praca huelva truskawki 2013

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 239
do Mona 35 - ja czekam na wyjazd od Maria na truskawki ..
.. i jak narazie cisza...
jak bedziesz cos wiedziala o wyjazdach to daj znac ...
pozdrawiam *
Witam , morena77 ok jak będę coś wiedziała to zaraz napiszę ale na razie sama czekam.
Witam dziewczyny , podejrzewam że na razie nie ma wyjazdów ponieważ wczoraj dowiedziałam się iż na razie pracują 2/3 dni potem wolne i może dlatego tę wiadomość dostałam z okolic Mazagonu -pozdrawiam.
WITAM CZY KTÓRAŚ Z WAS PRZETŁUMACZY MI TE SŁOWO? Me preguntó si fuera hermana de Marco. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ.
zastanawialam sie czy wyniosla sie siostra Marco...??? http://pl.pons.eu/hiszpanski-polski/fuera ..
nie jestem pewna
Dzięki SettediNowe i za ten link a może ktoś jeszcze przetłumaczy te zdanie ? Marco no se ayer
, estaba de mal humor. ps JEŚLI ZNACIE JAKIEŚ LINKI DO GRAMATYKI HISZPAŃSKIEGO TO PROSZĘ ŚLIJCIE Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
wpisz wgoogle slowa :gramatyka hiszpanska
Kto czeka na wyjazd na truskawki do Huelvy od Mario ??
Czy ktos wie kiedy zaczynaja sie wyjazdy ??
Witam, nie byłam u Was tak długo, że zapomniałam hasła , ale to ja ta sama fresowka czyli Kaśka. Osoby, które już są na miejscu pracują co 3 dni na małych polach, na dużych już codziennie, ale czasami nie całe dniówki. Mój były szef zamówił 20 polek w połowie marca, chyba , że pogoda się popsuje.
Teraz przyjeżdżają dziewczyny, które jeżdżą do swoich szefów od lat, później będzie przyjeżdżała reszta , zawsze pisałam tutaj wiele razy najlepszy okres na wyjazd to tak od 15 marca.
pozdrawiam
kaśka
Witam morena77 ja czekam od Maria na wyjazd ostatnio mi odpisał że trzeba czekać bo jeszcze nic nie wiadomo więc czekam.
Witam fresowka1 czy ty jedziesz w okolice Huelvy od Maria? czy jedziesz do swojego stałego szefa?
wyjazd odbywa sie 17.02,ja jade w tym terminie :)))
Witaj Madziulek20 czy 17.02 wyjezdzasz od Maria ? możesz napisać kiedy on pisał że tego dnia są wyjazdy ? i skąd wyjezdzasz?
tak od Maria... i dzis ja i moje znajome dostaly sms i wyjazdy sa tylko z Wroclawia ...
a nie wiesz ile autokarów jedzie? a ty już byłaś w Hiszpanii ? czy pierwszy raz jedziesz?
Mona35...
Fersowka1 wyjasnila, ze to Kasia...(POZDRAWIAM GORACO!!! ;-) )
A Kasie znamy... Ona mieszka "TAM"...na stale...
do mona35
nie mam pojecia ile, ale moze to byc dopiero pierwszy,a nie nie jade pierwszy raz a Ty?
Witaj UNA ale ja jestem tutaj nowa i nie znam KASI i nie wiedziałam ,że tam mieszka do Madziulek20 ja nigdy nie byłam w Hiszpanii , gdybym była to zapewne jechałabym już na swoją rękę jak to robią niektórzy i czuję, że pewnie pewnie mój pierwszy niewypał, ponieważ opinie o Mario są podzielone a ty Madziulek20 zgłaszałaś się sama do Maria? czy razem ze znajomymi?
mona35 ja jechalam pierwszy raz i Mario mnie nie wykrecil teraz tez nie i opinie sa podzielone, ale niech te osoby powiedza z kim wyjezdzaly pierwszy raz, bo prawie wszystkie od Maria, a teraz wyrabiaja mu opinie co wcale nie jest mile ,a czy na wlasna reke, by sie oplacalo to nie wiem chyba zeby tam mieszkac takie jest moje zdanie i jesli jestes u Maria na liscie to pojedziesz na pewno najwyzej napisz do niego kiedy mozesz sie spodziewac wyjazdu podasz mu swoje dane spr i Ci odp. rok temu jechalam sama teraz wkrecilam znajoma i jade rowniez ze znajoma z forum pozdrawiam
Madziulek20 dzięki mam nadzieję że wyjadę -) na truskawkach pracowałam już nie raz w Niemczech ale teraz chciałabym do Hiszpanii bo to piękny kraj.
nie ma za co :) wyslalam Ci prywtana wiadomosc pozdrawiam :)
Madziulek20 masz wiadomość prywatną.
MORENA77 DOSTAŁAŚ WIADOMOŚĆ OD MARIA O WYJEŹDZIE ?
nie krzycz
Witam Madziulek20 chciałam się zapytać czy 3 lata temu pracowałaś może w okolicy Mazagonu ? ponieważ poznałam dziewczynę o imieniu Magda a domyślam się że tak masz na imię i była z okolic południa Polski PS fajnie że już macie wyjazd , życzę spokojnej podróży.
nie Madziulek nie pracowala w Hiszpanii 3 lata temu.Poczytaj sobie jej wczesniejsze wpisy.
dzieki forumka za odp ale ja juz odpislam w prywatnej wiadomosci
Nie ma za co Madzia.Pozdrawiam
Witaj Forumka , fakt wcześniejszych wpisów nie czytałam /pozdrawiam
Witam dziewczyny życzę Wam powodzenia na wyjeździe.
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 239