitness? Czysta ciekawość :)
DO SORGA 90-nie zastanawiaj sie -jest silownia w Moguer-nie wiem jakie ma ceny,a w Hiszpani nie tylko pada ale i wieje i porzadnie
Dziewczyny pogodę można sprawdzić na El tiempo.es...pozdrawiam
wiesz co do poziomu to pograj w gry !!a ja rodzinne szanuje , nie wiem jak ty?
ić może do księdza tam możesz sie wyżalić!!!!!!!!!!!
kto jedzie w tym roku na truskawki z Mario ?
Kto jedzie w tym roku z dromadera na truskawki do hiszapnii??Moje pytanie brzmi czy mozna na tej firmie polegać??a jak by mi ktos odpisał co był tam już to było by super!!!
i co jeszce napiszesz,bo sie nieziemsko wzruszylam hehehe nie masz nic do powiedzenia to nie wchodz na forum jak nie umiesz z nikim wspolpracowac,bo jestes zalosna i nie wiem czy tak szanujesz skoro potrafisz komus ublizyc nie znajac heh bo takie odgryzanie nie robi na mnie wrazenia wysil sie bardziej a jak bede chciec to sie wyzale nie tylko ksiedzu chcesz cos jeszcze wiecej o mnie wiedziec?? odpowiem na kazda Twoja wiadomosc.
i co do pamietnika no nie jestes w stanie pisac gdyz masz maly zasob slownictwa i nie potrafisz nawet napisac idz a piszesz ic heh i moze podziel sie nam jak tam na truskawkach o tym jest to forum chyba, ze chcesz sobie zrobic oddzielny folder ...
każdy ma prawo się pomylić może ty jesteś taka nieomylna co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a i może założe ten folder ,,idi..... truskawkowa,, wiesz co/ to bedzie o tobie!!!!!!!!!
a co do truskawek ja nie mam zamiaru jechać do hiszpani bo są inne kraje gdzie można zarobić tez na truskawkach w lepszych warunkach np. holandia.I wiesz co , są inne też owoce jak i warzywa,w innych krajach które są otwarte na polaków.byłam też hiszpani kiedyś i wiem jakie sa teraz realie.
no prosze mozna sie pomylic, lecz ty jakos masz do kogos problem... ojj wiesz nie wiem czy zasluzylam na taki prezent. Wiec tak jak myslalm nie masz nic do powiedzenia, a krytykujesz innych tylko powiedz mi jakim prawem???
ooo i to mi sie podoba w koncu cos nowego ale jak mozesz teraz komus zwracac uwage skoro Cie nie ma tam teraz i nie jezdzisz od kilku lat??? wszystko sie zmienia i nie na lepsze tylko na gorsze...
"Davel": Dziękuję bardzo za odpowiedź :-)
"Morena7236" Właśnie co jakiś czas sprawdzam pogode w Hiszpanii, ale niestety na razie Nam coś nie sprzyja :(
Pogoda się poprawiła od weekendu. Póki co nie ma deszczu w prognozie na najbliższe dwa tygodnie. Niestety nie ma też ocieplenia, ale to przecież zima. Rano około 6-10'C i po południu w cieniu 15-18. Na słońcu jest nawet 20'C. Jeżeli się człowiek rusza, to w pracy można chodzić na krótki rękaw.
Co do truskawek, jeżeli nie będzie zmiany pogody (a nie zanosi się) to w ciągu kilku dni powinno przybyć owoców, a za tydzień, dwa będzie ich już naprawdę sporo, bo obecnie parcele zasypane są kwiatami. Na pewno będą potrzebne kolejne osoby do pracy, a może nawet podwojenie obecnych stanów (albo roboczogodzin). Do dużych firm przyjechały już na pewno pierwsze autobusy, a mniejsze pola na pewno wspomagają się miejscowymi. Myślę że w porównaniu z poprzednimi kampaniami nie będzie żadnego przesunięcia terminów zbiorów. Wystarczy że nie będzie padać. Namioty i słońce zrobią resztę.
Witam ja pracowałm w Hiszpanii w 2006 roku wspominam rewelacyjnie z tym też mam ogromną prośbę do Państwa czy ktoś mógłby mi przesłac jakiś kontakt do brygadzisty , który w owym czasie tam pracował. Pamiętam tylko , że miał na imie ROMAN i był ukraincem niestety tylko to zapamietałam tyle lat już go poszukuje ale na marne:( moj mail [email] POMOZCIE ps i wcale nie chodzi o prace:)Pozdrawiam ciepło
czyli mamy nadzieje, ze wyjazdy beda do tygodnia, albo cos zacznie sie po prostu dziac, bo nic cisza jak na razie i o wyjazdach tez nie ma mowy aaa wyjazdy rok temu byly juz 29 stycznia i tez rewelacji nie bylo bo soboty i niedziele byly wolne i robilo sie po 4 godziny...
Kwestia gustu czy to wina kiepskiego sezonu, czy pracodawca wziął za dużo pracowników.
A ja powiem tak ... troszkę...zaznaczam troszkę wolnego nie zaszkodzi bo wiadomo że w maju i czerwcu to już się tylko marzy o wolnym dniu...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 239