Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 2388
Ja sie nie przejmuje wpisami typu OSZUKAJĄ WAS!! Za dużo nas jedzie. A przede wszystkim POLAK POTRAFI :) więc jak by sie nam ,,nie spodobało'' znajdziemy jeszcze cos lepszego Sezon w pełni rodacy. (w kupie siła ) :P
dajcie spokoj , jeden drugiemu ubliza, kto chce niech jedzie jak ma mozliwosc a co tam bedzie to sie sam przekona.
Dokładnie edyta2137
a z tym znajdowaniem pracy to nie jest tam latwo, to nie to co kiedys bylo.
PITER NIE DENERWUJ SIE PRZECIEZ KAZALES MI ZALOZYC TO KONTO ZEBY PISAC I ZNIECHECAC LUDZI TAK JAK TY WIEC TO ROBIE
A TO TY JESTES MALO INTELIGENTNY BO PRZECIEZ SIE ZA CIEBIE NIE PODSZYWAM BO MAM INNY NICK A TWOIM SIE NIE PODPISUJE WIEC POMYSL TROSZKE WEJDZ NA GG TO POGADAMY FUNFLU
Cytat: piter077
PITER NIE DENERWUJ SIE PRZECIEZ KAZALES MI ZALOZYC TO KONTO ZEBY PISAC I ZNIECHECAC LUDZI TAK JAK TY WIEC TO ROBIE
A TO TY JESTES MALO INTELIGENTNY BO PRZECIEZ SIE ZA CIEBIE NIE PODSZYWAM BO MAM INNY NICK A TWOIM SIE NIE PODPISUJE WIEC POMYSL TROSZKE WEJDZ NA GG TO POGADAMY FUNFLU

Wytłumacz mi jedna rzecz.. co robisz jeszcze na tym forum, skoro nie jedziesz?
Ja i tak jadę mimo ryzyka...
PO PIERWSZE NICZEGO NIKOMU NIE KAZALEM A JUZ TYM BARDZIEJ TOBIE I NIKOMU NIE KAZALEM ZNIECHECAC LUDZI ONI SIE SAMI ZNIECHECA JUZ TAM NA MIEJSCU TO JEST KWESTIA CZASU
A PO 3 NIE JESTES MOIM KUMPLEM ANI KUMPELA A NA GG JESTEM CALY CZAS WYSTARCZY NAPISAC
Cytat: Paulla22
Ja i tak jadę mimo ryzyka...
Jestesmy z Toba:) Jedziemy a tych oszolomow niech gowno to obchodzi :)
Dokładnie nie zwracać uwagi na to co piszą i tyle...
SKORO TA ANNA MROZ OD 3 LAT WSPOLPRACUJE ZPRACODAWCA TO CZEMU NIKT OD NIEJ NIGDY WCZESNIEJ NIE POJECHAL???? ANI NIKT O NIEJ NIE SLYSZAL SAMO TO MOWI O SOBIE NIEKTORZY MUSZA 2 RAZY PRZEJECHAC SIE AUTOKAREM 3 DNI W JEDNA STRONE ZEBY ZROZUMIEC ZE NIE MA PRACY I ZARABIAJA INNI NA OSZUSTWACH
Nawet pięć razy mogę jechać a tobie guzik do tego
SKORO TA ANNA MROZ OD 3 LAT WSPOLPRACUJE ZPRACODAWCA TO CZEMU NIKT OD NIEJ NIGDY WCZESNIEJ NIE POJECHAL???? ANI NIKT O NIEJ NIE SLYSZAL SAMO TO MOWI O SOBIE NIEKTORZY MUSZA 2 RAZY PRZEJECHAC SIE AUTOKAREM 3 DNI W JEDNA STRONE ZEBY ZROZUMIEC ZE NIE MA PRACY I ZARABIAJA INNI NA OSZUSTWACH
My lubimy wycieczki i w przeciwienstwie do ciebie stac nas na nie :)
Cytat: SLASKIE67

SLASKIE67 PRZYPUSZCZAM ZE TO PYTANIE SKIEROWALAS DO MNIE.
TYLKO PRZEZ PRZYPADEK POMYLILO CI SIE I SKIEROWALAS JE DO MOJEGO PODSZYWACZA.
ALE ROZUMIEM ZYJESZ JUZ WRAZENIAMI I HISZPANIĄ
NIE MARTW SIE TE WRAZENIA PO GORA 2 TYGODNIACH POBYTU CI OSTYGNA I JESZCZE WSPOMNISZ MOJE SŁOWA.

A PROPOS......DOBRE PYTANIE CO JA TU JESZCZE ROBIE????
NO MNIE STAC JEDNAK NA ZYCIE W POLSCE I NIE MUSZE JEDNAK JECHAC WCZORAJ WYGRALEM W TOTKA PARE TYSIACZKOW WPADLO
AHA!!!
PITER077 ALBO INACZEJ DROGA PODSZYWACZKO PITER077 ;)
DAJ SOBIE Z NIMI SPOKÓJ NAPRAWDE SZKODA ZDROWIA I NERWÓW.
I TO TYLE ODE MNIE
Cytat: piter77
Cytat: SLASKIE67

SLASKIE67 PRZYPUSZCZAM ZE TO PYTANIE SKIEROWALAS DO MNIE.
TYLKO PRZEZ PRZYPADEK POMYLILO CI SIE I SKIEROWALAS JE DO MOJEGO PODSZYWACZA.
ALE ROZUMIEM ZYJESZ JUZ WRAZENIAMI I HISZPANIĄ
NIE MARTW SIE TE WRAZENIA PO GORA 2 TYGODNIACH POBYTU CI OSTYGNA I JESZCZE WSPOMNISZ MOJE SŁOWA.

A PROPOS......DOBRE PYTANIE CO JA TU JESZCZE ROBIE????

to pytanie bylo skierowane do was obu..
I TAK POJADA I TAK POJADA
I NIECH JADA ;)
I TAK POJADA I TAK POJADA
I NIECH JADA ;)
piter i piter077 jak macie coś między sobą to załatwiajcie to po za forum bo czytać się tego nie chce. Chyba że jesteście jedną osobą, bo na to wygląda....
bardzo dziekujemy wam za troske, oraz za to ze chcecie nam obaj zaoszczedzic tylu cierpien zwiazanych z podroza do hiszpanii.. Ale naprawde gowno was to obchodzi, muscie byc wyjatkowymi filantropami (slowniki w dlon:)) Jak tak duzo wiecie o pracy za granica to otworzcie wspolnie biuro doradztwa dla takich glupoli jak my, ktorzy szukaja pracy za granica mimo ze wedlug was jej tam nie ma :) Zycze wam powodzenia a jak wam sie nie uda z tym biurem to milego kopania rowow za 1000zl. Naprawde bardzo dziekujemy za serdecznosc i taka cudowna opieke :):)
PROSZE BARDZO I JESZCZE JEDNO SZYKUJCIE SIE NA SZYBKI POWROT DO DOMU BO JA NIEDAWNO WROCILEM WIEC WAS TO SAMO CZEKA CHLOPAKOW TAM NIE POTRZBUJA WIEC LEPIEJ ODRAZU SIE ROZEJRZYSCIE NA INNA PRACA BO MAROKO RZADZI I TYLE DZIEWCZYNY JAK BEDA DOBRZE ZAPIEPRZAC TO MOZE DADZA RADE ALE TYLKO TE KTORE JUZ PRACOWALY BO TAKIE JAK PAULLA TO ODRAZU WRACAJA I JESZCZE SIE Z POWROTEM PCHAJA JAK COS TO NAPISZ JAK WROCISZ ZA PARE DNI HAHAHA OK???
MY nie jestesmy chlopakami wiec bedziemy zapieprzac:) widocznie byles leserem skoro cie wywalili.. Aaa poprostu zal ci dupe sciska. teraz wszystko jasne :)
teraz juz nawet za prace wywalaja hehe takze sie nie zdziwcie czasami, po prostu nie ma tyle pracy , jest duzo hiszpanow co chca isc do pola, a rumuncy wszystkich wygryzli . a autobus musi kursowac...w te we wte
POSCISKA POSCISKA I PUSCI PRACA NA ZBIORACH JEST DLA KOBIET W HISZPANII NIESTETY ALE POWODZENIA NIE BYLES TO SIE NIE WYPOWIADAJ
Też jestem zapisany. Pracowałem przy zbiorach w Hiszpanii kilka lat temu i wiem że bywa różnie. Mam sentyment do Hiszpanii (może, plaża) - dlatego pewnie zaryzykuje. Wszystko było by jasne gdyby był adres pracodawcy. To jest jeden konkret którego brakuje. piter77 źle nie mówi - trzeba mieć kasę na powrót. A prace tam znaleźć w ciemno - można się nadziać na masę oszustów. Znam takich co znaleźli sobie pracę i po miesiącu dostali kilka EURO. I poważny problem to konkurencja ze strony Marokańców, Chińczyków itd....... Pracują na czarno i nie marudzą.
Tak przeczytałem te wszystkie posty o sytuacjach, oszustach i na zdrowy rozsądek miałbym watpliwość i można być oszukanym-rzeczywiście ale jestem zapisany i zdania nie zmienię.Lepiej zaryzykować niż w POlsce się łudzić.Jestem z podkarpacia, gdyby ktoś był zainteresowany wspólnym dojazdem do krk lub wymianą myśli to pisać.nara wszystkim
witam was wszystkich niebawem się spotkamy. ja jade z wrocławia czy jedzie ktoś na 100% z jeleniej góry lub bliskich okolic jeleniej. ja jestem dokładnie z cieplic. jak ktoś z jeleniej to podawajcie gg. nara.robole :)
Cytat: marcelinoo1
witam was wszystkich niebawem się spotkamy. ja jade z wrocławia czy jedzie ktoś na 100% z jeleniej góry lub bliskich okolic jeleniej. ja jestem dokładnie z cieplic. jak ktoś z jeleniej to podawajcie gg. nara.robole :)
Jade z Miłkowa chłopakiem (Pod karpaczem i blisko Jelonki) 34851179 gg
Witam wszystkich Jade ze swoja Kobieta ze Szczecina Czy ktos jedzie z tego miasta?
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie