Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 2388
wydaje mi sie ze z pewnymi osobami z tego forum to bedize tam Meksyk :D w pozytywnym znaczeniu
z wroclawia ma byc w pozniejszym terminie---> w ogole albo dopiero w polowie kwietnia tak mysle
Cytat: Plemnik_DG
a tak jak ktos napsial ze walki zazwyczaj byly robione tak ze placilo sie za nocleg czy tam wpisowe tutaj tylko mogla by zyskac korporacja . czyli tak jak pisalem musial by jechac jakis desperat . kazdy nie chce byc oszukany i ja tez nei mam zamiaru jesli kos nie zgodnie z prawem zabierze mi pieniadze to ja tez nie zgadnie z prawem je odzyskam bez wzgledu na konsekwencje . tak wgl kazdy wyjazd na zbiory jest zwiazany z ryzykiem tak mi sie wydaje :D .

NIE LICZY SIE TO ILE MASZ W LAPIE LICZY SIE TO ZE JESTES WARJATEM !

Dokładnie :P Możesz być wielki a nie mieć psychiki porytej i znajdzie się ktoś kto się nie boi i lipka lipka :D Bo wszystko co nas ogranicza to nasza psychika.Też jadę z dwoma wariatami ode mnie :D Będzie można dobrze się zabawić :D
SORKA WAS WSZYSTKICH ZA BLEDY :D ortografia to nie jest moja mocna strona co zreszta widac :D
ale jade tam sie bawic i zarabiac pieniadze a nie pisac dyktando :D
osobiscie to moglbym juz dzisisaj wyjechac :D po przyjezdzie przyda sie jakis chill out xD
edytowany przez brssss: 31 mar 2011
Cytat: brssss
z wroclawia ma byc w pozniejszym terminie---> w ogole albo dopiero w polowie kwietnia tak mysle

No to nie ma co wymyślać trzeba jechać z Krk :D
Marek~~ to juz jest nas 6 :D a skad dokladnie masz zamiar jechac ?
Cytat: brssss
osobiscie to moglbym juz dzisisaj wyjechac :D po przyjezdzie przyda sie jakis chiil out xD

Wszystko będzie ;]
brsss ~7 :D juz jestesmy niezniszczalni :D
SORKA WAS WSZYSTKICH ZA BLEDY :D ortografia to nie jest moja mocna strona co zreszta widac :D
ale jade tam sie bawic i zarabiac pieniadze a nie pisac dyktando :D

Owszem, że jedziesz do pracy, a nie pisać dyktando. Ale nie uważasz, że wstyd nie znać własnego języka? ;)
Marek~~ to juz jest nas 6 :D a skad dokladnie masz zamiar jechac ?

Ogólnie z okolic Wrocka cel Krk -- > Espana :D
ps. nie znam w ogóle hiszpańskiego :D Znam angielski :D A Wy jak z hiszpańskim ?
Tylko ciekawe czy się rozpoznamy :D Po nikach ? :D hehe
ale czy ja go nie znam ? od amlego nie umie ortografi ! jest to wstydliwe :D ale umie do tego sie przyznac :D
bede krzyczal na dworcu :D i zapisze wasze niki :d
Mysia a Ty jedziesz?
cala moja wiedza na temat hiszpanskiego jest zawarta w google translator :P inglisz wystarczy :D cyba ze tamte cwoki go nie znaja :D
zaraz ogarne o ktorej jest jakis pociag z wro do krk :)
Panna Mysia Jedziesz czy jeszcze nie jestes pewna ?
5:18 pociag z wro jazda prawie 5h przyjazd 10:11 najbardziej trafny
Brsss~~ widzimy sie na dworcu glownym w KrK :D
no pewnie :D daleko jest dworzec pks od pkp? nie bylem jeszcze w krk hah bilet ulgowy jakies 25 zl , wiec nie ma tragedii
no co Ty chwilka tylko :D a zaraz kolo dworca jest fajna galerja :D mysle ze tam sie zaopatrze w conieco :D
hehe będzie kozak :D
nie wiem jak Wy ale ja biore tylko kase na bilet w jedna strone :d
Ja też i jakieś drobne sianko tam :D
ja to samo :D powiem wiecej , nie biore w ogole euro do hiszpanii :D tylko zarcie na 2-3 tyg:D najwyzej tam mnie pochowaja xd
no to tak jak ja :D
Brsss ~damy rade :d
ale euoreo jakies jednak wezme :D
I dużo słodkich rzeczy na gastro :D
Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie