Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 2388
bedzie jedynie zrobic jakas zrzute na proszek i jakis plyn do plukania :D bo wiezc 5 kg proszku to przypal :D zreszta za granica chemia chyba tansza
hah nie moge juz czuje ostra beke :D
No jakąs chemie tylko na początek,później tam się coś ogarnie pewnie
Hiszpania to cieply kraj co nie ;> wiec pamietajcie zebuy dobrze orgaznizm nawadniac :D
ja bede bral kranowe w butelki i heja :D
wgl jak by byla mozliwosc zostajecie na dluzej ?
najgorsze jest to że p.Ania dzisiaj nie odbiera telefonu,a mam ważną sprawę
Jak by była możliwość to nie ma co wracać do pl :D
bulbo jesli to prawda ze pani Ania pracuje tam na zbiorach to trzeba ja zrozumiec a napewno ma duzo telefonow z zapytaniem napisz moze na forum ktos mzoe pomorze
Zdaje mi sie ze P.A.M. Zakonczyla rekrutacje I nie odbiera tel.
ja maks moge do konca sierpnia. ale za rok to juz lece na maksa :D
bo chciałem z wrocka na kraków się przepisać wczoraj o 19 rozmawiałem z panią Anią i powiedziała mi że w ciągu półtorej godziny mi odpisze na meila,może zapomniała albo zmęczona była,ja to bardzo dobrze rozumiem,ale dzisiaj chciałem przypomnieć o tym,wy już jesteście pewni wyjazdu a ja siedze jak na szpilkach
z tego co slyszaem to z tym wyjazdem z wrocka nie wiadomo to zalerzen jest od ilosci miejsc ktore zostana w krk i busow ... ale podjerzewam ze wystarczy napsiac jej meila ze poprostu jedizesz ale z krk i jej tez chyba tak bedzie lepiej
Cześć. Pisałem do p. A. na temat tego kiedy ten autokar z wrocławia, tutaj czytam że będzie dużo później, więc napisałem do niej że wyczytałem na forum iż istnieje może być tak, że z wrocławia będzie dużo później, więc w takim wypadku mógłbym z Krakowa jechać... No nic jak na razie jeszcze nie dopisała, ale pierwszego emaila pisałem w nocy, a drugiego 10min temu hehehe.
Brakuje mi cierpliwości bo już chce jechać, mam jakieś obawy, że sie nie odezwie do mnie i Wy pojedziecie beze mnie, ale mam nadzieje, że to tylko moja wyobraźnia ;-p
Ktoś ogółem wie jak będzie autokar jechał? Niemcy - Francja - Hiszpania? Miałem jakąś cichą nadzieje na mały przystanek w Holandii, ale wtedy trzeba było by troszke w bok odbić.
Pozdrawiam
czesc jedzie autokar przez kielce ????? bo my tez z bratem moim jedziemy co ma 15 lat i nie wiemy ???
LOL
no może 13 lat co ? :D
LOL ??? to tak czy nie ???? bo nie wiemy gdzie przyjsc ????
lol to po hiszpansku oczywiscie
aha :D:D:D to fajnie :D:Da to bedzie z centrum czy gdzie z przystanku ????
Cytat: Plemnik_DG
ja jade na 100 % i dwoch warjatow odemnie tez jedzie jedziemy tam zarobic i sie niezle bawic :D

TO MIŁEJ ZABAWY
Dzieki ;]
Jedrek ale rekrutacja podobno od mutacji glosu ...
wyrobiles sie?
Cytat: Plemnik_DG
Jedrek ale rekrutacja podobno od mutacji glosu ...
wyrobiles sie?

HAHAHA :D
jako nianka nie mam zamiaru tam jechac ; D
a co to znaczy ??? mama mowila ze jak chce to jade brat tez chce i jedziemy :D:D:D:D:D
SITKÓWKA JASKINIA RAJ z tego przystanku jedrek bedizesz mogl jechac tylko musisz machnac trzy razy zeby sie kierowca zatrzymal
za free to chlopczyku nie pojedziesz za daleko ;p
ok :D:D:D:D bedziemy razem z bratem machac zeby nas widzial a ciezko sie pracuje tam ????
znasz obyczaj cyganow ? najmlodszy tacha wode :P
Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie