Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1021-1050 z 2388
Cytat: speedzik_
Cytat: PannaMysia
A, w ogóle jak pojadę do Hiszpanii, to postanowiłam wszystkie dane osobowe pani pobierającej pieniądze, pani załatwiającej tą pracę łącznie z przewoźnikiem podać znajomemu moich rodziców, który jest prokuratorem okręgowym.

M

nie rozumie Twojego toku rozumowania, ale kto zrozumie kobiete,napewno nie facet :P

chyba jak nie dojedziesz :)

Jak dojadę, czy też nie dojadę, wszystkie dane osobowe jeżeli takowe będę posiadać zostaną przesłane.

Nie musisz mnie rozumieć, wcale od Ciebie tego nie wymagam. ;)
czy ktoś wie co z tym wrocławiem kiedy i o której
Cytat: hastalavista
my jedziemy z wroclawia, jest nas trzech ja i moich dwoch kumpli, mamy po 16 lat i niemamy doswiadczenia, ale pani ania zapewnila nas ze wiek niema tutaj znaczenia, praca jest dla kazdego, doswiadczenia nie trzeba miec bo praca bardzo lekka i przyjemna, czuje ze to bedzie ciekawa przygoda dla nas poniewaz to nasz pierwszy wyjazd za granice,

hehehe i co klamiecie, nikt z Anka niepelnoletni nie rozmawial przez telefon ani maila... do szkoly marsz !!!!!

Praca bardzo lekka i przyjemna...Dobre żarty. Może ,zbiór malin nie należy do ciężkiej pracy, ale borówki...Nieraz zbierałam te owoce i jeżeli ktoś twierdzi ,że jest to bardzo lekka praca powinien stuknąć się w głowę. A, w tym przypadku powinna zrobić to p.Anna skoro podała chłopakom taką informację.
panna mysia jedziesz w koncu czy nie?
Cytat: marcelinoo1
panna mysia jedziesz w koncu czy nie?

Jak na razie nic nie wiem.
kto ma skypa i jest z jeleniej góry lub okolic i jedzie do hiszpani niech poda numer skypa
Ja rezygnuje z tego wyjazdu
kto jedzie z krakowa o 12:00
ja z dwoma kolegami niby tym mercedesem
a ktos wiecej
wiecej osob jedzie z krk
Ja jade z KRK o 15, wiec moze osoby ktore jada o 12 podadza nam kontakt do siebie i bedziemy dzwonic zeby zapytac jak na dworcu to wygladalo
ja jescze niewiem czy na 100 procen jade bo sie troszku boje ja mam na 12:00
a wy jak wrazenia boicie sie jak myslicie bedzie praca
jest tu kto
ale sie pokrecilo:D wyjazd czyste ryzyko:) ale nie ma co pekac:) trzeba zabezpieczyc sie jakims pisemkiem:) mysle ze czytelny podpis z numerem pesel od pani zbierajacej kase, za 170 euro to nie powinna byc łaska :D po za tym tam sa same farmy , zawsze mozna w razie czego samemu cos sobie zalatwic:)
Ja jadę ale na borówkę do Portugali
Kto nie ryzykuje ten nic nie ma..
mam wiadomosc z ostatniej chwili, z wroclawia pojedzie z nami dwoch reporterow tvn, tez sa zapisani na liste, i beda krecil program o polakach pracujacych na zbiorach, tak wiec zapowiada sie ciekawie,
yo
edytowany przez brssss: 30 mar 2011
Cytat: monias_23
Kto nie ryzykuje ten nic nie ma..

Owszem, ale bez przesady. Galimatias na maksa z tym wyjazdem. Coś mi tu śmierdzi.
Trzeba byc optymista
mam wiadomosc z ostatniej chwili, z wroclawia pojedzie z nami dwoch reporterow tvn, tez sa zapisani na liste, i beda krecil program o polakach pracujacych na zbiorach, tak wiec zapowiada sie ciekawie,

Jaja sobie robisz? Hahaha
kto jedzie z krk o 12:00
podobno ja , ale wolalbym z wroclawia, jesli w ogole taki bedzie..

Jaja sobie robisz? Hahaha

Skad masz takie info?
a kto z krk o 15?
pisze jak najbardziej serio, moj szwagier pracuje przy realizacji programu uwaga i przed chwila dzwonil do mnie z ta wiadomoscia
Ciekawie sie robi
pisze jak najbardziej serio, moj szwagier pracuje przy realizacji programu uwaga i przed chwila dzwonil do mnie z ta wiadomoscia

a ja jestem jednym z kamerzystow..
Temat przeniesiony do archwium.
1021-1050 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie