Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 2388
To dobrze nie będzie czasu na głupoty i picie.
na to zawsze bedzie czas
Witajcie...ja tez zapisalam sie na wyjazd od Pani Ani.Dzis dzownilam do niej i zostalam zapewniona , ze praca jest legalna..ze jest to praca u dwoch braci..jeden ma maliny, drugi borowki.Jak sie skoncza maliny pojdziemy zbierac borwki.Wyjazd ma byc zaraz po tym jak pani Anna skompletuje dwa autokary do wyjazdy, czyli zaraz na poczatku kwietnia i do kazdego napisze maila z informacja o konkretnej dacie i godzinie...W takim razie chyba uda sie wyjechac...mowila tez ze truskawek nie ma i dopiero za jakies dwa tygodnie beda..Wiec czekajmy i mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni:)
my we trzech jedziemy na 100% ktoś pisał co jak nas zostawią i odjadą w hiszpanii. z naszej strony nie ma takiej możliwości żeby ktoś nas zostawił bez "opieki" na miejscu nikt nie jest na tyle głupi, damy sobie radę nie ma się co martwić
Mój kumpel dzisiaj zadzwonił i wysłał swoje dane i też jeszcze się załapał,czuje że będzie niezła ekipa na tym wyjeżdzie.Kto ma jechać i chce jechać ten pojedzie,a kto ma obawy niech jeszcze więcej się martwi.Dopuki nie pojedzie nic nie będzie wiedział.
my jestesmy z rudy sląskiej ckolice katowic,wiec jedziemy z krakowa bo mamy blizej
My ze Szczecina to my do Wrocławia,pociągiem 5,5 godziny,a potem półtorej dnia autokarem,nieżle.
Do Slaskie67
32365776 numer gg
A ja pewnie sobie dam spokoj z tym wyjazdem.
A niejaki Mario który tam przebywa i rekrutuje kobiety na truskawki napisał ze życzy mi powodzenia z ta osoba tj.z panią mróz.
Jak mam to rozumiec?
Normalnie pisałeś na tamtym forum posty na niego to odpisał tobie że nie musisz od niego jechać i możesz jechać od kogo chcesz
ale napisal tez jedno charakterystyczne zdanie ze zyczy mi powodzenia z ta osoba a to juz jest zastanawiajace.
a co oszust ma napisac na inna osobe ze jest super?,troche sie otym mario naczytałam,na innych forach.Wogóle uwazam ze piter za dużo drąży,nie chce to niech nie jedzie i już
Zgadzam się z tobą
on doszukuje sie spisku tam gdzie go nie ma,idac jego tokiem myslenia i szukajac spisku to mysle ze on jest wrogiem anny i chce jej zrobic kolo piora haha
Cytat: piter77
poza tym 170euro tj 680zl razy np 50miejsc w autokarze = 34000zl Czysty zysk!!!
czytam ten wątek , wpisałem podany email w google i widzę serię ogłoszeń praca -Hiszpania Niemcy Norwegia , wszystko co podane to ów email i numer komórkowy.
Dlaczego pracodawca miałby ściągać pracowników z Polski jeśli w Hiszpanii są miliony bezrobotnych ? CZy ktoś zna warunki pracy i płacy ??
Według mnie ma to wszystkie cechy oszustwa.
w przeciwienstwie do was draze bo nie chce wtopic kasy i w przeciwienstwie do was ja musze wiedziec ze tam bedzie praca zapewniona jeszcze za nim wyjade do tej pracy jak narazie nikt mi tego nawet nie zagwarantował a napalac sie na cos co jest niepewne nie mam w zwyczaju.Pani Ania nawet nie raczy odpisac na mojego maila.Gdybym mial odłozone swoje pieniadze to bym jechal bo wiedzial bym ze jak strace to swoje.Ale ja musze pozyczyc kase a potem oddac.
Nie jade tam sie bawic i nie jade tam po to zeby zwiedzic europe bo juz tam bylem i wycieczka mi nie jest potrzebna.
I proste!!!
Bo Hiszpanie nie chcą pracować na polach, za te pieniądze.
na tym emailu jest tylko to og łoszenie o hiszpanii.
Hiszpanie sa zbyt leniwi zeby pracowac na plantacjach i dlatego zasuwaja polacy.
chcesz znac warunki pracy i płacy zadzwon do anny mróz
freland to co ta anna mróz werbuje ludzi tez do niemiec i norwegii?????CIEKAWE.
I całkowicie sie z toba zgadzam w kwestii ze w hiszpanii sa miliony bezrobotnych bo jest tam spory kryzys.Tylko ze przecietny Hiszpan nie bardzo pójdzie w pole zbierac maliny a to juz jest inna kwestia.
A nie zdziwilbym sie jakby sie nagle okazalo ze pracodawcy zrezygnuja z polakow lub zrobia redukcje na rzecz np. rumunów ktorzy beda bardziej opłacalni bo beda tansza sila robocza.
A warunki pracy i placy moge ci zaraz wkleic jak chcesz.

SLASKIE67 nie jestem zadnym wrogiem anny i nie chce nikomu robic koło pióra.
9 kwietnia mam urodziny. Widze duzo chetnych na wyjazd wiec mam pytanie. Pijemy malinowke czy bimber z borowek ?? :):)
Poszukamy czegos innego swiat sie na hiszpanii nie konczy.
No chyba ze Anna Mróz mnie przekona do wyjazdu.Czego wykluczyc nie moge.
A wam wszystkim zycze krótko POWODZENIA!!!
Poszukamy czegos innego swiat sie na hiszpanii nie konczy.
No chyba ze Anna Mróz mnie przekona do wyjazdu.Czego wykluczyc nie moge.
A wam wszystkim zycze krótko POWODZENIA!!!
Powodzenia. Moze trafisz na ciekawsza oferte. Bo Anna Mroz napewno nie bedzie Cie prosic zebys jechal Z nami. My po powrocie sie do ciebie odezwiemy
Ja sie na to nie pisze bo opcja ryzyka i jazdy w ciemno mnie nie interesuje.
Nie za taka kase i nie taki szmat drogi.
Ja sie na to nie pisze bo opcja ryzyka i jazdy w ciemno mnie nie interesuje.
Nie za taka kase i nie taki szmat drogi.
nie chcesz ryzykowac nie szukaj pracy w internecie
Witam.Dla mnie jest zastanawiajace jedno.Zostalismy zapisani na liste. A nikt nawet nie spytal sie nas ile mamy lat ,jakie doswiadczenie i czy jestem zdrowy.Nigdy tak latwo nie zapisalem sie na wyjazd.Nie wiem moze selekcja bedzie po pierwszym dniu?/?
Wole kopac rowy w polsce za 1200 niz tracic nerwy na anne mróz ktora moze nie istniec.
Jakos wszystkie prace w tym za granica szukalem i znalazlem przez internet i bez ryzyka.
Ale jedziemy na 100 juz kupilem zupki chinskie
constantin35 bingo!!! jednak sa tacy którzy jeszcze twardo stapaja po ziemi a nie kraza w kosmosie.
Ja widze ze ta Pani tak jakby dla ludzi czasu nie miala dzieli sie tylko strzepkami informacji ktore mi osobiscie mówia nie wiele.
A ja sie pytam gdzie szczegóły chyba na taki szmat drogi szczegóły sie naleza mi nie raczyla odpowiedziec na moje szczegółowe pytania.
Jezeli nie ma czasu szczegółowo zajac sie rekrutacja to niech to zleci komu innemu.
A ze selekcja tam moze byc to juz kobiety o tym pisaly na forum o truskawkach zeby cie po paru dniach nie wyslali do domu bo sie okaze ze sie nie nadajesz albo z jakiegos innego powodu
chciałbym pojechac ale nie tak jak wy za wszelka cene dla mnie 1000zl to miesiac zycia i nie usmiecha mi sie go wtopic a rok sie dopiero zaczal i znajde cos innego lepszego.
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie