Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1501-1530 z 2388
Cytat: Prorok76
Cytat: kojot84
Witam wszystkich
Widzę, że pani Ania się aktywowała co mnie cieszy - a jednocześnie trochę martwi bo zaraz co poniektórzy zaczną wietrzyć teorię spiskową ;]
Nazywam się Magda i to ja będę zbierać od Państwa pieniądze zarówno w Krakowie jak i we Wrocławiu - zostaną one przekazane przewoźnikowi - Sama jadę do Moguer ostatnim autokarem z Wrocławia.
Rozumiem obawy, sama miałabym takowe przed wręczeniem obcej osobie 170 euro :P
Dowód do wglądu oczywiście udostępnię - ale na boga, nie dajmy się zwariować - jeśli wszyscy będą chcieli patrzeć na moje cudnej urody zdjęcie to do 18 nie wyjedziemy z kraju - sądzę, że najlepiej będzie, gdy go po prostu skseruję i każdy autokar otrzyma kopię dla siebie :)
Pozdrawiam

Do Pani Magdy!?
Chiałbym się dowiedzieć czy otrzymam bilet autobusowy od Wencel Turist w momencie wpłaty.Jezeli nie to podpisze mi Pani potwierdzenie wpłaty na określony cel podróży i nie bedzie się musiała Pani martwić o terie spiskowe.
Pozdrawiam.

Przejazd jest organizowany przez osobę prywatną - w tym przypadku Annę Mróz, także biletów imiennych nie ma co oczekiwać - jednak każda wpłata będzie odnotowana CZYTELNYM podpisem na "liście obecności"
Szanowny Panie prorok i reszta Panstwa, jak wspomniala Pani Magda jest to przejazd prywatny, nie bedzie zadnych biletow i nie bedzie zadnych potwierdzen, Pani Magda dostanie kopie umowy z przewoznikiem, i to Panstwu wystarczy, jesli ktos z tego powodu chce zrezygnowac prosze pisac to juz teraz.

Pani Magda rowniez nie musi okazywac swojego dokumentu, ale zrobi to z wlasnej woli.
Macie Panstwo dane przewoznika, adres , telefon, e-maila chyba juz wystarczy tych podejrzen bo to sie robi coraz bardziej smieszne. Wiem od Pana Wencla, ze dzwonicie non stop i piszecie e-maile czy to nie jest dowod na legalnosc tego wyjazdu?
Prosze sprobowac wynajac taki autokar i zobaczycie Panstwo jakie sa procedury, jesli uwazacie Panstwo ze to jakies oszustwo prosze rezygnowac. I prosze mnie o tym informowac teraz.

Z Powazaniem
Anna Mroz

Pozdrawiam.
Oświadczenie następujące
"Ja <Prorok> uiszczam opłatę w kwocie 170 euro za przejazd do Moguer , przez firmę Wencel Turist ,którą w całości przkazuję Pani"...tutaj Pani dane tj:Magda nr dowód" jako całkowitę opłatę za transport do Moguer, której cel jest ustalony przez zleceniodawcę z hiszpani a firmą Wencel Turist. Chiałby dopisać że do pracy ale nie koniecznie.

PS:
Oswiadczenie bedzie jedynie do podpisu przez Panią.Gotowe.Dane uzupełnię sobie z ksera Pani dowodu osobistego podczas podrózy np:przy kawce.
PS.Jezeli nie to proszę mi podać dane osoby zlecającej tj:Anny Mróz i w oswiadczeniu bedą dane Pani Mróz.Prywatnie na pocztę forum.
Pani Aniu...czy moglaby Pani napisac nam nr rejestracyjny autokaru ktory bedzie wyjezdzal o 15 z Krakowa, tak bysmy mogli bez problemow trafic do niego.?Z ktorego stanowiska bedzie odjezdzal?
Cytat: AnnaMroz1979
Szanowny Panie prorok i reszta Panstwa, jak wspomniala Pani Magda jest to przejazd prywatny, nie bedzie zadnych biletow i nie bedzie zadnych potwierdzen, Pani Magda dostanie kopie umowy z przewoznikiem, i to Panstwu wystarczy, jesli ktos z tego powodu chce zrezygnowac prosze pisac to juz teraz.

Pani Magda rowniez nie musi okazywac swojego dokumentu, ale zrobi to z wlasnej woli.
Macie Panstwo dane przewoznika, adres , telefon, e-maila chyba juz wystarczy tych podejrzen bo to sie robi coraz bardziej smieszne. Wiem od Pana Wencla, ze dzwonicie non stop i piszecie e-maile czy to nie jest dowod na legalnosc tego wyjazdu?
Prosze sprobowac wynajac taki autokar i zobaczycie Panstwo jakie sa procedury, jesli uwazacie Panstwo ze to jakies oszustwo prosze rezygnowac. I prosze mnie o tym informowac teraz.

Z Powazaniem
Anna Mroz

Pozdrawiam.

Chyba Pani nie rozumie ludzi i to co robi.Czy ja napisąłem do Pani że rezygnuję.Najpierw Pani mnie pominęła i niedopisał do miasta wyjazdu ponieważ tak było.Pózniej potwierdziłem wyjazd i otrzymałem meila ze nie potwierdziłem wyjazdu ,wiec do Pani dzwoniłem.Teraz znów pojawia się nagle Pani Magda ,lawiruje i jest dobroduszna bo pokaże dowód.
Czy to jest moja wina lub kogosinnego ze są jakieś niejasności i nie ścisłosci.
Nie rezygnuję i wcale się nie obawiam Pani i tego co zobaczę na miejscu.Nigdy nie uważałem że Pani jest oszustką.Proszę poczytać moje posty.
Mało tego byłem po Pani stronie.
Nie obawiam się i nie rezygnuję, nawet tego ze Pani wie kim jestem z nazwiska.
Nawet tego że w wyniku tych moich insynuacji zostane np:gorzej traktowany w tej pracy.
Niczego sie nieobawiam.
Jeżeli Pani nie odpowiada to co Piszę i co mówię to proszę mi napisać i się rozmówimy.
Pozdrawiam.
edytowany przez Prorok76: 01 kwi 2011
wiadomosc dla jadacych z krakowa o15. Wpiszcie sobie w google idzio trans i tam w pierwszym linku sa zdjecia autobusu ktorym jedziemy. Pozdrawiam Monia
Cytat: monias_23
wiadomosc dla jadacych z krakowa o15. Wpiszcie sobie w google idzio trans i tam w pierwszym linku sa zdjecia autobusu ktorym jedziemy. Pozdrawiam Monia

darujcie sobie - rezultat - zero wyników
firma idziotrans jako taka bowiem nie istnieje - jest to mail do przewoźnika - który nie posiada własnej domeny, tylko konto na publicznym serwerze

firma idziotrans jako taka bowiem nie istnieje - jest to mail do przewoźnika - który nie posiada własnej domeny, tylko konto na publicznym serwerze

Nie...naprawde pierwsza pozycja w googlach i mozna zobaczyc en autokar:)
Cytat: ona67

ja tez jade tym o 15,rowniez widziałam te strone
SLASKIE67 To napewno spotkamy sie na dworcu:)Skad musisz dojechac?
jade z zabrza a tak wogole to jestem z rudy a ty ?
wpisz nie idziotrans tylko idzio trans
To znow ja :)
numer rejestracyjny autobusu z idziotrans GD 2765V wyjezdzajacego o godz. 15.00
Cytat: SLASKIE67

ja tez jade tym o 15,rowniez widziałam te strone

ajjj przepraszam - sama zguglowałam idziotransa - bez spacji - firmy nie ma

idzio trans - wraz spacją - pokazuje dokładnie to o co sugeruje monias_23

To znow ja :)
numer rejestracyjny autobusu z idziotrans GD 2765V wyjezdzajacego o godz. 15.00

Dziekuje Pani Aniu:)

Ja z Czestochowy jade..
Do wiadomości tych co jadą do Moguer o 15 z Krakowa z dworca Głównego nr.rejestracyjny pojazdu
GD 2765V marki IVECO EURO CLASS z firmy Idzio Trans z Gdańska-informacje uzyskałem od właściciela
firmy.Janusz

Ja z Czestochowy jade..
moje [gg]
Szanowni Panstwo,
okolo 36 osob nie potwierdzilo wyjazdu z Krakowa, wniosek... szkoda slow.

Kto jest chetny jechac z Krakowa 6. kwietnia prosze o telefon.
Szanowni Panstwo,

Pani Aniu...nie denerwowac sie tylko wyslac ludzi co sa chetni z Wroclawia...bo narawde bark slow
ja wraz z chlopakiem jade z krakowa i wyslalismy wiadomosc potwierdzajaca
Cytat: janek12
Do wiadomości tych co jadą do Moguer o 15 z Krakowa z dworca Głównego nr.rejestracyjny pojazdu
GD 2765V marki IVECO EURO CLASS z firmy Idzio Trans z Gdańska-informacje uzyskałem od właściciela
firmy.Janusz

janek Ty jedziesz z gdańska?
Szanowni Panstwo,

Szanowni Panstwo,

Pani Aniu...nie denerwowac sie tylko wyslac ludzi co sa chetni z Wroclawia...bo narawde bark slow

Opcja z Wrocławiem jest dobra. Ewentualnie jak się ktoś z Krakowa obudzi to może przyjechać na 6-04 do Krakowa - jak będą wolne miejsca to pojedzie.
ja jade z ,krakowa,firma przewozowa jest z Gdańska.
Dobrze by było wysyłać emalie z żądaniem potwierdzenia odbioru - czasem są problemy i emalie nie dochodzą. Taka osoba, co wysłała emaila nie wie czy doszedł i czy jest na liście. Poza tym ktoś się mógł pomylić i wysłać emaila nie na ten adres, co trzeba. Jak wiadomo do potwierdzeń jest inny adres.
HEJ JADA JAKIES DZIEWCZYNY O 12 Z KRK
???????????????????????/
JEST KTOS TU
Cytat: fajing
Dobrze by było wysyłać emalie z żądaniem potwierdzenia odbioru - czasem są problemy i emalie nie dochodzą. Taka osoba, co wysłała emaila nie wie czy doszedł i czy jest na liście. Poza tym ktoś się mógł pomylić i wysłać emaila nie na ten adres, co trzeba. Jak wiadomo do potwierdzeń jest inny adres.

No i nagle wyskoczy okienko do potwierdzenia i ludzie nie wiedzą co klikać, przestraszeni zamykają.
Ja np.mam na stałe ustawione potwierdzenia odbioru i wógóle nic nie przychodziło.
Temat przeniesiony do archwium.
1501-1530 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie