a zna ktos andre & lucas ?styl romantico ... pero mucho me gusta
[konto usunięte]
14 wrz 2004
AMARAL!!!y la oreja de v.g no i chenoa!!:P
tancerz
15 wrz 2004
hmm ja wiem czy taki romantico :P
dlmnie gurutej muzyki to
Jose Feliciano
olassss
01 paź 2004
czy moze wiecie ktos jak poza kaza mozna znalezc jakas muzyczke hiszpanska?(moze na stronkach jakisch?) ;]
[konto usunięte]
02 paź 2004
zgadzam sie.dodalabym jeszcze alexa ubago.pozd
malwi_nieves
02 paź 2004
Alex Ubago jest fantastyczny!!!
A jeśli chodzi o muzyke w tym języku, nie tylko z Hiszpanii, ale też z AL to polecam:
Juanes
Mar de Copas
Diego Torres
Area 305
Erre Way
niektóre ich kawałki są naprawdę nie do powtórzenia :)
Jienense
02 paź 2004
Jezu. Alex Ubago. a slyszała któraś Antonio Orozco???? A Los Delincuentes?
[konto usunięte]
02 paź 2004
oczywiscie ze mozna.... ja daje na forum , linki do muzyki hiszpanskiej(na priwa).pozdrawiam z hiszpanii.
Balon1804
09 paź 2004
zna ktos moze stronke z tekstem do tych piosnek ??
antika
10 paź 2004
www.batanga.com/sp/pop/ tu mozna posluchac radia po hiszpansku ,rodzaj muzyki wybiera sie samemu super:) polecam
Jaime
10 paź 2004
polecam zespol Rafaga! a zwlaszcza piosenki luna i mentirosa :D:D
[konto usunięte]
11 paź 2004
A KTO SŁYSZAŁ PIOSENKI LORNA & LA FACTORIA "PAPI CHULO"?? SUPER JEST!!! (A WIE KTOS MOŻE CO TO ZNACZY???
malwi_nieves
11 paź 2004
"papi" to skrót od "papito" czyli "tatuś", a "chulo" to "zuchwały", "elegancki", "ładny" lub "cwaniak" albo "alfons". :P W zależności od kontekstu :P
[konto usunięte]
11 paź 2004
bylam w te wakacje 3 tyg na Malcie i poraz I uslyszalam papi chulo, rewelacja od razu sie zakochalam, na szczescie w miare znam hiszpanski, piosenki tej zanda nie przebije i wspomniej tez, pozdrawiam:)
Balon, na pewno ta piosenka się tak nazywa??? Bo ja szukałam dla ciebie :D tego tekstu i jest jakies 30 piosenek Estopa i żaden o takim tytule :P
pozdro
Balon1804
12 paź 2004
Jest bo wlasnie jej slucham :D jest na pewno tez mam pare stronek z txt piosenek ale tez jej nie ma ;/
Balon1804
12 paź 2004
Aha Aventura - Obsesion przesadna piosenka hahahha :D !!!! Gitarka jest niezla :D
Jaime
12 paź 2004
estopa mi sie w ogole nie podoba, papy chulo fajne, takie smieszne :p zwlaszca te jęki!!
[konto usunięte]
14 paź 2004
Dzieki wielkie za wytlumaczenie :) jestem poczatkujaca i tak nie bardzo jeszcze mam pomoce do nauki jezyka :) pozdrawiam
Balon1804
14 paź 2004
papi chulo czy jak tej piosence tam ^^ jak dla mnei jedna wiekla lipa i niewypal... ale kazdy lubi to cos innego... dla mnie QPA !! :)
maripos escarabajo
15 paź 2004
hola ja uwielbiam Aventura Obsesion sLyszeliScie to jest maravilloso
maripos escarabajo
15 paź 2004
ja osobiście nie lubie papichulo ale wpada w ucho
maripos escarabajo
15 paź 2004
czy ktoś kocha Bustamnte tak jak ja
uglywriter
16 paź 2004
A ja bym posłuchał bluesa po hiszpańsku.
[konto usunięte]
18 paź 2004
kamilu jezeli polubilas estope to napewno masz te same gusta co ja jezeli chcesz posluchac dobrej muzyki hiszpanskiej oprocz estopy sprobuj zdobyc piosenki zespolu ,wykonawcy MELENDI
[konto usunięte]
18 paź 2004
hej hej!
OCZYWIŚCIE, że kocham Bustamante!!!słucham Go od kilku lat,kiedy to pojawiła sie Operacion Triunfo!!!pozdrawiam.
[konto usunięte]
19 paź 2004
Tak słyszałam o Antonio Orosco a nawet byłam na jego koncercie było bardzo fajnie