Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1381-1410 z 2388
mozliwe marcelino, to ile ten piter kont nazakladal? madre mia loco
Cytat: marcelinoo1
speedzik bo piter i ta misia to jeden i ten sam beszczelny pajac zauważ dlaczego niema postów zaraz panny misi po poście piter77 ale pajac!!!

i co jeszcze pajacu wymyslisz?
skoro ty wyzywasz mnie to ja powyzywam ciebie
teraz pozostalo tylko czekac , to forum tylko mnie zniecheca do wyjazdu. wale to do zobaczenia w krakowie
piter nie wiedzialem ze dzentelmen czy loco to sa wyzwiska hahahhahahahah
Cytat: Fufcys
Panno Mysiu. Zalozmy ze jestes w Hiszpanii i dostalas propozycje od pracodawcy ze mozesz sciagnac do pracy swoich rodakow z Polski , chociaz sama jestes zwykla pracownica. Napewno chcialabys to zrobic pomimo tego ze niemasz doswiadczenia jako organizatorka wyjazdow. Dajesz ogloszenie w internecie i nagle dostajesz 100 meili w ciagu 1 dnia. Nie jestes w stanie odpisac w 1 dzien na wszystkie. Zalozmy odpisalas na 40 a na 60 chcialas nastepnego dnia. A tu 2 dnia znow dostajesz ok 100meili. Wychodzi razem ok 160. I znow odp na kilkanascie a nastepnego dnia znow to samo. Takze na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Dalabys sobie z tym rade ?

Jak niemam doświadczenia jako organizatorka to nie zabieram sie do tej roboty. Bo wiadomo że zainteresowanie będzie duże ze strony osób a ja jestem sama jedna. Takie wyjazdy oraganizuje się dużo wcześniej. A tutaj wszystko jest na wariackich papierach. Ale życzę wam powodzenia i obyście tę pracę mieli, bo dziewczyny które wyjechały na truskawki wracają po 2,3 dniach z Hiszpanii.
speedzik mam pytanie odnosnie kart telefonicznych do komórek jakie sa koszty i czy trudno je kupic .moze polecisz jakiegos operatora?
Cytat: Lorencia
Panno Mysiu. Zalozmy ze jestes w Hiszpanii i dostalas propozycje od pracodawcy ze mozesz sciagnac do pracy swoich rodakow z Polski , chociaz sama jestes zwykla pracownica. Napewno chcialabys to zrobic pomimo tego ze niemasz doswiadczenia jako organizatorka wyjazdow. Dajesz ogloszenie w internecie i nagle dostajesz 100 meili w ciagu 1 dnia. Nie jestes w stanie odpisac w 1 dzien na wszystkie. Zalozmy odpisalas na 40 a na 60 chcialas nastepnego dnia. A tu 2 dnia znow dostajesz ok 100meili. Wychodzi razem ok 160. I znow odp na kilkanascie a nastepnego dnia znow to samo. Takze na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Dalabys sobie z tym rade ?

Jak niemam doświadczenia jako organizatorka to nie zabieram sie do tej roboty. Bo wiadomo że zainteresowanie będzie duże ze strony osób a ja jestem sama jedna. Takie wyjazdy oraganizuje się dużo wcześniej. A tutaj wszystko jest na wariackich papierach. Ale życzę wam powodzenia i obyście tę pracę mieli, bo dziewczyny które wyjechały na truskawki wracają po 2,3 dniach z Hiszpanii.

TAK LORENCIA TŁUMACZ IM TO DALEJ I LICZ NA TO ZE ZATRYBIA HEHEHEHEHEH
ale niby co zatrybimy ze z ciebie palant to juz wiemy i ze mamy rozne zdania na temat pracy tez
a po co chcesz nam cos tlumaczyc zebysmy ci przyznali racje?? i zbys nas ocalil przed oszustwem i zebysmy nazwali cie mianem bohatera
brak slow na ciebie
Cytat: Lorencia

wiesz lorencia czemu te dziewczyny wracaja???? bo bezmyslnie ktos zaczal rekrutowac 2 mc przed tym nim wiedzial kiedy owoc dojrzeje,byl przekonany ze jak co roku od stycznia juz bedzie truskawka a tu wielkie g...w tym roku,matka natura splatala figla... wiesz czemu ta rekrutacja p Anny jest na wariackich papierach?pewnie nie to Ci wyjanie - podejrzewam ze po tych wszystkich deszczach i ulewach owoc nagle sie wysypal i dlatego na "szybko" jest to wszystko robione, zbiorow nie mozna zaplanowac na dokladna date, to nie urlop wakacyjny ktory planujesz przez caly rok... ale skad mozecie to wiedziec przeciez pierwszy raz jedziecie, wiec troszke szacunku i cierpliwosci miejscie.
do tych wszystkich ktorzy wyzywaja sie i zachowuja jak moj 5 letni syn w przedszkolu .po ile lat macie ludzie jak komus cos nie pasi to nie jedzie i tyle. a takie bezsensowne obrzucanie sie błotem tylko utrudnia zycie innym ludziom korzystajacym z tego forum .proponuje wam abyscie sie spotkali i wytłumaczyli sobie recznie jak nie jestescie w stanie tego zrobic za pomoca słów
speedzik to jak z tymi telefonami ?
Ojawienie:
Z Krakowa o godzinie 12.00 , 6 kwietnia jedzie dwa autokary, bez względu na to ile osób jedzie.
Firma przewozaowa z Krakowa jest wynajęta na podstawie umowy zawartej miedzy hiszpanem polakiem a Wencelem.
Czyli jedziemy bez wzgledu na ilos chetnych?? Skad to wiesz??
Najbardziej rozpierdal**ące osoby to te które nie jadą a mają najwięcej do powiedzenia,ja wiem tylko jedno,ten kto zniechęca TO PO PROSTU ALBO NIE MA NA WYJAZD ALBO SIĘ BOI I ZAZDROŚCI I PISZE GŁUPOTY ŻEBY ZNIECHĘCIĆ LUDZI !!! NIE CZYTAJCIE POSTÓW KTÓRE PISZĄ OSOBY KTÓRE NIE JADĄ !!! KURW* MENTALNOŚĆ POLAKA JAK PSA OGRODNIKA SAM NIE ZJE INNEMU NIE DA !!!!!
DO ZOBACZENIA NA DWORCU PKS W KRAKOWIE :)
Taką informację zdobyłem od Wencela.Wencel jest firmą która wynajmuje zleca przewóz.On ma umowę podpisaną z osobą z hiszpnai i jego nie interesuje czy w autokarze pojedzie komplet czy sam kapelusz.
marek a o ktorej jedziesz?
Cytat: Prorok76
Taką informację zdobyłem od Wencela.Wencel jest firmą która wynajmuje zleca przewóz.On ma umowę podpisaną z osobą z hiszpnai i jego nie interesuje czy w autokarze pojedzie komplet czy sam kapelusz.

A ja właśnie wysłałem o to zapytanie :D
Cytat: marcin714
marek a o ktorej jedziesz?

O 12 autokarem marki neoplan :) Kto jeszcze nim jedzie ?
ja takze o 12 ale mercem
ja o 12 marka mercedes
puff podaj swoje gg
5518367
Witam Was :)
Czytam sobie Wasze posty od samego początku, pani anna musi byc jakąś nową osobą ,popytałam troszke osoby i nikt jej nie zna. Może rzeczywiście pracuje u hiszpana i on ją poprosił o ludzi, ale wszyscy pracodawcy należą do korporacji, która ma swojego człowieka i jemu zleca rekrutacje (przykład Mario).
Tak więc dziwne ,że szef zlecił to polce, która na dodatek jest w Hiszpanii.Po drugie ktoś wczesniej pisał, że potrzebują 300 osób, takiej plantacji dużej mniędzy moguer a mazagon nie ma , chyba, że szef ma kilka campo to wtedy jest możliwe.Żyjemy w takim wieku, że normalne są przelewy, gdyby prosiła o przelanie kasy to zawsze zostaje jakiś slad a tak to komuś dajecie do ręki .
Zalecam ostrożnośc , Co 4 szef to Manuel , tak więc ciężko nawet to sprawdzic.Ja poprosiłam koleżanki, które teraz sa w moguer na truskawkach żeby popytały o tą Anie

Odpowiedź :

Mamy zlecenie na jazdę do Hiszpanii na dwa autokary min ten o który Pan pyta.

Adam Gurbisz
PTT Wencel Tourist Sp. z o.o.
www.wencel.com.pl
tel +48126564909 fax +48122961700
tel. kom .6[tel]
Cytat: fresowka
Witam Was :)
Czytam sobie Wasze posty od samego początku, pani anna musi byc jakąś nową osobą ,popytałam troszke osoby i nikt jej nie zna. Może rzeczywiście pracuje u hiszpana i on ją poprosił o ludzi, ale wszyscy pracodawcy należą do korporacji, która ma swojego człowieka i jemu zleca rekrutacje (przykład Mario).
Tak więc dziwne ,że szef zlecił to polce, która na dodatek jest w Hiszpanii.Po drugie ktoś wczesniej pisał, że potrzebują 300 osób, takiej plantacji dużej mniędzy moguer a mazagon nie ma , chyba, że szef ma kilka campo to wtedy jest możliwe.Żyjemy w takim wieku, że normalne są przelewy, gdyby prosiła o przelanie kasy to zawsze zostaje jakiś slad a tak to komuś dajecie do ręki .
Zalecam ostrożnośc , Co 4 szef to Manuel , tak więc ciężko nawet to sprawdzic.Ja poprosiłam koleżanki, które teraz sa w moguer na truskawkach żeby popytały o tą Anie

Przepraszam a kim jesteś.Mieszkasz tam w hiszpani?, szukasz pracy w hiszpani?
Nie ma żadnego znaczenia czy dajesz w łapę czy przelew.Istnieje tajemnica bankowa.Tak czy tak jeden pieron.Istotne jest dla kogo kasę zbiera ta dziewczyna.
Pewnie się bedzie chwalić P.A.M., że ma ewntualną możliwość zatrudnienia polaków z poza Hiszpani.
Czekam na rezultaty.
edytowany przez Prorok76: 31 mar 2011
[/quote]
Przepraszam a kim jesteś.Mieszkasz tam w hiszpani?, szukasz pracy w hiszpani?
Nie ma żadnego znaczenia czy dajesz w łapę czy przelew.Istnieje tajemnica bankowa.Tak czy tak jeden pieron.Istotne jest dla kogo kasę zbiera ta dziewczyna.
Pewnie się bedzie chwalić P.A.M., że ma ewntualną możliwość zatrudnienia polaków z poza Hiszpani.
Czekam na rezultaty.[/quote]

Wiesz więkośc osób na forum mnie zna, piszecie do mnie na gg tak więc pozwolilam sobie napisac kilka zdań, bo ciężko mi odpisywac wszystkim na gg.
Jeżeli chodzi o fresowke, to rzeczywiście dużo dziewczyn ją zna na forum i wiele cennych wskazówek dała osobom które pierwszy raz jechały na zbiory i zresztą mi tak samo.Pozdrawiam
fresowka daj gg
jadę z Krakowa o 15 zamiast z Wrocławia,ROBERTTO jak będziesz napisz czy jedziesz tym o 12 czy tym o 15
bulbo dawaj z Krakowa ale o 12 :))
Temat przeniesiony do archwium.
1381-1410 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie