Cytat: AnnaMroz1979
Szanowny Panie prorok i reszta Panstwa, jak wspomniala Pani Magda jest to przejazd prywatny, nie bedzie zadnych biletow i nie bedzie zadnych potwierdzen, Pani Magda dostanie kopie umowy z przewoznikiem, i to Panstwu wystarczy, jesli ktos z tego powodu chce zrezygnowac prosze pisac to juz teraz.
Pani Magda rowniez nie musi okazywac swojego dokumentu, ale zrobi to z wlasnej woli.
Macie Panstwo dane przewoznika, adres , telefon, e-maila chyba juz wystarczy tych podejrzen bo to sie robi coraz bardziej smieszne. Wiem od Pana Wencla, ze dzwonicie non stop i piszecie e-maile czy to nie jest dowod na legalnosc tego wyjazdu?
Prosze sprobowac wynajac taki autokar i zobaczycie Panstwo jakie sa procedury, jesli uwazacie Panstwo ze to jakies oszustwo prosze rezygnowac. I prosze mnie o tym informowac teraz.
Z Powazaniem
Anna Mroz
Pozdrawiam.
Chyba Pani nie rozumie ludzi i to co robi.Czy ja napisąłem do Pani że rezygnuję.Najpierw Pani mnie pominęła i niedopisał do miasta wyjazdu ponieważ tak było.Pózniej potwierdziłem wyjazd i otrzymałem meila ze nie potwierdziłem wyjazdu ,wiec do Pani dzwoniłem.Teraz znów pojawia się nagle Pani Magda ,lawiruje i jest dobroduszna bo pokaże dowód.
Czy to jest moja wina lub kogosinnego ze są jakieś niejasności i nie ścisłosci.
Nie rezygnuję i wcale się nie obawiam Pani i tego co zobaczę na miejscu.Nigdy nie uważałem że Pani jest oszustką.
Proszę poczytać moje posty.
Mało tego byłem po Pani stronie.
Nie obawiam się i nie rezygnuję, nawet tego ze Pani wie kim jestem z nazwiska.
Nawet tego że w wyniku tych moich insynuacji zostane np:gorzej traktowany w tej pracy.
Niczego sie nieobawiam.
Jeżeli Pani nie odpowiada to co Piszę i co mówię to proszę mi napisać i się rozmówimy.
Pozdrawiam.
edytowany przez Prorok76: 01 kwi 2011