Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 2388
wiem że nie pomagam, wole dzielic sie swoiomi obawami z innymi
z jednej strony moze byc fajnie ale z drugiej ............... to nie jest np 600km do domu tylko ponad 3000km
kazdy ma obawy , jak na razie to jest nasza 3 oferta, poprzednie 2 to byl walek
no dokładnie
LUDZIE WY SIE ZWALNIECIE Z PRACY ZEBY JECHAC DO HISZPANII NA ZBIORY?
TA W SUMIE WASZA DECYZJA
to jest samej jazdy 2 dni i ponad 3500km po za tym mi od poczatku wiele rzeczy tu sie nie podobało a juz napewno nie podobal mi sie sposób rekrutacji
wczesniej szczegołowo opisalem co o tym mysle zreszta nie tylko ja
Inaczej nie mogła tego zorganizować – nikt by nie wpłacił zaliczki osobie prywatnej. Tyle oszustów ostatnio. Nawet po 10zł chcą. Poza tym chyba jakiś zapas jest – koszt wynajęcia autobusy jest mniejszy.
sluchaj piter77 nie chcesz jechac nie jedz ale nie obrzydzaj innym, moze boisz sie to juz twoj problem ale dla nas to moze byc fajna przygoda.....od poczatku tego furum napier....sz i twierdzisz ze nie jedziesz wiec nie jedz i odejdz z tego forum bo nikomu nie pomagasz
autokary sa z jednej firmy z krakowa wiec jadac tam i nie majac pracy wiadomo kogo za dupe ciagac
nie bedzie nas 20 osob tylko ponad 100
mow mi jeszcze to moze pojade
no jakby nie bylo to jest http://www.wencel.com.pl/ jak dojedziemy i nikt po nas nie wyjdzie to wiadomo ze ta firma ma z tym cos wspolnego bo jaki interes mialaby ta p. Ania zeby wyslas ponad 100 osob gdzies za nic
Z TYM ZWALNIANIEM Z PRACY TO CHYBA PRZESADZACIE TO NIC PEWNEGO
JA SIE JESZCZE ZASTANAWIAM ALE MAM CORAZ WIECEJ WATPLIWOSCI
CZARNY SCENARIUSZ JEST TKI ZE TA KOBIETA KTORA ZBIERA PIENIADZE MOZE JE ZABRAC I TYLE AUTOKAR KOSZTUJE 600 ZL RESZTA DLA NIEJ OD KAZDEGO SIE UZBIERA DOJEDZIEMY NA MIEJSCE A TU ANI WIDU PANI MROZ ANI SLYCHU I CO WTEDY ZADNEJ UMOWY NIE MA WIEC NIC SIE NIE DA ZROBIC
ale sam stwierdziles ze jak pojedziesz to nie sposcisz z niej oka wiec zapraszamy
kazdy ma cos do stracenia jedni mniej drudzy wiecej ale jak nie zaryzykujemy to sie nie dowiemy
ONA NAWET Z NAMI NIE POJEDZIE JUZ RAZ TAK WYJEZDZALEM PRZYSZLA KOBIETA I POSZLA
a gdzie jechales i jak to sie skonczylo
No raz jedna pani mi proponowała pracę (wycieczkę) do Włoch. Trashshop (Riva Del Garda (piękne krajobrazy. Góry, jeziora) – wyglądało to jednak wyraźnie na promowaniu firmy przewozowej. Ale tutaj to nie wygląda na wałek. Pani Ania nie jest powiązana z firmą przewozową. Widziałem w necie ogłoszenie – szukała transportu dla 120 osób do Moguer. No, ale ryzyko zawsze jest.
a mozesz podac mi link do tego ogloszenia?
poszukam - wpisz w googlach "busy Moguer" może jeszcze jest
to było na tej stronie - zarejestrowałem się tam żeby zobaczyć szczegóły tego ogłoszenia
http://www.favore.pl/cat161213_przewozy-autokarowe.html
jutro poszukam
pitter jeżeli autokar w taką podróż kosztuje 600 zł.to napewno jesteś bardzo mądry,na paliwo 600 zł mu nawet nie starczy
Witam, kto jedzie z Krakowa o 15? Moje [gg]
Cytat: Mateusz87
no jakby nie bylo to jest http://www.wencel.com.pl/ jak dojedziemy i nikt po nas nie wyjdzie to wiadomo ze ta firma ma z tym cos wspolnego bo jaki interes mialaby ta p. Ania zeby wyslas ponad 100 osob gdzies za nic

A może taki, że osoba która pobierze od nas pieniądze przed wsiadaniem do autokaru zniknie i wraz z nią p.Mróz i praca?
I przewoźnik nie będzie mieć z tym nic wspólnego,dlatego bo został wynajęty tylko , aby zrobić kurs do Hiszpanii i będzie wracać z powrotem. Dojedzie do miejsca, koniec trasy i nie będzie go interesować czy ktoś po nas wyszedł, czy też nie.A, poza tym za przewoźnika płaci się z góry, więc autokary muszą zostać opłacone. I tu może być przekręt z babką , która pobierze od nas pieniądze.
Cytat: fajing
No raz jedna pani mi proponowała pracę (wycieczkę) do Włoch. Trashshop (Riva Del Garda (piękne krajobrazy. Góry, jeziora) – wyglądało to jednak wyraźnie na promowaniu firmy przewozowej. Ale tutaj to nie wygląda na wałek. Pani Ania nie jest powiązana z firmą przewozową. Widziałem w necie ogłoszenie – szukała transportu dla 120 osób do Moguer. No, ale ryzyko zawsze jest.
hej na tą prace we włoszech też się natknęłam. ale zrezygnowałam,ale nacięłam sie na ogloszenie whollandii ,i teraz ciekawostka- konto i dane do przelewu były identyczne jak te z włoch...a ze holandia to była sciema,wiec włochy takze...no ale to nie na temat
Cytat: bulbo
a jak byście byli chorzy ibez kondycji to byście się zgłosoili do tej pracy

kolega jest poważnie chory i ma rentę, a jeździ do pracy za granicę (musi z czegoś utrzymać rodzinę bo ma ok 400 renty)
Cytat: lacinta

kolega jest poważnie chory i ma rentę, a jeździ do pracy za granicę (musi z czegoś utrzymać rodzinę bo ma ok 400 renty)
to jedzie na własne ryzyko bo wie że jest chory jak nie darady to do kogo ma mieć pretensje tylko do siebie
Cytat: lacinta

to jedzie na własne ryzyko bo wie że jest chory jak nie darady to do kogo ma mieć pretensje tylko do siebie

Dokładnie - ale jak wyżywić rodzinę za 400 zeta? Piszę to tylko dlatego, że ludzie jadą bo nasza "Irlandia" ani nie wypaliła, ani się nie zaczęła :/ Bezrobotny wszystkiego się chwyta :)
witajcie:)
A moze to ogloszenie to wlasnie naszej Pani Ani>?Sami zobaczcie..
http://www.favore.pl/zlecenie/zlece-przewoz-osob-do-hiszpanii-malopolskie,41214.html
ta kobieta z lista chyba jedzie z nami w przeciwnym razie ja nawet nie wsiadam do autokaru... bo nie będzie się kogo czepić. Przewoźnik jest wynajęty więc do niego nie będzie można mieć pretensji a jeżeli ta kobieta pojedzie z nami i będą chcieli nas wysterować to osobiście odbiorę od niej pieniądze za wszystkie osoby;) ja się w ch.uja nie dam zrobić
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie