Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 2388
ja z 2 kumplami tez jade z KRK ... wydaje mi sie ze tak jak pisal brssss spisac taka ala umowe jeszcze w polsce
on nam moze troche pomoc skoro juz tam jest
a jest ktos kto mieszka w krakowie lub okolicach?
80 km od krakowa mieszkam
to w sumie trzeba spisac ta umowe i spisac ta babe z dowodu i miec numer do ambasady w razie czego
lajtowo sadze ze jak pojedzie nas tylu to poradzimy sobie . ja to juz widze jak leze pod jakas palma i pije drina w kokosie :D
Cytat: speedzik_
renia wy poprostu macie ta mentalnosc ktora i ja mialem zyjac w polsce, tu sie jej szybko pozbedziecie i bedziecie szczesliwi, klimat sprzyja, renia do pozniej :)
jestem zdecydowana na wyjazd na 100 %. Czy moglbys nam napisac co mamy zabrac ze soba na te piewsze dni do jedzenia. i jak wyglada sprawa z zakupami.
haha w ogole na ile dni bierzecie zarcie :D? ja tak myslalem ze na okolo 2 tygodni, nie mam pojecia jakie sa tam ceny, jade tam przedewszystkim zarobic wiec bede widol zycie ascety xD
Cytat: SLASKIE67
Cytat: speedzik_
renia wy poprostu macie ta mentalnosc ktora i ja mialem zyjac w polsce, tu sie jej szybko pozbedziecie i bedziecie szczesliwi, klimat sprzyja, renia do pozniej :)
jestem zdecydowana na wyjazd na 100 %. Czy moglbys nam napisac co mamy zabrac ze soba na te piewsze dni do jedzenia. i jak wyglada sprawa z zakupami.
Jezeli bedzie taka mozliwosc to ci podrzuce cos z POlski tylko napisz co1 To moj numer [gg]
Cytat: Plemnik_DG
lajtowo sadze ze jak pojedzie nas tylu to poradzimy sobie . ja to juz widze jak leze pod jakas palma i pije drina w kokosie :D

hehe na 2 dni drogi duzo wodki trzeba zabrac:)
kazdy weźmie po zupce chinskiej dla speedzika wzamian za info jak tam dokładnie jest;-) speedzik dostanie góre zupek:D hehe
Mateusz wole piwo;-)
kasia ale wiesz ze piwo jest moczopedne?? 2 dni to jest troche
Ej w ogole daleko bedziemy mieli do jakiejs plazy? juz mi sie marzy zloscisty piasek i blekitna woda :D
wiem ale po wódce woda sodowa do głowy mi przychodzi;-)
taaaa plaza to bedzie jak sobie pójdziesz wieczorem pod prysznic a zamiast palmy bedziesz miał ciągle krzewy malinowe;-)
slonce plaza piekne dziewczyny
ja chyba tam zostane:)
hah to bedizemy jechac 2,5 dnia :D bagarz podreczny krata browarow :D hah ! a co do plazy to mam nadzieje ze nie daleko no piasek palmy i wgl :D
wiecie chłopaki, pozatym ktoś musi uwiecznić to jak 119 osób wysiada (wytacza) z autokaru zawianych w 3 litery . Oczywiście tą 120 osobą bede ja z aparatem;P
patrzac na mapke to od moguer do san jose nad oceanem jest jakies 20km
hehe kasia to ty paparazzi bedziesz
no i kulturka nie ma tragedi :D
no baaa jak praca okaze sie nie wypałem to zawssze bede mogła zarobić na niewygodnych dla was zdjęciach:D hehe
Kasia nie martw sie Kierowce poprosimy o fotke ;p
nie wiem jak wy ale mi sie humor poprawil i jechalbym nawet jutro
Typowo . ja jak sobie pomysle co tam sie morze dziac to zlewac mi sie chce i to ostro :D
20 km do plazy? zamawiam rower ;p
wystarczy dobra ekipa to sobie poradzimy
andaluzja bedzie polska kolonia
zamawiamy :D jak roboty nie bedize to uprowadzimy autokar i autokarem pojedizemy :D !
znając moje możliwości jak sie impreza rozkreci to jeszcze sprowokuje jakąś beke....:D
Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie