Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2341-2370 z 2388
a co do zdjec to przyszlo okolo45 takze spokojnie bez pospiechu nie pali sie jak bedzie Pan mial czas..pozdrawiam
jerzy 56 witam jak by była taka możliwość i byś miał czas to też bym poprosił o zdjęcia [email] z góry dzięki
ja bym tez prosił.moze sie wreszcie ktos zlituje i wysle.:) [email]
Dzieki za zdjęcia jerzy 56 i jakub
[email] - prześle ci te zdjęcia
edytowany przez fajing: 19 kwi 2011
Czesc dopiero wrocilismy z Hiszpanii .Jak tam sprawy sadowe macie jakies numery albo adresy czy przez ambasade trzeba zalatwiac wszystko
Siemano wszystkim dopiero się zalogowałam,byłam razem z Wami na tej wycieczce hehe;-) jechałam autobusem NEOPLAN i chyba jako jedyna miałam na imię Olka więc pewnie mnie ktoś kojarzy... mi również zależy na zdjęciach więc jeśli możecie to mi je wyślijcie [email] Pozdrowienia dla wszystkich uczestników tej wyprawy życia:-D A i mam kontakt do Artura czyli ''tego niskiego kolesia z brodą i aparatem'' jak ktoś go opisał, więc jeśli uda mi się z nim skontaktować i dogadać w kwestii zdjęć,dam znać;-)))
ok przesyłam
Wszystkim spokojnych Świąt wielkiej nocy zycze no i mokrego dyngusa:)
czy policja w Krakowie prowadzi w sprawie oszustwa ludzi wywiezionych do Moguer w hiszpani
witajcie

i jak wrócił juz ktos moze z tych smiesznych truskawek z hiszpanii, bo cicho tu jak makiem zasiał?

z tego co sie dowiedzialam na policji w krakowie to : oddali sledzctwo do miejskiej twierdzac czyli wojewodzka iz to jest za blacha sprawa zeby ja prowadzili!!!a miejska kontynuje sledztwo takze powiedzieli mi ze w przyszlosci sie wszystkiego dowiemy bo jak narazie sledztwo sie toczy!!!to bedziemy wtedy wzywani na sprawe o ile bedziemy wzywani!!!i ze pani magda to nie jest anna mroz i tyle...
tak działa polska polcja dla nich oszukanie kilkudziesięciu osób to błacha sprawa a oszuści ,złodzieje ibandyci chodzą nawolności .Za co ci policjnci bjorąą pensje czy tylko za siedzenie i pierdzenie w stołki
hej
to własnie jest tak, jak ktos ukradnie cos do jedzenia w markecie za znikoma wartosc, to zaraz sie zjawiaja i mandaty wlepiają, a jak ktos miliony kradnie za plecami to mu nic nie zrobią , chory kraj.
Krótko i na temat.
Jak krasc to miliony, a jak kochac to krolewny sniezki.
Wtedy sie jest bezkarnym.
zawsze i wszedzie policja je**** bedzie!!!
Czesc mam na imie Robert .Byłem z wami na wycieczce .Moze ktos przesłac mi zdjecja z góry dziekuje [email]
Wyjezdzam w tym tygodniu do zbiorów brzoskwin i wisni na Korsyke przez agencje Mivico z Warszawy, Czy ktos z was zna tą agencje, jak jest na Korsyce wogle bezpiecznie itp bo jade pierwszy raz
Wyjeżdzam w tym tygodniu do pracy na Korsyke zbiór wisni i brzoskwin przez agencje Mivico z Warszawy, czy ktoś z was słyszał o tej agencji i jak jest wogle na Korsyce, bezpiecznie bo jade pierwszy raz
Cytat: on123
Wyjeżdzam w tym tygodniu do pracy na Korsyke zbiór wisni i brzoskwin przez agencje Mivico z Warszawy, czy ktoś z was słyszał o tej agencji i jak jest wogle na Korsyce, bezpiecznie bo jade pierwszy raz

w jaki sposob zalatwiales sobie ta prace>Z checia skorzystam z tej oferty..mozesz podac jakies namiary?
heeeej...jak tu pusto!!!!co u was malineczki słychac..pozdrawiam serdecznie ;)
sie ma wszystkim . zyjecie ?

posadzilem na dzialce maliny dam znac. chyba ze policja wjedzie
sprawdzona agencja znajomy jezdzi. we wrzesniu zbiory dzwoncie. http://www.sbaeuro.pl/
Czesc witam wszystkich wrocilem wlasnie z Austrii
Mam pytanko czy widzial ktos to nowe ogloszenie Dotyczy zbioru truskawek co o tym sadzicie
JP
22-24.07.2011 KOŁOBRZEG
Czyli co temat ucichł ? 78 osób oszukanych 170 euro przepadło ? Mam kilka teorii jak i pytań które mogą pomóc w ustaleniu sprawców i odzyskaniu naszych pieniędzy,jeżli ktoś jest zainteresowany sprawą niech pisze na priv.
http://s3.ifotos.pl/img/P[tel]_hsexwaa.jpg
Kobieta która zbierała pieniądze :)
edytowany przez marek8729: 31 lip 2011
Ja wróciłem ze zbiorów we francji w Alpach czeresnie i morele,sezon bł nieudany bo ciagle lało,miało byc 3 mce a było 2 ze względu na pogode,poza tym totalne zadupie 20 km do najblizszego sklepu, mieszkanie w barakach na polu,odludzie i nic sie nie działo,mozna było umrzec z nudów i spokoju, jedyny plus to ładne widoki na góry, ale i tak nie narzekam to był moj pierwszy wyjazd zagraniczny, za 2 mce zarobiłem 9 tys, 7.5 euro netto, zakwaterowanie bezpłatnie(czekam na reszte kasy) a po skonczeniu pracy pojechałem do Marsylii na tydzień bo było mnie stać, brudne aczkolwiek urokliwe miasto, zmysłowe marokanki,nawet jedna mnie podrywało chyba była prostytutka załuje ze odmówiełem, była śliczna, poza tym piękne morze klify. Za rok tam wracam. W tej chwili szukam jakiejs pracy przy zbiorach jesli ktos ma jakies namiary to dajcie znać
Witajcie :) Ja zamierzam z chłopakiem jechać do Hiszpanii na zbiory ale mam już mętlik w głowie bo tyle się słyszy o oszustach...A tak w ogóle przeczytałam Waszą "wycieczkę" na zbiory i jestem w szoku :/
Temat przeniesiony do archwium.
2341-2370 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie