Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1351-1380 z 2388
i nie wypowiadaj sie za wszystkich bo ich adwokatem nie jestes
jakos tutaj wiele osob ma inne zdanie wiec sie nie osmieszaj
Tez mam swoje . mam kawal drogi ale pojade zobaczyc ,chociazby zeby krakow zobaczyc :))
I JESZCZE JEDNO PISALES ZE NIE MASZ OT TAK 1000 ZL WYRZYGAC DLATEGO NAM ZAZDROSCISZ BO MY JEDZIEMY A TY NIE BO NIE MASZ PEINIEDZY WCALE SIE NIE DZIWIE SKORO TYLKO SIEDZISZ NA FORUM A NIE PRACUJESZ!!!
edytowany przez hohoho: 31 mar 2011
Cytat: hohoho
nie mam zadnych watpliwosci chce to jade i nie mam zamiaru z toba dyskutowac bo nc nie wiesz i tyle wyjedzam pracowalem w hiszpanii 5 lat i jestem lepiej zoorientowany od ciebie
no i moje slowa potwierdziles cytujesz tylko kogos i gg tak tak kobiety z toba pisza bo ciagle podajesz twoj nr gg i szukasz panienki a po coty wogole sie tu wypowiadasz??? sa ludzie ktorzys ie wachaja a ty anie nie amsz zamiary jechac a ni ni tylko sie wymadrzac i TO MY UWAZAMY ZE NIE MA O CZYMZ TOBA DYSKUTOWAC WIEC IDZ NA TO SWOJE GG I TAM PISZ O WYJEZDZIE SKORO NIE AMSZ CO ROBIC NUDZI CI SIE I CHCESZ SOBIE POGADAC Z KIMS BO JESTES NAJMADRZEJSZY ZE WSZYSKICH A W DUPIE BYLES I GOWNO WIDZIALES I TYLE

ty mi nie bedziesz gadal co mam robic i gdzie mam isc
ty sobie stad idz to jest forum ogolnodostepne i kazdy moze sobie pisac i wyrazac swoje zdanie
i nie bluzgaj na innych bo tym samym pokazujesz ze jestes prostakiem i wszystko w tym temacie
chcesz to jedz milej podrózy i owocnej pracy
I JESZCZE JEDNO PISALES ZE NIE MASZ OT TAK 1000 ZL WYRZYGAC DLATEGO NAM ZAZDROSCISZ BO MY JEDZIEMY A TY NIE BO NIE MASZ PEINIEDZY WCALE SIE NIE DZIWIE SKORO TYLKO SIEDZISZ NA FORUM A NIE PRACUJESZ!!!

znalazl sie ten co pracuje
Jakby ktos pracowal z nas to by nie szukal roboty przy zbiorach
piter77 tu ludzie nie lubią cię idz sobie stąd bo szkoda twojego pisania chyba że kolegów szukasz ale tu nie znajdziesz tymi głupimi tekstami
jeszcze raz ci powtarzam guzik to kogo obchodzi czy jade czy nie jade moze jade a nie wiesz ze jade
niech kazdy pilnuje wlasnego wyjazdu
DZIEKUJE POJADE I NIE CYTUJ MICH SLOW BO JA KOLEGOW NIE SZUKAM TAK JAK TY
OSMIESZYLES SIE KOLES NA TYM FORUM I NA TYM DRUGIM GDZIE KLOCILES SIE Z KOBIETAMI TAM CIE WYGONILY TO TU PRZYSZEDLES MACIC
TYLE OSOB CIE ZJECHALO ZE AZ MI CIEBIE SZKODA
NA TYM FORUM I NA DRUGIM
I WSPOLCZUJE TEJ TWOJEJ ANI ZE MA TRAKIEGO KOGOS
I NIE MYSL ZE CIE KTOS NIE ZNA JESTEM INFORMATYKIEM I BARDZO LATWO MI NAMIERZYC TAKICH LUDZI JAK TY
Cytat: marcelinoo1
piter77 tu ludzie nie lubią cię idz sobie stąd bo szkoda twojego pisania chyba że kolegów szukasz ale tu nie znajdziesz tymi głupimi tekstami

a ja ci kaze mnie sluchac
juz napisalem ze nie ty decydujesz o tym kto tu ma byc a kto nie
moze ty stad idz
WIDZE ZE GO TO BARDZIEJ RACUJE ZE KTOS PO NIM JEDZIE KAZDY TU WCHODZI ZEBY SIE CZEGOS DOWIEDZIEC A NIE SLUCHAC TWOJEGO PIE***** NA KAZDYM FORUM PITER Z JAROSLAWIA PITER77 TO JAKAS KLATWA
OSMIESZYLES SIE KOLES NA TYM FORUM I NA TYM DRUGIM GDZIE KLOCILES SIE Z KOBIETAMI TAM CIE WYGONILY TO TU PRZYSZEDLES MACIC
NA TYM FORUM I NA DRUGIM
I NIE MYSL ZE CIE KTOS NIE ZNA JESTEM INFORMATYKIEM I BARDZO LATWO MI NAMIERZYC TAKICH LUDZI JAK TY

guzik mnie to obchodzi kim ty jestes mozesz sobie byc nawet samym komorowskim i wali mnie to
a namierzac sobie mozesz ile chcesz
milego namierzania
mi na tym forum wolno byc i tyle
Cytat: piter77
jeszcze raz ci powtarzam guzik to kogo obchodzi czy jade czy nie jade moze jade a nie wiesz ze jade

CHOCIAZ JEDNO MADRE ZDANIE NIECH KAZDY PILNUJE SWOJEGO WYJAZDU I TY TEZ!!!!!!!!!!!!!!!! PILNUJ SWOJEGO BO MY MOZEMY JECHAC NAWET NA KONIEC SWIATA A TOBIE NIC DO TEGO
NA TYM FORUM I NA DRUGIM

gówno cie to obchodzi to ja sie osmieszyłem nie ty
Cytat: piter77

CHOCIAZ JEDNO MADRE ZDANIE NIECH KAZDY PILNUJE SWOJEGO WYJAZDU I TY TEZ!!!!!!!!!!!!!!!! PILNUJ SWOJEGO BO MY MOZEMY JECHAC NAWET NA KONIEC SWIATA A TOBIE NIC DO TEGO

i nawzajem
i nie wypowiadaj sie adwokacie za wszystkich
mow sam za siebie
prostaku idz z tąd bo siare tylko robisz nam wszystkim swoim popier... zachowaniem to muj 6 letni syn by to zrozumiał . co za wieśniak
NO DALEJ DALEJ CYTUJ KAZDEGO I PISZ CO CI SLINA NA JEZYK PRZYNIESIE POKAZ NA CO CIE STAC HAHAHAHAHAHAHAH
nie jestes administratorem tego forum zeby decydowac czy moge tu pisac czy nie
prostaku idz z tąd bo siare tylko robisz nam wszystkim swoim popier... zachowaniem to muj 6 letni syn by to zrozumiał . co za wieśniak

popisz sobie jeszcze

sam jestes prostak
i wiesniak
ile ty chłopie masz lat pare czy parę naście .
dalej dalej pokazs sie od najlep[szej strony my juz cala rodzina sie smiejemy cala strona zapisala
piter77 cytuje
potem znowu
broni sie jak moze
ehh smiechu warte
hahahahahhahahahah :D
zwyzywaj nas dalej dalej.... prosze bardzo cytuj dalej...
dobra przestancie juz bo to nie ma sensu zadnego
fakt rekrutacja nie jest profesjonalana ale moze to dla tego ze pani ania mroz robi to pierwszy raz i tam tez pracuje ... a wydaje mi sie ze jak ktos robi waly to napewno mial by wszystko obmyslone i chyba nie na taka skale
omg!! co tu sie porobilo, nie ladnie tak na p Anie jechac, dzentelmen z tego pitera, pannamysia tez bardzo kulturalna...

ja jestem w espanii i jak macie pytania to udziele informacji.
czy w koncu jedzie ktos z jeleniej lub bliskich okolic czy nie
speedzik bo piter i ta misia to jeden i ten sam beszczelny pajac zauważ dlaczego niema postów zaraz panny misi po poście piter77 ale pajac!!!
moim zdaniem to forum juz przestalo byc informacyjne, beznadzieja totalna. szukacie dziury w calym. albo podejmuje sie ryzyko i jedzie albo odwala takie szopki jak wy placz i zgrzytanie zebami.
Temat przeniesiony do archwium.
1351-1380 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie