Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 2388
Skoro ta dziewczyna która będzie przed wyjazdem jest pośrednikiem w Poslce i zostaje tutaj,to dlaczego nie zrobiła jakiegoś spotkania, tak jak zwsze było jadąc na truskawki do Hiszpanii.
I dziwi mnie to że nieletni moga jechać na zbiory, pracując od 3 lat w Hiszpanii nie spotkałam się z takim przypadkiem.
Naprawdę myślicie, że osoba pobierająca 170 euro poda Wam swój nr. pesel i podpisze się na jakimś papierku?
A zresztą jedno i drugie może być fałszywe. Powodzenia.
Cytat: cati28
bedziecie mieli hiszpanie, ja dopiero wrociłam i powiem ze bida z nedza, odsylaja bo owocow nie ma wystarczajaco pracy, a wszedze rumuncy rządza wszystkich wygryzli. plaze to bedziecie mieli, jak sobie z buta pojdziecie albo stopem parenascie kilometrów, a tak tylko same tunele i krzaki przed oczyma.

W sumie to prawda, ale jak czytam posty to ta EKIPA nie zginie, mały zarobek, ale się pobawią (co zobaczą to ich)-kobiety szybciej stopa złapią nad Atlantyk :)))
Cytat: Lorencia
Skoro ta dziewczyna która będzie przed wyjazdem jest pośrednikiem w Poslce i zostaje tutaj,to dlaczego nie zrobiła jakiegoś spotkania, tak jak zwsze było jadąc na truskawki do Hiszpanii.

to ta kobieta pozbiera kase i zostaje w kraju???
dobre
Cytat: Qlimax89
Witam wszystkich ;] Ma ktoś już jakieś konkretne informacje na temat wyjazdu z Wrocławia?

A tak na marginesie, to miałem lekkie 'obawy', że będe tam najmłodszy lub, że ekipa będzie kiepska i nie będzie z kim się dobrze pobawić po pracy hehe...
Ale z tego co tu widze to szykuje się na prawde świetny wyjazd, bo czytając posty co po nie których odnoszę wrażenie, że mogą to być bardzo ciekawe postacie oraz jest sporo osób w okolicach mego wieku.
Rocznik taki jak w nicku...
Do zobaczenia w Hiszpanii. Pozdrawiam :)

będzie chyba większość osób w naszym wieku, o zabawę też się nie martw ;) p.s w hiszpanii kozak haszyk ;)
Cytat: piter77
Cytat: Lorencia

to ta kobieta pozbiera kase i zostaje w kraju???
dobre

A, Ty w końcu jedziesz, czy nie?
nie jade
od poczatku pisałem ze zbyt wiele rzeczy mi sie tu nie podoba
wogóle cały ten sposób rekrutacji jest wg.mnie spaprany
tak samo jak kaze byc na pół godziny przed wyjazdem
czemu nie na godzine przed wyjazdem albo dwie
bo ta kobieta ktora ma zbierac kase bedzie tuz przed wyjazdem po to zeby wszystko odbylo sie sprawnie szybko i zeby nikt nie zdazyl zadawac zbednych pytan i w celu podjecia szybkiej decyzji
ja tak uwazam
edytowany przez piter77: 31 mar 2011
po za tym moze jechac kazdy młody stary chory zdrowy tu nie ma zadnej selekcji
to tez jest zastanawiajace
ja pisalem o swoich watpliwosciach wczesniej
nie zamierzam sie powtarzac
nie mialbym zadnych watpliwosci i napewno bym jechal gdyby ta cala pani ania podchodzila do tego w sposób powazny i bardziej profesjonalnie bo jak narazie to jest jeden wielki haos
Zgadzam się że p.Mróz powinna bardziej profesjonalnie podejść do powierzonego jej zadania.
Poza tym zauważyłam, że nie odpowiada na niewygodne dla niej pytania. Ja czekam na odpowiedź od 4 dni i nadal jej nie otrzymałam.Więc coś jest nie halo.
Cytat: PannaMysia
Zgadzam się że p.Mróz powinna bardziej profesjonalnie podejść do powierzonego jej zadania.
Poza tym zauważyłam, że nie odpowiada na niewygodne dla niej pytania. Ja czekam na odpowiedź od 4 dni i nadal jej nie otrzymałam.Więc coś jest nie halo.

tez wczesniej o tym juz pisałem tylko nikt mnie nie chcial słucha
chcesz to napisz na gg to pogadamy
Cytat: piter77
Cytat: PannaMysia

tez wczesniej o tym juz pisałem tylko nikt mnie nie chcial słucha

Wiesz co, chyba czas najwyższy zostawić to bez zbędnych komentarzy, bo to pisanie i tak nic nie zmieni.
chcesz to napisz na gg to pogadamy
KASIAQ85 postanowiła że NIE JEDZIE
Fakt faktem są wątpliwości,ale bez ryzyka się tego nie sprawdzi.Po drugie żyjemy w 21 wieku,jest internet a każdy ślad w internecie zostaje.Wiec jeżeli ktoś chciałby kogoś oszukać to po 1 jest numer telefonu,po drugie wszystkie wiadomości są na e-mailu czyli jest dowód,po drugie po e-mailu dochodzi się do IP,następnie do adresu na kogo jest komputer,nawet gdyby pisała z kafejki,są numery rejestracyjne autobusu itp. więc w razie czego będzie wiadomo kto go wynajął.To nie są te czasu kiedy to można było zebrać ludzi wysłać ich w pole i zostawić samym sobie.Tym bardziej jeżeli na miejscu okaże się że zostaliśmy wyrolowani,każdy będzie miał jedzenia na ten tydzień czy dwa więc będzie można szukać na własną rękę :)
ja jade tak czy siak, nigdzie takich warunkow pracy bym nie znalazl. lepiej mozna by bylo trafic jedynie w norwegii..
Tak przeglądając fora to ludzie którzy byli oszukani najpierw wysyłali pieniądze np. na bilet albo mieszkanie i wtedy była cisza.A tutaj normalne że płaci się za bilet,mój kolega dwa lata temu był w tych samych okolicach też płacił tyle za bilet i chwalił pracę.Myślę że nikt nie był by na tyle odważny aby wysyłać ok 100 ludzi do Hiszpanii i zrobić wałka.
dostał ktoś info o wyjeżdzie z Wrocławia
Cytat: brssss
ja jade tak czy siak, nigdzie takich warunkow pracy bym nie znalazl. lepiej mozna by bylo trafic jedynie w norwegii..

Bez przesady. W Hiszpanii jest co robić po pracy jak masz czas i siłę ale w wielu krajach Europy masz lepsze zarobki, lepsze warunki i nie gonią tak do pracy jak Hiszpanie. Po za tym Mañana.
na moje oko to zostala rozsiana za duza panika pamietajcie ze nie jedziemy prywatnym autokarem tylko z jakiejs korporacji czyli ktos musail dac jakies zlecenie ... osobiscie bede jechal pierwszy raz sam mam stracha i nie stac mnie na takie wycieczki wiec rozumie ta panike ;] .ale chyba jak by to mial byc walek to raczej nie na taka skale xD zreszta znacie takiego desperata co by odwarzyl sie pojechac z 120 osobowym skladem ktorzy mieli by byc oszukani ? pozdrto dla tego desperata :D
TAK TO WYGLADA Z MOJEJ STRONY I DALEJ PODTRZYMUJE TO ZE BEDE TAM POD PALMA PIL JAKIEGOS DRINKA W KOKOSIE XD!
A CO DO CENY BILETOW TO ONA JESZCZE NIE JEST JAKAS MAGICZNA .
podejrzewacie ludzi ktorzy zachecaja do wyjazdu moze dla tego bo chca zeby on wypalil przeciez nie ebdize sie oplacalo organizowac go dla 5 osob :D a myslelisie o osobach ktore zniechecaja do niego ? moze konkurencja i wgl ?
bulbo z kad jedziesz?
No dokładnie tak 120 wkurwio*** osób,kto stanie im na drodze ? ;] Ja też będę leżał pod palemką i się opalał :D A cena za bilet jest normalna jak na taką odległość.Też jadę pierwszy raz do Hiszpanii i mam obawy,ale chęć wyjazdu jest silniejsza :P
Cytat: bulbo
dostał ktoś info o wyjeździe z Wrocławia

Ja dostałem odpowiedź że jedziemy z Krk,chociaż do Wrocławia mam 60 km a do krk ponad 300 ;/
z wrocka ale dzwoniłem żeby mnie na kraków przepisała,ale narazie żadnego odzewu
a tak jak ktos napsial ze walki zazwyczaj byly robione tak ze placilo sie za nocleg czy tam wpisowe tutaj tylko mogla by zyskac korporacja . czyli tak jak pisalem musial by jechac jakis desperat . kazdy nie chce byc oszukany i ja tez nei mam zamiaru jesli kos nie zgodnie z prawem zabierze mi pieniadze to ja tez nie zgadnie z prawem je odzyskam bez wzgledu na konsekwencje . tak wgl kazdy wyjazd na zbiory jest zwiazany z ryzykiem tak mi sie wydaje :D .

NIE LICZY SIE TO ILE MASZ W LAPIE LICZY SIE TO ZE JESTES WARJATEM !
ja jade na 100 % i dwoch warjatow odemnie tez jedzie jedziemy tam zarobic i sie niezle bawic :D
Cytat: Plemnik_DG
a tak jak ktos napsial ze walki zazwyczaj byly robione tak ze placilo sie za nocleg czy tam wpisowe tutaj tylko mogla by zyskac korporacja . czyli tak jak pisalem musial by jechac jakis desperat . kazdy nie chce byc oszukany i ja tez nei mam zamiaru jesli kos nie zgodnie z prawem zabierze mi pieniadze to ja tez nie zgadnie z prawem je odzyskam bez wzgledu na konsekwencje . tak wgl kazdy wyjazd na zbiory jest zwiazany z ryzykiem tak mi sie wydaje :D .

NIE LICZY SIE TO ILE MASZ W LAPIE LICZY SIE TO ZE JESTES WARJATEM !

Tak na przyszłość, piszemy wariat a nie warJat ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie