Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 2388
A wiecie cos na temat fajek i wodki . Ile? I czy to musi byc Polska czy moze byc zza wschodniej granicy:) Mam blisko:)
EE to zajebiści* będzie dobrze :) No z Wrocławia podobno lipa trzeba jechać do krk ;P
haha :D każdy tu już o wódce myśli :D
Ja to myślę jak już będę się opalał na czekoladę :D
ja jestem 89r. jestem z okolic jelenie góry, jade z wrocka jeszcze nie dostałem maila
no wrócimy jak murzyni :D
no to tak jak ja bonik też jeszcze czekam za meilem
bedziecie mieli hiszpanie, ja dopiero wrociłam i powiem ze bida z nedza, odsylaja bo owocow nie ma wystarczajaco pracy, a wszedze rumuncy rządza wszystkich wygryzli. plaze to bedziecie mieli, jak sobie z buta pojdziecie albo stopem parenascie kilometrów, a tak tylko same tunele i krzaki przed oczyma.
rozmawiałem z p. Anią o 18 będzie wiedziała ile osób jedzie z krakowa tam będą 3 autokary jak do 18 zostanie np.50 miejsc wolnych to będziemy jechali z krakowa,a jak będzie komplet to pojedziemy kolejnym autokarem z wrocka wszystko zależy ile osób potwierdzi wyjazd,a te osoby z hiszpani są na dodatkowej liście jak zostaną miejsca,pierwszeństwo mają osoby z polski,powiedziała że ci którzy chcą jechać pojadą na 100 procent
jak nie będzie pracy to będziemy złom zbierać tam dobrze za to płacą he he
to im powyrywamy te truskawki:))
ale numer do ambasady to ja biorę,i w razie czego do tvn 24
to może niech błękitny24 leci za nami i nas pilnuje:)
nie bierzcie banknotów po 100 euro i większych bo hiszpanie boją się fałszywek i nie rozmieniają,ja kiedyś zrobiłem zakupy na prawie 6 euro i dałem 100 to wzieli jej odemnie a zakupy dali mi zadarmo
czyli opłaca się płacic 100:P
w bilonie wezme :P
najlepiej po cencie:D
hehwszyscy bd zadowoleni:)
i na miejscu zimne cereze
dobra sluchajta, bylem na spotkaniu, Anka calkiem sympatyczna :) zakrecona na maksa, ale nie dziwie sie w ciagu 30 min spotkania telefony jej sie urywaja, wiec tak: dzwonila przy mnie do chefe rozmowa po hiszpansku, ale zrozumialem ze to jakis Manuel, potem jak mnie podwozila to na glosniku rozmawiala, dzwonil ten Manuel i mowil ze on potrzebuje ok 300 osob, ma 4 pola kazde po 250 namiotow,parceli... od nas wezmie narazie 10 osob, finka jest miedzy Moguer a Mazagon, wiec jakies 15 km z finki do oceanu bedziecie mieli... a teraz info dla tych z wrocka co jada,dzwonil ktos do niej i pytal-pisze co uslyszalem "czekam dzis do 18 na potwierdzenia osob wyjezdzajacych z krakowa,wtedy okaze sie ile autokarow musze jeszcze wynajac,za kazdy wymagana jest bezzwrotna zaliczka,..." wiec ja mysle tak, ona czeka na potwierdzenia zeby sie zorientowac ile osob jedzie, potem bedzie reszte wsadzala do tych autokarow co zostana np. puste po krakowie, i jak jej zabraknie miejsca to dopiero wynajmie nastepny autokar. w razie czego to spisalem jej tablice rejestracyjne :)
cerweze
Cytat: bulbo
cerweze

chyba cerveza :)
No to Manuelu przybywamy:)))
speedzik masz racje już zapomniałem jak się to pisze ale wiadomo oco chodzi
bulbo ja chodze do ruskiego sklepu maja tam nawet polskiego Leszka :)
ja w barcelonie polskie piwo kupowałem,ale cena była kosmiczna
Cytat: speedzik_
cerweze

czyli spokojnie jedziemy i napewno paca jest i bedzie ?? :):):):
speedzik czyli jesteś przekonany że na 100 % ta praca będzie i nikt nie zostanie oszukany?
Cytat: SLASKIE67
Cytat: speedzik_
cerweze

czyli spokojnie jedziemy i napewno praca jest i bedzie ?? :):):):
ja jestem przekonany, ona mieszka blisko mnie no i mam te blachy jej fury :)
cena polskiego browaru tutaj to kosmos, puszka lecha czy tyskiego 3,50 ale co sie nie robi dla ojczyzny hehehehe
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie