Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 2388
nie ma to jak zimny Lech:) dzięki myślę że podbudowałeś wszystkich wahających sie.Masz u mnie zupkę chińską;-)
speedzik a dlugo juz tam pracujesz??
no to super:) wiec do zobaczenia 6 kwietnia w krakowie
pociag o 4 bd na miejscu o 11 i gdzie szukac autobusow ktos moze wie zeby tam sie nie motac???
zapowiada sie ciekawie :)
ej co robicie jak sie tam praca skonczy? ja myslalem ze jakos do sierpnia bym pracowal, jesli nie bedzie az tak dlugo to cos bym poszukal na wlasna reke lub w drodze powrotnej zachaczylbym o holandie, ale tam lipa z wynagrodzeniem :S
puff ja juz 2 lata tu zyje, czesto zmieniam miejsce zamieszkania co 3-5 mc, bo wiadomo ze rozne regiony i rozne uprawy, ale co roku praktycznie te same miejsca

co do zupek chinskich to wifon kurczak zlocisty :)
noo ja tez je lubie :):) mniam mniam
Aha ale jak widac praca jest:)
speedzik nie ma problemu będzie vifon:D
to szykuje sie niezla impreza:D
damy rade- w kupie siła
a kto mi powie czy wogle jest jakiś sklep jeden w pobliżu.
kasia83 z kąd jesteś i z kąd jedziesz
nie 83 tylko 85:) jestem z MIASTKA a jadę z wrocławia ale dalej nie mam info
my jedziemy z wroclawia, jest nas trzech ja i moich dwoch kumpli, mamy po 16 lat i niemamy doswiadczenia, ale pani ania zapewnila nas ze wiek niema tutaj znaczenia, praca jest dla kazdego, doswiadczenia nie trzeba miec bo praca bardzo lekka i przyjemna, czuje ze to bedzie ciekawa przygoda dla nas poniewaz to nasz pierwszy wyjazd za granice,
dziwne to dla mnie ale nie ja o tym decyduje
Cytat: hastalavista
my jedziemy z wroclawia, jest nas trzech ja i moich dwoch kumpli, mamy po 16 lat i niemamy doswiadczenia, ale pani ania zapewnila nas ze wiek niema tutaj znaczenia, praca jest dla kazdego, doswiadczenia nie trzeba miec bo praca bardzo lekka i przyjemna, czuje ze to bedzie ciekawa przygoda dla nas poniewaz to nasz pierwszy wyjazd za granice,

w polsce to by bylo dziwne, w hiszpanii maja tyle lat mozna pracowac, ja w tej 15 osobowej grupie mam znajoma co ma 17 i pracuje juz rok z nami...
hastalawista to pani ania cie ściemniła albo ty kłamiesz bo skonczone 18lat to ty musisz mieć jak chcesz podjąć prace a w szczegulności zagranicą bo to nie jest praca dla młodocianych pracowników ahhaah
rozumiem, no dobra ale w Polsce obowiąuje obowiązek szkolny do 18 roku zycia, więc pytam co ta trójka młodziezy robi?przeciez do wakacji jest jeszcze duzo czasu
u to widocznie ja jestem w błędzie sorka i mzwracam honor w takim razie:)
Dowod tymczasowy albo paszport i nie ma problemu
a po powrocie problemy w domu i szkole za ucieczke ( kłopotty rodziców) bo nie dopilnowali dzieci:)
Cytat: kasiaq85
a po powrocie problemy w domu i szkole za ucieczke ( kłopotty rodziców) bo nie dopilnowali dzieci:)

ja zadzwonie do Anki i powiem ze ma trojke z wroclawia, moze oni ja oszukali, ale jak mowie tu mozna pracowac... duzo hiszpanow w wakacje pracuje na almacenach
wiesz żeby później i ona problemów nie miała w Polsce że wzieła nieletnich do pracy
Cytat: hastalavista

hehehe i co klamiecie, nikt z Anka niepelnoletni nie rozmawial przez telefon ani maila... do szkoly marsz !!!!!
hehehehehehehehehheheheheheheheh
ktoś sobie robi jaja a wy czytacie i sie podniecacie hehe
Cytat: kasiaq85
hehehehehehehehehheheheheheheheh

Anka glupia nie jest, naewno beda dokumenty przed wyjazdem sprawdzane
to raczej tylko troska o te rzekome dzieci:)
Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie