Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 2388
bulbo hehe chcesz w razie czego gdyby nie wypalilo szukac tam innej roboty i to przy tym bezrobociu które tam teraz jest? zycze powodzenia tylko kasy sporo wez bo ci moze nie starczyc zanim cos znajdziesz i o ile znajdziesz.Ja wole puki co siedziec na dupie tu i tutaj szukac niz tam.Jak bede mial pare tysi na przewalenie to sie wybiore w ciemno na poszukiwanie pracy liczac ze moge wrócic z niczym.
Tam teraz hiszpanie szukaja pracy a co dopiero polacy.Polacy sa zwalniani i wracaja do polski.
W lacz myslenie.To juz nie ta hiszpania kiedy wchodzilismy do unii ze jechales w ciemno i miales prace.
piterr77 z całym szacunkiem dla Twojej osoby, ale już od Twoich bezsensownych wpisów rzygać się chce. Skoro nie jedziesz tam do pracy, to po jaki czort wchodzisz na to forum udzielasz się i sugerujesz , że ta, czy inna osoba jest nie uczciwa, jak w ogóle nie znasz tych ludzi? A , po drugie chyba nie powinieneś nagabywać innych, aby nie wyjeżdżali tam, każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. A, po trzecie proponuję chwycić do ręki słownik ortograficzny ;)
I to raczej Ty powinieneś włączyć myślenie, bo z tego co widać ciężko Ci to idzie.
Pozdrawiam.
panna mysia ale troche chyba za mocnych słów urzyłaś nasz piter77 sie obrazi i nie wejdzie donas na forum!!! a może on pierwszy coś się dowie więcej o pani ani!!!
na tamtym forum juz sie pozegnałem uznajac ze to nie ma sensu chyba pora to zrobic i tutaj bo nie ma sensu przekonywac przekonanych

PannaMysia jak bys chciała wiedziec to zapisany jestem i oficjalnie jade ale nie oficjalnie nie jade po tym co widze, rozumiesz? czy mam ci to łopatologicznie przetłumaczyc a zreszta szkoda do Ciebie sie meczyc wiec ogarne Cie milczeniem.

marcelinoo1 gdybym mial jak to bym ci ja sprawdzil ta twoja pania anie ale nie bede tam jechal po to zeby ci tu napisac kim jest pani ania i czy jest.
piter77 a ja będę na tyle grzeczny i inteligięntny że jade i zobacze kto to ta pani ania jak w róce to ci napisze o ile wróce
Ja też ryzykuje i jadę, teraz takie czasy nastały i cóz poradzić
niech mi pani ania da nr do tego pracodawcy to sobie z nim pogadam i zapytam sie go czy chce mnie do pracy i czy ma taka pania o imieniu ania której zlecil rekrutacje
Prawda ze proste?
piter masz racje co piszesz, tam jest bezrobocie i jedna wielka mierda a co niektorym tak trudno w to uwierzyc, poczytajcie inne zrodla o pracy w hiszpanii, tam teraz hiszpanie zapieprzaja w polu bo nie maja wyjscia. ktos was ostrzega nie po to zeby sobie popisac.
naprawde jest ciezko nie to co kiedys , hiszpanie mieli do nas doplaty z unii, rumuni nas wygryzli , sa tansi i sprytniejsi.ale taka polska mentalnosc, jedzcie sie przekonajcie a potem piszcie.i nie jest milo spotkac w huelvie zebracajacych polakow na ulicy na bilet do ambasady do madrytu!!!!
cati28 to ze tam jest mierda to ja to juz wiem od paru lat tylko wytłumacz to innym a szczególnie tym smiesznym paniom na forum truskawkowym
cati28 a propos masz calkowita racje bo dokladnie tam tak jest i fajnie ze napisalas to w skrócie.
to nie te czasy kiedy wchodzilismy do unii i praca w hiszpanii lezala na ulicy jechales w ciemno i bez znajomosci jezyka i pracowales badz u polaka na budowie a jak podłapałes jezyk to u hiszpana.Teraz na prace u hiszpana nie masz szans bo hiszpanie sami szukaja pracy a ci polacy którym fuksem udalo sie tam zostac kombinuja na prawo i na lewo jak sie tam utrzymac i nie wracac do jeszcze gorszej mierdy czyli do polski.
I taka jest prawda BASTA

Teraz sobie hiszpanie przebieraja w marokankach rumunkach aby tylko wyszlo jak najtaniej bo oni beda pracowac taniej i nie beda narzekac i pracodawca o tym wie
edytowany przez piter77: 26 mar 2011
Tylko że nie we wszystkich okolicach Hiszpanii jest tak samo jak w rejonach pracy przy truskawkach. Bo nie zawsze można źle trafić.
Paulla22 jak ktos jest dzieckiem szczescia w czepku urodzonym to pojedzie do kraju gdzie jest ogromne bezrobocie i kryzys i znajdzie prace.
piter wiesz co wal sie hahahhahah ;D
Może ja takie szczęście mam.Tylko szkoda że tutaj w Polsce przy takim samym bezrobociu pracy niema co drugi polak.
piter77 jak tak uważasz to ci powiem krótko poco tu cokolwiek piszesz i wal się na cyce.
Paulla22 to jedz do hiszpanii i znajdz prace dobra prace nie w polu zycze powodzenia a w polu to wiesz zbiory byly sa i beda bo byc musza to taki kraj ze w sumie zyje ze zbiorów tylko ze teraz i hiszpanie nie maja wyjscia i ida w pole a i rumunce i marokance nas wypieraja bo sa od nas tansi i nie narzekaja tak jak my na zle warunki itp,skonczyla sie leberka przez wiele lat zyli dostatnio teraz trzeba odpokutowac kryzys ich dopadł za lata zycia w dobrobycie
walil sie na cyce bedziesz ty
ja tak nie uwazam ja to wiem
piter boss wszystkich bossow ktory sam nie m pracy a wie wszystko najlepiej bo jego brat byl w hiszpani hahahahah wez sobie przycisnij jaja do umywalki i idz spac gogusiu bo nic ciekawego nie masz do powiedzenia
mozecie na mnie wypisywac co chcecie nie rusza mnie to
on jest chory psichicznie najpierw pisze ze mario to oszust i jedzie od anny mroz bo jest zajebiscie uczciwa ale teraz wcale nie jedzie bo wszyscy oszukuja a o i jeszcze stwierdzil ze jest kryzys hahahah i jeszcze bedzie komus mowil zeby nie jechal opiekun sie znalazl hahhahahha
iwonka90 zycze ci powodzenia, mucha suerte .i ciekawe czego bronisz i w imie czego bo nie masz racji, a ze sie na kims anonimowo wyrzygasz nic nie pomoze. takie sa fakty i nic tego nie zmieni.
To jakiś psychol,powiem ci dobre zbiory i dobra płaca jest w Czarnobylu to akurat chyba miejsce dla ciebie,powodzenia.
ty masz jakiegos meza lub chlopaka? bo ja bym sobie na jego miejscu w łeb strzelil ja wiem po co ty tam jedziesz to sie da wyczuc bardziej ordynarnej dziewuchy jeszcze nie spotkałem i koncze z toba dyskusje bo jestes jałowa jak ten piach w moguer
i nikt nikomu nie mowi zeby nie jechal tylko wypowiada swoje zdanie poparte doswiadczeniami a czy ktos chce z tego skorzystac to jego sprawa.
bulbo psychol to jestes ty bo trzeba byc psychicznie chory zeby pozyczyc kase i jechac w ciemno z poreki jakiejs babki której na oczy nie widziales.Znajdz sobie przed wyjazdem dobrego psychiatre zeby sprowadzil cie na ziemie
skoro jestes taka do przodu to czemu nie napiszesz do pana maria tego wszystkiego i nie podasz swojego imienia i nazwiska pod jakims glupim loginem kazdy moze wypisywac co mu sie podoba i tyle mam do powiedzenia umow sie zpiterem pasujecie do siebie bo on napewno wolny jest kto by go chcial takiego gogusia to nie spotkalam jeszcze co by sie tak wymadrzal jak niewiem co ahhaha piter ja na twoim miejscu bym sobie strzelila w leb ahhaha a nie
Proszę nie udzielaj się już tu,bo jesteś uparty jak nikt,nie chcesz jechać daj spokój.
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie