Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 2388
hej jest ktos tu
no ale popatrzcie jeszcze z takiej str....niby mielismy napisac w mailu tylko imie nazwisko i tak czy nie. ta kobitka organizuje transport...a dajmy ze połowa z osób ktore napisały tAK, NIE zdecyduje się jechać...ona wtedy by byla stratna bo autoakr juz zamowiony wiec cos na pewno buli...coś mi tu kurde nie gra
chyba każdy ma obawy
mi się wydaje że albo my wtope walniemy z tym wyjazdem albo tak jak kasiaQ mówi że ona wtopi :)
nie wiem czy pani anna sobie z tym wszystkim nie radzi czy też idzie jej wszystko według planu...
i co pchamy się tak w nieznane? zna chociaz ktoś hiszpański? angielski zapewne kazdy choć po troszku
no ale zobacz ona tak w ciemno bez naszego pewnego potwierdzenia organizuje treansport dla około 120 czy 150 osób?i jest pewna ze pojadą?kurcze nie wiem co mam o tym myślec
wiecie co mi przychodzi namysl tyle sensownego ze ona poprostu niema czasu nam wszystkim odpisywac i kto chce jechac to jedzie a ze autokary 3 maja jechac to pomyslcie 120 osob do jednego niewezmie tyle osob tylko bynajmniej z 50 os a wy o ktorej macie jechac bo ja 0 12 z krk
korde sama dygam bo sie kasy porzyczylam i zwalniam sie z pracy
kasia podaj mi gg to poklikamy
jestescie
ale nie chodzi o to ile autokarów tylko o to że ona w ciemno"ufa"" nam organizując tyle autokarów. a wracając do tego ze tyle osób ze nie nadąża odpisywac...wiedziała na co sie pcha...mogła to przewidziec i stworzyc bardziej wyczerpującą informacje o całym pobycie tam, a tak dostając od nas setki pytań siie denerwuje i albo odpisuje albo nie, na dodatek my przez to mam złe mysli, więc mi się nie wydaje zeby to tak kolorowo wygladało. Kompetentny pracodawca nie denerwował by się i bez problemow udzielił informacji dokładnych.
5758569
:(
nie smuć się, lepiej poszukać coś co nie będzie dawało tyle znaków zapytania, jak chcesz to pisz na gadu jestem na niewidocznym 5758569
a mam takie pytanie sprawdzal ktos ta firme autokarowa bo ma strone?? poniewaz my tez sie wachamy co do wyjazdu!!!
pisze i nie klikasz
mkasia ale zobacz dlatego ona wysyla mejle aby potwierdzic wyjazd takze mniejwiecej ona bedzie wiedziala ile osob jedzie
a z kad wy jedziecie
ja nie sprawdzałam, ale zapewne taka jest, najlepiej byłoby zadzwonic do tej firmy i dowiedziec sie czy taki kurs wogle mają w planach( no chyba że to jest na prywatnie wynajęty kurs to moze byc tak ze nie udzielą info) wiec jesteśmy w du...ie
moze dlatego z krakowa sa 3 autokary z tego 2 o 12 bo jak nie bedzie tyle osob to zrezygnuje z tego o 15
Patrycja jestem na niewidocznym ale nie mam zadnej wiadomosci od ciebie. Ale wiesz ile osób moze tylko powiedziec ze jedzie ( a w tym czasie zmienic zdanie, rozmyslec się, albo znalesc prace gdzie indziej i nie jechac, nie mowiac jej o tym - bo zadna umowa nas na razie nie wiąże
i tak moze buc
no ale czesc ludzi dostała na 15 godzine wyjazdu a kazdy dostał przydział do okreslonego autobusu wiec nie moze byc tak jak piszecie
ja sie przekonam na dworcu jak cos bedzie smierdziec to wracam do domu a jak nie to jade do hiszpani
podaj swoje gg to sprobuje napisac
a ty z kad jedziesz kaska
jak masz blisko to fajnie, ja jestem z okolic slupska wiec do wrocławia mam coś ponad 400 km
w sumie tak ale jak ktos wczesniej pisal to dziwne jest ze tak nam ufa.....my sie zastanawiamy jest nas 3 z tegoi 2 musi sie zwiolnic z pracy
kurcze to duze ryzyko ,tym bardziej ze praca w hiszpani jest tylko na 3 miechy
hehe kolezanko nie pomagasz
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie