Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 2388
My z corkami tez jedziemy o 15 z krakowa. Jest wiecej ludzi na ta godzine? pozdrawiam
Kwestia wynajęcia transportu jest ustalana miedzy zlecjącym a firmą transportową.Firma Wencel ma prawdopodobnie podpisaną umowę z sosobą z hiszpani na przewóz osób do Moguer.
Przypuszczalnie:
Dziewczyna która bedzie zbierać pieniądze, płaci Wencelowi a ten włascicielowi autokaru który nas zawiezie.
Dziewczyna, która zbiera kasę powinna być upoważniona przez zleceniodawcę z hiszpani do reprezentowania albo Panią Anne Mróz lub osoba która to zleciła z hiszpani.
Skoro Wencelewi nie zależy na ilości osób-tak powiedział ,to można wnioskować że przejazd w minimalnych kosztach pokrył zleceniodawca z hiszpani i pieniądze wpłacane przez nas idą;nie wiem dla kogo.
Wszystko jest napisane w zleceniu.
Możliwe że ta dziewczyna, bedzie od Wencela. która dopiero rozlicza się całosciowo Wencel-Autokar, po realizacji zamówienia czyli jak nas dostarczą z kasy którą jej wpłacimy.
To są moje przypuszczenia niewiem jak jest naprawdę.
Pozdrawiam.
ale ja już nic nie mogę zmienić a i tak w Krakowie będe w półdo jedenastej,czeka mnie 10,5 godziny jazdy pociągiem
Cytat: bulbo
ale ja już nic nie mogę zmienić a i tak w Krakowie będe w półdo jedenastej,czeka mnie 10,5 godziny jazdy pociągiem
my tez bedziemy szybciej kolo 11 wiec jak bedzie miejsce to sprobujemy wsiasc o 12 jak sie da ale nie wiadomo jak bedzie
Ja kolego mam od 4 do 11 :) czyli 6,5 h masakra
Jest juz wiosna i mam tylko cicha nadzieje ze PKP nie zawiedzie mnie :)
Cytat: SLASKIE67
My z corkami tez jedziemy o 15 z krakowa. Jest wiecej ludzi na ta godzine? pozdrawiam

Ja z chlopakiem tez jedziemy o 15 z KrK
Cytat: Puff22
Ja kolego mam od 4 do 11 :) czyli 6,5 h masakra

a ja wyjeżdzam 5 o 22:45 ze Szczecina,a w Krakowie jestem 10:26
a ty az ze szczecina bulbo:) to masz jeszcze bardziej nie ciekawa sytuacje
Cytat: Puff22
a ty az ze szczecina bulbo:) to masz jeszcze bardziej nie ciekawa sytuacje

konkretnie 10,5 gogziny pociągiem,potem 5 godzin czekania na autkar,a potem dwa dni w autokarze,pół tygodnia w drodze,ale będzie dobrze
Tez tak mysle:) Jakos damy rade:P
Orientuje się ktoś jak będzie z autobusami nad może z tej naszej farmy - może speedzik?
Może być problem. Jak do sklepu 10 km.
mam pytanko czy jakies ubezpieczenia sie zalatwia przed wyjazdem za granice lub cos bo nic nie wiem na ten temat ?
Orientuje się ktoś jak będzie z autobusami nad OCEAN z tej naszej farmy - może speedzik?
sorry za błąd
Cytat: fajing
Orientuje się ktoś jak będzie z autobusami nad OCEAN z tej naszej farmy - może speedzik?
sorry za błąd

Jeżdzą autobusy , mozna stopem, hiszpanie chętnie się zatrzymują , czasami rumunii lub marokańcy którzy mają samochody za kilka euro zawiozą nad ocean, wszystko zależy jak daleko będziecie miec do tego oceanu :)

co do ubezpieczenia, przewoznik na czas podrózy powinien byc ubezpieczony czyli automatycznie tez podróżni, moża wykupic sobie dodatkowe
Cytat: fresowka
Cytat: fajing
sorry za błąd

Jeżdzą autobusy , mozna stopem, hiszpanie chętnie się zatrzymują , czasami rumunii lub marokańcy którzy mają samochody za kilka euro zawiozą nad ocean, wszystko zależy jak daleko będziecie miec do tego oceanu :)

co do ubezpieczenia, przewoznik na czas podrózy powinien byc ubezpieczony czyli automatycznie tez podróżni, moża wykupic sobie dodatkowe

To wiesz gdzie będziemy mieszkać? Jak byłem na nisperosach to miałem to szczęście mieszkać w Bolulla - 5km zapiepszałem na nogach do przystanku - czasem udało się złapać okazję.
a czy jest tam w pobliżu jakiś chociaż sklep mały by można chleb kupić
albo coś do picia
hej wy jestescie normalnie nie normalni tutaj!Klocicie sie piszecie bzdury wymyslacie bajki i nawzajem sobie dopisujecie wersje!Kto chce jechac to jedzie i ntyle a nie straszenie wprowadzanie ludzi w blad.Pomyslcie dzieci logicznie!!!Ja jade na 100 % co bedzie to bedzie zobacze przynajmniej kawlek naszego swiata a podrugie z kad wiecie czy Pani Ania nie czyta tego forum i pomysli ze jaks hołote zbiera bo malo kto mysli tu logicznie i madzrze takze sie zastanowcie !A podrugie tam nie bedzie lezenia tylko ciezka praca a nie zabawa.Pozdrawiam i przestancie tu gadac pier...dolic bo to forum sie zamienia w jarmal a nie w dyskusje.Powinismy trzymac sie w kupie i nawzajem sie spierac to bedziemy silniejsi!A podrugie Pani Ania mi normalnie odpisuje jka ktos ma kulture i logicznie z nia rozmawia czy pisze to ona odpisze i zrozumcie ona tez tam pracuje i po calym dniu ma dosc!Co mieliscie wiedziec to wiecie wszystko sie okaze na miejcu.Pozdrawiam Krakow.Mieszkam w Krk i jade o 12:00!
Zwolniło się miejsce w Krk więc jednak nie jade z Wrocka...
Kto jeszcze jedzie z Krakowa o 12'ej niech pisze do mnie na [gg]

Trzeba by się jakoś zgadac i razem szukać Mercedesa białego po Krakowskim PKS'ie hehe

Patrycja odezwij się do mnie na gg jak możesz
edytowany przez Qlimax89: 31 mar 2011
ja jestem z krakowa mozemy sie wczesniej ugadac i spotakac to wam wszystko pokaze
smoka tez ? :D a moze ktos podpowie jakie manele sa przydatne a co zbedne mam problem bo nie wiem co spakowac ;p
Cytat: patrycjaaa000
hej A podrugie tam nie bedzie lezenia tylko ciezka praca a nie zabawa.

Nie pierwszy raz jestem w Hiszpanii i wiem że będzie ciężko. Najgorzej chyba na mandarynkach i pomarańczach - jak Pani Ania tam pracuje to szacunek dla niej. Ale w czasie wolnym dobrze jest się oderwać, wypocząć żeby nie sfiksować. Ja na przykład lubię jeździć nad ocean - za piciem nie przepadam. Często tacy imprezowicze źle kończą.
zabierz sobie palto kalosze okulary czapke zdaszkiem lub hustke z dwa swetry koszulki na ramiaczkach lub z polkrutkim rekawem bielizne skarpety spodnie jakies dlugie na deszcz krotkie spodenki dzinsy adidasy klapki pantofle pizame recznik scierke leki kosmetyki zywnosc
wiadomo już coś o wyjeździe z wrocławia?? jeszcze nie dostałem maila, trochę się denerwuje
fajinq : wlasnie bo kazdy mysli ze bedzie chlal ile wlezie a kto bedzie pracowal ludzie zastanowcie sie co tu piszecie mamy byc normalni czy jaks holota wypuszczona z polski!Szanujcie sie.Mozna sie napic ale z umiarem i tyle!
Skad mozecie wiedziec czy P ania to nie czyta???I pomysli ze jakas banda jedzie a nie normalni ludzie ktorzy chcazarobic!
olimax : to podaj gg
olimax : a co chcesz
9889936
No pisałaś że że jesteś z krakowa i możesz nam pokazać co i jak na miejscu... Chciałem się jakoś zgadać ;)
moje [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie