Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 2388
Cytat: bulbo
To kiepsko że na polskie konto nie będą przelewać,to ja wybiore czek,czek zrealizuje i wokienku wpłace sobie na swoje konto,tylko jedno w hiszpani jest kiepskie że banki są otwarte do 14,pare lat temu jak byłem w hiszpani i miałem konto hiszpańskie to potem niemogłem go zamknąć bo otworzyłem w innej miejscowości,a chciałem zamknąć w innym i nie zamkneli mi konta.A teraz jak bym chciał otworzyć w tym samym banku to policzyli by mi niezłe odsetki.
a to mozesz wpłacic na swoje konto walutowe w polskim banku,ja juz z tego zgłupiałam ja mam konto walutowe w mbank
Cytat: SLASKIE67
To kiepsko że na polskie konto nie będą przelewać,to ja wybiore czek,czek zrealizuje i wokienku wpłace sobie na swoje konto,tylko jedno w hiszpani jest kiepskie że banki są otwarte do 14,pare lat temu jak byłem w hiszpani i miałem konto hiszpańskie to potem niemogłem go zamknąć bo otworzyłem w innej miejscowości,a chciałem zamknąć w innym i nie zamkneli mi konta.A teraz jak bym chciał otworzyć w tym samym banku to policzyli by mi niezłe odsetki.
a to mozesz wpłacic na swoje konto walutowe w polskim banku,ja juz z tego zgłupiałam ja mam konto walutowe w mbank
a jak długo ida takie przelewy?
ja mam ing,ale wezne tam czek odbiorę kasę w banku takim jakie będą czeki i wokienku podam swoje konto walutowe i przeleje euro
tego to ci niepowiem góra dwa dni
tego to ci niepowiem góra dwa dni
to chyba bedzie najtańszy sposób na przelanie na swoje konyo,bo napewno są jakies opłaty?
Czesc. W Moguer sa 2 banki LA CAIXA otwarte w czwartki do 20.30 mozna zalozyc konto w 10 min.A potem w bankomacie wysylac przelewy na polskie konta za darmo. 2 dni idzie przelew.Sprawdzilem dzis.Pozdrawiam
opłaty napewno jakieś są,ale bez sensu jest zakładanie nowego konta hiszpańskiego,tylko jak my do banków będziemy chodzić jak banki są do 14 otwarte
Cytat: constantin35
Czesc. W Moguer sa 2 banki LA CAIXA otwarte w czwartki do 20.30 mozna zalozyc konto w 10 min.A potem w bankomacie wysylac przelewy na polskie konta za darmo. 2 dni idzie przelew.Sprawdzilem dzis.Pozdrawiam yt licze na twoja pomoc bo ja jestem zielona w tych sprawach
34851179-gg. Dobrze że będzie nas dużo zawsze raźniej w tym banku lub jak bedziemy robic zakupy. Bierzecie jedzenie do pierwszej wypłaty? (Chociż troche..)
Przepraszam przelew do 3000 tys euro kosztuje 3 euro to nie duzo.Wysylalem tak z ZARAGOZY bez problemow
Ja też założyłam konto walutowe w banku Spółdzielczym, pieniądze będę przelewała z banku w Hiszpanii do Polski, opłaty są minimalne.
Tak jedzenia trochę się bierze ze sobą
powiem wam tak w hiszpani do konta dostajesz kartę do bankomatu i taką książeczkę którą też wybierasz pieniądze z bankomatu,ja właśnie miałem konto w LA CAIXA to najbardziej znany bank
Pomagam nie ma sprawy
Cytat: edyta2137
34851179-gg. Dobrze że będzie nas dużo zawsze raźniej w tym banku lub j
ak bedziemy robic zakupy. Bierzecie jedzenie do pierwszej wypłaty? (Chociż troche..)
mam nadzieje ze będziemy zgrana grupa,napewno sobie poradzimy
moja intuicja mi podpowiada ze bedzie świetnie a ja moge na nią liczyć przekonałam się juz nie raz
zupki chińskie podstawa,pare konserw,trochę kiełbasy suchej,ogółem jedzenie w hiszpani nie jest drogie tak jak papierosy ja kupowałem pal male za 2,50 euro,ale whisky jest za 4,50 euro,czyli damy radę
Witajcie...widze, ze nie zla ekipa sie szkuje na wyjazd:)Super...i jacy wszyscy pomocni..jestem pewna ze bedzie super:)Ja jade z moim przyjacielem:)
zupki chińskie podstawa,pare konserw,trochę kiełbasy suchej,ogółem jedzenie w hiszpani nie jest drogie tak jak papierosy ja kupowałem pal male za 2,50 euro,ale whisky jest za 4,50 euro,czyli damy radę
ale whiski jest nie dobre lepiej pijmy cos regionalnego
Jade na zbiory pierwszy raz co trzeba zabrac????
Spoznilem sie z tym pytaniem a ciuchy robocze
Śpiwór, kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy, leki przeciwbólowe, jakieś maści, trochę jedzenia
Ciuchy letnie, ale i cieplejsze bo rankami jest chłodno
Cytat: piter077
Uwaga uwaga!!
apeluje do wszystkich rodaków zamierzajacych wyjechac do Moguer
Nie jedzcie!!! lepiej znaldzcie porzadna prace w Polsce za 1000 zl :))
wszyscy oszukuja tyle sie naczytałem w internecie ze sam jade i sprawdze ta Anne Mróz i przysle Wam m0i drodzy pocztówke z pięknej Hiszpanii a za kilka miesiecy napisze sprawozdanie i pochwale sie ile to ja nie zarobilem. Kontunuujac wyzbieram wam wszystkie maliny truskawki a pozniej wezme sie za borowki a Wam nic nie zostawie bo jestem naj naj
prosze o godne podejcie do mojej prośby gdyz ja wyjezdzam juz 1 kwietnia i nie chce tam nikogo widziec jasne??? mam nadzieje ze przemowilem wam do rozumu i paniom ktore jada od Maria tez:)
pozdrawiam serdecznie

NIE JA TO PISAŁEM TYLKO KTOS SIE PODSZYWA POD MOJ NIK I MYJE MI DUPE.
w marketach była też biała po niecałe 2 euro za 0,7,a kto lubi wina też są bardzo tanie,kiedyś w knajpie z kumplami kupiliśmy balantaisa i zapłaciliśmy 9 euro,a w polsce skasowali by ile napewno o wiele więcej
Dzis dzwonilam do Pani Ani i mowila, ze pracodawca daje kalosze, ciuchy przeciwdeszczowe i rekawiczki, wiec tego chyba nie trzba zabierac
To juz wszysko mam jeszcze checi i heya.,.,.,
kalosze i płaszcze trzeba brać,powinni mieć na miejscu,ja zamiast śpiwora biorę koc
Skoro daje to raczej nie
Cytat: Paulla22
Skoro daje to raczej nie

Tez mi sie tak wydaje, po co dodatkowo nosic
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie