Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 2388
marcin714 wysłałam CI prywatną wiadomość, liczę że odpiszesz.
Cytat: piter77
Cytat: PannaMysia
Napiszę, Wam szczerze, że wszystko to jakieś dziwne mi się wydaje.
Niektórzy otrzymują e-mail inni nie. Ja osobiście wczoraj wysłałam wiadomość do tej pani i nadal czekam za odpowiedzią.
Marcelino piszesz,że dostałeś dziś e-mail z odpowiedzią, wszystko fajnie, pięknie, ale dlaczego najpierw będą informowane osoby, które wyjeżdżają z Krakowa? Nie prościej i sensowniej było wysłać do każdego wiadomość, ze szczegółami i każdy podjąłby decyzję skąd chce wyruszyć?
A, czy ktoś jeszcze z Was prócz Marcelino, otrzymał wiadomość od p.Mróz?
Ja już zgłupiałam...

PISALEM WAM TO JUZ TYDZIEN TEMU

Już serio nie wiem co myśleć, o tym wszystkim.
BO PANI ANIA SAMA ROBI ZAMIESZANIE JEDNYM ODPISUJE INNYM NIE I WYCHODZI NA TO ZE INFORMACJE ROZCHODZA SIE DROGA PANTOFLOWA KAZDY OD KAZDEGO.
GDYBY OD POCZATKU ZABRAŁA SIE ZA WSZYSTKO TAK JAK TRZEBA NIKT NIE MIALBY ZADNYCH ZBEDNYCH PYTAN.

Możliwe ze tak jak piszesz ale to swiadczy o braku organizacji i chaosie tej Pani Anny ,lub poprostu odpowiada na indywidualne zapytania indywidualne.Pełna informacja powinna dotyczyc wyjazdu z Krakowa i Wrocławia ,jezeli jej nikt nie dostał to niema takiej odpowiedzi jak narazie.
Cytat: Prorok76
BO PANI ANIA SAMA ROBI ZAMIESZANIE JEDNYM ODPISUJE INNYM NIE I WYCHODZI NA TO ZE INFORMACJE ROZCHODZA SIE DROGA PANTOFLOWA KAZDY OD KAZDEGO.
GDYBY OD POCZATKU ZABRAŁA SIE ZA WSZYSTKO TAK JAK TRZEBA NIKT NIE MIALBY ZADNYCH ZBEDNYCH PYTAN.

Możliwe ze tak jak piszesz ale to swiadczy o braku organizacji i chaosie tej Pani Anny ,lub poprostu odpowiada na indywidualne zapytania indywidualne.Pełna informacja powinna dotyczyc wyjazdu z Krakowa i Wrocławia ,jezeli jej nikt nie dostał to niema takiej odpowiedzi jak narazie.

no wlasnie to od tygodnia wam tłumacze
tam w pracy tez bedzie taki haos? i tez nikt nic nie bedzie wiedzial i bedzie szukal pomocy?
Cytat: Prorok76

i dlatego wałkowałem to od tygodnia
gdyby ta pani ania traktowala ludzi od poczatku powaznie to bym tu nie snuł watpliwosci
ale skoro widze ze ona z jednymi pisze a na moje dwa maile z pytaniami nie odpisala wcale a byly tam wazne dla mnie pytania to niestety watpliwosci musialem miec.
a po za tym co to za selekcja jest przeciez ona nie wie kto skad jest i chyba jasne jest ze kazdy garnie tam gdzie ma blizej jedni do krakowa inni do wroclawia.powinna byla zapytac kto gdzie ma blizej no chyba ze wiekszosc ma blizej np do krakowa.
To potwierdza ze ta pani nie potrafi rekrutowac ludzi a niby robi to dla pracodawcy od 3 lat
dziwne
Cytat: marcin714
zapisałem sie 22

powiedz mi jakim cudem zapisales sie 22 i jak powiadasz sie nie załapałes?
bo ja zapisalem sie tez gdzies tak i bez problemu mnie zapisala i wyslalem tylko 1 maila
toż to istny cyrk ta pani robiła od poczatku selekcje?
ale badzmy dobrej mysli moze ci co jeszcze nie dostali info na temat wyjazdu niebawem go dostana i wszyscy wyjada i beda zadowoleni i szczesliwi.
to ja już PITER77 nie kumam cie to ty jedziesz w koncu czy nie!!! bo raz tu wszystkich krytykujesz a potem mówisz że jedziesz nie kumam cię koleszko
a pokaz mi w którym miejscu cie skrytykowałem?
od kiedy ty jasne fakty nazywasz krytyka?
hej wszystkim, właśnie się dowiedziałam że wyjazd jest 6 kwietnia. Ja wybrałam"opcje " z Wrocławia. Jestem z Pomorza dokładnie z okolic słupska. Ktoś jedzie z moich okolic? zawsze raźniej będzie do Wrocka dotrzeć z kimś. Pozdrawiam, w razie co podaje swoj tel 5[tel]
ja pisze kolego ogulnie że krytykujesz ... to skoro twierdzisz że to fakty to po h.. dupe zawracasz tymi bezsensownymi wypowiedziami a potem piszesz że jedziesz
Cytat: kasiaq85
hej wszystkim, właśnie się dowiedziałam że wyjazd jest 6 kwietnia. Ja wybrałam"opcje " z Wrocławia. Jestem z Pomorza dokładnie z okolic słupska. Ktoś jedzie z moich okolic? zawsze raźniej będzie do Wrocka dotrzeć z kimś. Pozdrawiam, w razie co podaje swoj tel 5[tel]

no to masz kawałek drogi i to juz do samego wrocka plus dwa dni do moguer
Cytat: marcelinoo1
ja pisze kolego ogulnie że krytykujesz ... to skoro twierdzisz że to fakty to po h.. dupe zawracasz tymi bezsensownymi wypowiedziami a potem piszesz że jedziesz

ale człowieku czym ty sie martwisz?
martw sie o siebie wazne ze ty jedziesz
dla ciebie moje wypowiedzi sa bezsensowne ale uwierz ze zdazaja sie tacy którzy uwazaja odwrotnie i pisza do mnie na gg.
a faktem jest to i wielu ludzi to potwierdza ze pani ania podchodzi do tej rekrutacji w sposob nieprofesjonalny wiec jej tak facet nie bron bo jestes jednym z nielicznych z ktorymi ona pisze
Piter , nie martw się dam rade;-) ale zaczęło mnie coś zastanawiać...2 strony wczesniej ktoś podał dokładną rejsetracje autokaru wyjezdzającego z krakowa...ja dostałam też info o krakowie ale z inną rejestracją (więc albo jedzie ich kilka albo mamy małą d...) takie info dostałam:
"autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru GA7965L marka pojazdu Neoplan, kolor bialy z firmowymi napìsami Wencel Tourist."

mało tego ktoś pisze że Wrocław wyjeżdza 7 kwietnia a Pani przed chwilą mi napisała że 6...poza tym troszkę mało informacji poodaje a jeśli się cokolwiek chce dowiedzieć, trzeba pisać po 2-3 maile żeby odpisała. Rozumiem że zadających pytania jest więcej, ale w dzisiejszych czasach trzeba uważać na to gdzie się jedzie i z kim. Ja zostałam już wykiwana przez podobnych pracodawców, więc jestem podejrzliwa
Cytat: kasiaq85
Piter , nie martw się dam rade;-) ale zaczęło mnie coś zastanawiać...2 strony wczesniej ktoś podał dokładną rejsetracje autokaru wyjezdzającego z krakowa...ja dostałam też info o krakowie ale z inną rejestracją (więc albo jedzie ich kilka albo mamy małą d...) takie info dostałam:
"autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru GA7965L marka pojazdu Neoplan, kolor bialy z firmowymi napìsami Wencel Tourist."

O WIDZISZ KASIA!!!!
TO MAMY KOLEJNA CIEKAWOSTKE I REWELACJE
MOZE POJEDZIE CAŁY KONDUKT AUTOKAROWY JAK NA WESELE ;)
Moze jest więcej autokorów?? Ja wysłałam do niej meila z zapytaniem (wątpliwości mam po przeczytaniu forum) i takze czekam na odpowiedź. Jeżeli na nie nie odpowie to nie jadę. Nie rozumiem dlaczego potwierdzić trzeba na innego już meila.
to ile tych autokarów?
i ile tych osób potrzebuje 500?
to moze jeszcze sie załapia ci co sie nawet 22 nie zalapali ;)
Dostałam odpowiedź:

Rekrutacja juz sie odbyla, Pani odpowiedziala na ogloszenie,zaaceptowala warunki i wyrazila chec do pracy,
Konto polskie do niczego sie nie przyda, widze ze powtarza Pani pytania z forum, jest pani zdrowa i czuje sie na silach jechac?

Jesli bedziecie mi panstwo co chwile przyzylali maile z takimi pytaniami to nikt nie wyjedzie, poniewaz nie zdaze wyslac wszystkim informacji o wyjezdzie.

Dnia 29-[tel]o godz. 13:59 Justyna napisał(a):
> Witam,
>
> chciałam zadać jeszcze parę pytań związanych z tym wyjazdem. Jak wygląda
> sprawa rekrutacji? Odbywa się na miejscu czy po prostu kto chce jechać
> jedzie i dostaje pracę? Pytam, gdyż nie pytała Pani ani o wiek ani o
> doświadczenie, czy stan zdrowia. I czy napewno będzie ta praca? Gdyż do
> Hiszpanii jest kawałek drogi a cena biletu również dla nas nie jest
> niska. Co trzeba zabrać ze sobą do pracy. Oraz czy konto powinno zostać
> otwarte w Polsce takie walutowe?
>
> Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
> Justyna
hmm poczekaj a moze to jest dodatkowy autokar dla tych 20 osob bo potrzeba jej było 120 a te 100 miesci sie w dwóch i zadawałem sobie wciaz pytanie gdzie zmiesci sie te pozostałe 20.
teraz juz wiem ;)
Dodam że zapytanie napisałam jej dwa dni temu. Mail chyba nie doszedł wtedy więc jak otrzymałam warunki wyjazdu wtedy postanowiłam jeszcze raz wysłać tego maila i w przeciągu dwóch godzin dostałam na niego odpowiedź.
Cytat: ania_bed
Moze jest więcej autokorów?? Ja wysłałam do niej meila z zapytaniem (wątpliwości mam po przeczytaniu forum) i takze czekam na odpowiedź. Jeżeli na nie nie odpowie to nie jadę. Nie rozumiem dlaczego potwierdzić trzeba na innego już meila.

dziwne bo ja nic nie wiem ze potwierdzic trzeba na innego maila
ciekawe
przy tylu meilach wszystko jest możliwe
Piter77 przeczytaj dokładnie posta którego wkleiłam stronę wcześniej tam pisze aby potwierdzenie wysłać na maila i podala jaki.
a inny meil jest poto żeby pytania nie przeszkadzały w potwierdzeniu kto jedzie tak by pani Ania mogła by się pomylić i by kogoś nie zapisała i co w tedy
W sumie to racja :) jak tyle osób pisze i tyle maili się dostaje to potem ciężko jest szukać konkretnego maila.
Cytat: ania_bed
Dostałam odpowiedź:

Rekrutacja juz sie odbyla, Pani odpowiedziala na ogloszenie,zaaceptowala warunki i wyrazila chec do pracy,
Konto polskie do niczego sie nie przyda, widze ze powtarza Pani pytania z forum, jest pani zdrowa i czuje sie na silach jechac?

Jesli bedziecie mi panstwo co chwile przyzylali maile z takimi pytaniami to nikt nie wyjedzie, poniewaz nie zdaze wyslac wszystkim informacji o wyjezdzie.

Dnia 29-[tel]o godz. 13:59 Justyna napisał(a):
> Witam,
>
> chciałam zadać jeszcze parę pytań związanych z tym wyjazdem. Jak wygląda
> sprawa rekrutacji? Odbywa się na miejscu czy po prostu kto chce jechać
> jedzie i dostaje pracę? Pytam, gdyż nie pytała Pani ani o wiek ani o
> doświadczenie, czy stan zdrowia. I czy napewno będzie ta praca? Gdyż do
> Hiszpanii jest kawałek drogi a cena biletu również dla nas nie jest
> niska. Co trzeba zabrać ze sobą do pracy. Oraz czy konto powinno zostać
> otwarte w Polsce takie walutowe?
>
> Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
> Justyna

OOOOO WIDZISZ!!!!!!!!!!!
TO JUZ TERAZ WSZYSTKO JASNE
JEDNAK PANI ANIA SLEDZI NASZE POSTY NA FORUM TYLKO CZEMU NIE MA ODWAGI I NIE WLACZY SIE DO TEMATU?
NO I TERAZ JUZ WIEM ZE JAK KTOS ZADAWAŁ ZBYT WIELE WAZNYCH PYTAN TO NIE MÓGŁ LICZYC NA TO ZE OD PANI ANI OTRZYMA ODPOWIEDZ.
JEZELI ONA TAK PODCHODZI DO LUDZI ZE Z JEDNYMI ROZMAWIA A Z INNYMI NIE TO DOBRZE ZROBILEM ZE PODZIEKOWALEM ZA WYCIECZKE
JEJ OBOWIAZKIEM BYLO I JEST ODPISYWAC KAZDEMU I NA KAZDEGO MAILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwne aby nie wiedziała jak ktoś jej napisał aby weszła na to forum i odpowiedziała na nasze pytania.
A poco ty sam zadajesz pytania i sam sobie na nie odpowiadasz to nie wystarczy
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie