Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 2388
Cytat: maciek1234
ta kobieta z lista chyba jedzie z nami w przeciwnym razie ja nawet nie wsiadam do autokaru... bo nie będzie się kogo czepić. Przewoźnik jest wynajęty więc do niego nie będzie można mieć pretensji a jeżeli ta kobieta pojedzie z nami i będą chcieli nas wysterować to osobiście odbiorę od niej pieniądze za wszystkie osoby;) ja się w ch.uja nie dam zrobić

Ale ona jest na miejscu czyli w Moguer. Tak wyczytałam parę stron wcześniej.
Witam wszystkich Widze ze sytuacja bardzo napieta .Nie podnosmy sobie za bardzo cisnienia ,spokooooooojjjnnnieeee(:
Nikt nie jedzie Sam Jedziemy wszyscy razem !
Cytat: lacinta
Cytat: maciek1234
ta kobieta z lista chyba jedzie z nami w przeciwnym razie ja nawet nie wsiadam do autokaru... bo nie będzie się kogo czepić. Przewoźnik jest wynajęty więc do niego nie będzie można mieć pretensji a jeżeli ta kobieta pojedzie z nami i będą chcieli nas wysterować to osobiście odbiorę od niej pieniądze za wszystkie osoby;) ja się w ch.uja nie dam zrobić

Już się pogubiłam. Wyczytałaś parę stron wcześniej, że kobieta , która ma pobrać od nas pieniądze jest w Hiszpanii??

Ale ona jest na miejscu czyli w Moguer. Tak wyczytałam parę stron wcześniej.
Nie...w Moguer jest Pani Ania , ktora ma nas odebrac...a przy autokarach bedzie inna jakas kobieta..
Cytat: nrenia
Nie...w Moguer jest Pani Ania , ktora ma nas odebrac...a przy autokarach bedzie inna jakas kobieta..

A ma ktoś numer do tej pani od autokaru(od listy i zapłaty za przejazd)?
PannoMysiu prosze dokladnie przeczytac wiadomosc,jaka dostala Panna od .P.A.M(:
Pytanie czy ta kobieta jedzie z nami??
Cytat: lacinta
Cytat: nrenia

A ma ktoś numer do tej pani od autokaru(od listy i zapłaty za przejazd)?

Nawet nie znamy nazwiska pani ktora ma odbierac pieniadze...a co dopiero numer telefonu..;/
Cytat: robertto
PannoMysiu prosze dokladnie przeczytac wiadomosc,jaka dostala Panna od .P.A.M(:

Do Twojej wiadomości, czytam uważnie każdą wiadomość od p.Mróz, gdybym miała konkretne informacje na temat wyjazdu, to nie zadawałabym żadnych zbędnych pytań. A ostrożności nigdy nie za wiele ;)
ja to bym i tak zarządała potwierdzenia przyjęcia takiej sumy z czytelnym podpisem Pani i nr dowodu przyjmującej pieniążki ( można nawet wydrukowane dać jej do podpisania) ;-)
WSZYSCY BRAAAWA DLA kasiag85 (:
Cytat: kasiaq85
ja to bym i tak zarządała potwierdzenia przyjęcia takiej sumy z czytelnym podpisem Pani i nr dowodu przyjmującej pieniążki ( można nawet wydrukowane dać jej do podpisania) ;-)

Też o tym myślałam. :)
Przyjalem do wiadomosci .Ostroznosci nigdy nie za wiele.Masz racje(:
sorry ale ja kasy pożyczonej nie oddam tak łatwo Pani ,która zapewne będzie stwarzała nienaganny wygląd i będzie bardzo miła...dla mnie to nie wystarczy...trzeba miec na piśmie zeby w razie co...
Uwazacie ze ktokolwiek zaplacilby .Pieniazki do reki bez potwierdzenia . To troszeczke nierozsadne .A jesli okazaloby sie - to tylko domysly, wplacamy pieniadze w miejscu wyjazdu ,dojezdzamy na miejsce a tu okazuje sie ze wplata nie zostala dokonana .I co wtedy?
Ja jeszcze zastanawiam się kiedy z łaski swojej dostanę od p.Mróz konkretną wiadomość o wyjeździe.
Albo ta pani jest niezorganizowana , albo ma nieczyste intencje.
miejmy nadzieje ze ci,którzy zdecydują się pojechać dojadą cali, szczęśliwi i z pracą też wszystko będzie dobrze(:
Nie dostalas wiadomosci o wyjezdzie?
Zostało parę dni do wyjazdu, a ja nadal nic nie wiem, doprawdy śmieszne.

Nie. I chyba nie tylko ja.
ja odnośnie wrocławia tez nic jeszcze nie dostałam:)
miejmy taka nadzieje ,WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE (:
Cytat: PannaMysia

Nie. I chyba nie tylko ja.

No ja tez jeszcze nic nie dostalam..ale jade z Wrocławia to moze dlatego..
a jest moze jakas dokladniejsza informacja o dzialalnosci gdzie bysmy pracowali ?
,ja dostalem ze jade z Krakowa choc jestem ze Szczecina .
no i jade(:
to by byl moj 1 wyjazd na zbiory wiec mam stresa ;p
robertto a ty dostałeś przecież ty z wrocka jedziesz,a z wrocka chyba nikt nie dostał
no ja tez z KrK bym jechal ale co do firmy z ktora umowy podpiszemy to jest jakies info ?
roberto ja tez dostałam info ze z krakowa ale napisałam jej ze mi blizej z wrocka wiec pani napisała ze przenosi mnie na liste do wrocławia ( tak wogle to tez z pomorza jestem)
Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie