Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 2388
i co z tym wrocławiem wiadomo coś?
robertto daj jakieś na miary na siebie bo będziemy jechali tym samym pociągiem 22:45 ze Szczecina
Ktorym autobusem jedziesz
ej tam bedzie jakis dostep do neta ? komputer pracowniczy lub cos hahah?
o 15 a ty
w hiszpani jest ogólny dosęp do neta
a wiecie moze jaka bedzie roznica czasu?
Niewiem bulbo czy bedziemy jechac tym samym pociagiem .Podobno sa olbrzymie opuznienia a my wyjezdzamy z krk w poludnie.
ROBRTTO a którym ty chcesz jechać
roznica czasu? brsss pomyliles kontynenty.
Zadnej roznicy chyba ze temperatur(:
Zastanawiam sie nad tym po 18stej
hahahahhaha to nie wyspy bahama hahaahahah
spoko juz wyczytalem w necie :D roznica czasu dopiero w portugalii 1h
Cytat: robertto

przecież ten o 22:45 jest w Krakowie o 10:26
Cytat: bulbo

bede nim jechal z wro o 5:18 ;))
Cytat: brssss
Cytat: bulbo

bede nim jechal z wro o 5:18 ;))

to akurat mój pociąg
Panowie. Napewno sie spotkamy wiec bez cisnienia (:
Teraz musze odcedzic kartofelki,weekend ....Tak ?Ostatni w Polandzie(;
Do poniedzialku nie ma mnie na forum.
Do Zoba.............!

Witam Panstwa serdecznie,
goraca prosba-APEL do osob ktore jada z Krakowa i dostaly informacje meilowa o autokarze - prosze potwierdzic lub zrezygnowac, poniewaz przez Was wyjezdzajacy z Wroclawia musza tak dlugo czekac na informacje o wyjezdzie!!!!!!
P.S dementuje plotki co do wyjazdu nieletnich, nikt ze mna nie rozmawial o zadnej zgodzie rodzicow to raz a dwa przed wejsciem do autokaru beda sprawdzane dokumenty tozsamosci wiec jesli nawet ktos mnie oszukal to i tak nie pojedzie !!!

Prosze Panstwa (jadacych z Wroclawia) o troche cierpliwosci, ja nie jestem odpowiedzialna za lekcewazacy stosunek innych ludzi. Ale oswiadczam, ze jesli dzis do godziny 20:00 nie dostane potwierdzenia od tych co nadal zwlekaja wszystkich wykreslam z listy! Jesli ktos nie moze wyslac e-maila moze przeciez zadzwonic.

Pozdrawiam Anna Mroz
mnie na dworcu pks w Krakowie i w pociagu poznacie bo będe miał pomarańcowy śpiwór
Oczywiscie mam na mysli tych, ktorzy jeszcze nie potwierdzili, Ci z Panstwa ktorzy juz dawno to uczynili prosze aby nie robili tego po raz 2.

Anna Mroz
hah spoko:) ja bede obladowany jak wol torbami :D znaki szczegolne? niebieska bluza z kapturem :)) szare rurki
Do P.Anny Mróz. Mam pytanie-czy ten nr.rejestracyjny autokaru o 15 z Krakowa Pani posiada i z jakiej
firmy wynajęty i z którego stanowiska odjeżdża?
Cytat: AnnaMroz1979
Oczywiscie mam na mysli tych, ktorzy jeszcze nie potwierdzili, Ci z Panstwa ktorzy juz dawno to uczynili prosze aby nie robili tego po raz 2.

Anna Mroz

Szanowna Pani,
Ciekawi mnie, jak bardzo jest pani zajęta ,że przez ponad tydzień nie potrafi odpisać pani na e-mail??
Witam wszystkich
Widzę, że pani Ania się aktywowała co mnie cieszy - a jednocześnie trochę martwi bo zaraz co poniektórzy zaczną wietrzyć teorię spiskową ;]
Nazywam się Magda i to ja będę zbierać od Państwa pieniądze zarówno w Krakowie jak i we Wrocławiu - zostaną one przekazane przewoźnikowi - Sama jadę do Moguer ostatnim autokarem z Wrocławia.
Rozumiem obawy, sama miałabym takowe przed wręczeniem obcej osobie 170 euro :P
Dowód do wglądu oczywiście udostępnię - ale na boga, nie dajmy się zwariować - jeśli wszyscy będą chcieli patrzeć na moje cudnej urody zdjęcie to do 18 nie wyjedziemy z kraju - sądzę, że najlepiej będzie, gdy go po prostu skseruję i każdy autokar otrzyma kopię dla siebie :)
Pozdrawiam
Cytat: kojot84
Witam wszystkich
Widzę, że pani Ania się aktywowała co mnie cieszy - a jednocześnie trochę martwi bo zaraz co poniektórzy zaczną wietrzyć teorię spiskową ;]
Nazywam się Magda i to ja będę zbierać od Państwa pieniądze zarówno w Krakowie jak i we Wrocławiu - zostaną one przekazane przewoźnikowi - Sama jadę do Moguer ostatnim autokarem z Wrocławia.
Dowód do wglądu oczywiście udostępnię - ale na boga, nie dajmy się zwariować - jeśli wszyscy będą chcieli patrzeć na moje cudnej urody zdjęcie to do 18 nie wyjedziemy z kraju - sądzę, że najlepiej będzie, gdy go po prostu skseruję i każdy autokar otrzyma kopię dla siebie :)
Pozdrawiam

Jeżeli Pani znajdzie chwile czasu to prosilabym aby napisala Pani z ktorego stanowiska bedzie odjezdzal autobus z krakowa o 15 i jaki jest jego nr rejestracyjny. Chcialabym tez wiedziec czy z Krakowa wyjezdzaja w sumie 3 autobusy? my jestesmy zdecydowne na 100% pojechac. A co do tego forum to juz stracilam cierpliwosc bo jest tylko zamet. Pozdrawiam, czekam na odpowiedz i do zobaczenia w Krakowie.
Witam wszystkich
Pozdrawiam

Ja bym bardzo chciał żeby Pani pojechała ze mną do Moguer o godzinie 12.
edytowany przez Prorok76: 01 kwi 2011
Cytat: SLASKIE67
Jeżeli Pani znajdzie chwile czasu to prosilabym aby napisala Pani z ktorego stanowiska bedzie odjezdzal autobus z krakowa o 15 i jaki jest jego nr rejestracyjny. Chcialabym tez wiedziec czy z Krakowa wyjezdzaja w sumie 3 autobusy? my jestesmy zdecydowne na 100% pojechac. A co do tego forum to juz stracilam cierpliwosc bo jest tylko zamet. Pozdrawiam, czekam na odpowiedz i do zobaczenia w Krakowie.

Tak z Krakowa 6.04 w sumie jechać mają 3 autokary
2 o 12tej z firmy Wencel oraz 1 o 15tej z firmy Idziotrans - numerów rejestracyjnych niestety nie mam podanych
Aha i jeszcze jedno - nie dysponuję jeszcze żadnymi listami, kto którym autobusem jedzie - pani Ania czeka bowiem na potwierdzenia.
Chciałabym, żeby wszystko to przebiegło w miarę możliwości sprawnie, żeby wszyscy jak najszybciej wylądowali w Hiszpanii i na miejscu ocenili sami z czym będą mieć do czynienia :)

Ps: GG nie dysponuję - z przyczyn nazwijmy to technicznych - wkurza mnie ono niemiłosiernie :|
Aha i jeszcze jedno - nie dysponuję jeszcze żadnymi listami, kto którym autobusem jedzie - pani Ania czeka bowiem na potwierdzenia.
Chciałabym, żeby wszystko to przebiegło w miarę możliwości sprawnie, żeby wszyscy jak najszybciej wylądowali w Hiszpanii i na miejscu ocenili sami z czym będą mieć do czynienia :)

Ps: GG nie dysponuję - z przyczyn nazwijmy to technicznych - wkurza mnie ono niemiłosiernie :|

Zgadzam się ,że problemy techniczne mogą uprzykrzyć życie człowiekowi.
Witam wszystkich
Pozdrawiam

Do Pani Magdy!?
Chiałbym się dowiedzieć czy otrzymam bilet autobusowy od Wencel Turist w momencie wpłaty.Jezeli nie to podpisze mi Pani potwierdzenie wpłaty na określony cel podróży i nie bedzie się musiała Pani martwić o terie spiskowe.
Pozdrawiam.
edytowany przez Prorok76: 01 kwi 2011
Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie