Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 2388
Cytat: monias_23
a kto z krk o 15?
My jedziemy o 15 z krakowa
Cytat: patrycjaaa000
kto jedzie z krakowa o 12:00

ja
Jedzie ktoś z okolic Rzeszowa? z Krakowa o 12 niech zagada na [gg]
Podziwiam Was za odwagę, a może raczej, bez obrazy głupotę, że piszecie się na ten wyjazd.
Cytat: PannaMysia
Podziwiam Was za odwagę, a może raczej, bez obrazy głupotę, że piszecie się na ten wyjazd.
a ty ty nie jedziesz?? dostalas info ?
Cytat: 87akinoM
Cytat: PannaMysia
a ty ty nie jedziesz?? dostalas info ?

Nie dostałam, ale po głębszym zastanowieniu nie jadę, bo na moje to będzie jakiś przekręt.
ja jade o 12:00 z krk
Wszyscy chcą spełnić marzenia o wyśnionej hiszpanii, zamiast patrzeć na polskę zeżartą przez próchnice, powiem ci czemu opuszczam ta okolice? Wypierd... z tego kraju brat, bo go nienawidzę!
Tu nie zarabiam nic, a tam se bede zbieral borowki i maliny i bede mial na godne życie, nie ufam tym frajerom i ich wrednej polityce, jestem człowiek i znam swoja wartosc, byle frajerom oszukac sie nie dam, a jak roboty nie bedzie Pytam sie was kur.. gdzie jest obiecana praca?
Widzę, że co niektórzy tutaj za bardzo popłynęli w temacie ;)
tak wiec wam pisze ja jade i koniec kropka. kamery telewizja jest okazja zeby zaistniec, pokaza mnie w telewizjii i bede kims a wy robta co chceta
Cytat: hastalavista
Wszyscy chcą spełnić marzenia o wyśnionej hiszpanii, zamiast patrzeć na polskę zeżartą przez próchnice, powiem ci czemu opuszczam ta okolice? Wypierd... z tego kraju brat, bo go nienawidzę!
Tu nie zarabiam nic, a tam se bede zbieral borowki i maliny i bede mial na godne życie, nie ufam tym frajerom i ich wrednej polityce, jestem człowiek i znam swoja wartosc, byle frajerom oszukac sie nie dam, a jak roboty nie bedzie Pytam sie was kur.. gdzie jest obiecana praca?

ziomek ty najpierw skoncz szkole, dopiero wtedy poukladaj sobie wartosci:) moim zdaniem jestes zbuntowanym nastolatkiem, nie dorosles do takiej decyzji ;) i wyrazaj sie przedewszystkim , bo to o tobie swiadczy kim jestes :) Ja widze tu ziomeczka JP
tak wiec wam pisze ja jade i koniec kropka. kamery telewizja jest okazja zeby zaistniec, pokaza mnie w telewizjii i bede kims a wy robta co chceta

A bądź sobie i nawet samym Panem Bogiem ;)
o szkole sie nie boj, szkola nie zając nie ucieknie, a za granice trzeba jechac i duzo dinero zarobic i miec zycie jak w madrycie
jp zgadza sie
Naćpał się małolat, haha
panna mysia a ty z kad jedzesz i ile masz lat

panna pysia mysia tez ma 16lat i jedzie razem ze mna z wroclawia:)
chociaż wiara czyni cuda – jak nie ruszysz d.., nie licz że się uda.
''nie jedzie Pan z Krakowa?

na Wroclaw trzeba jeszcze troche poczekac, wiec jaka decyzja?''

taki mail, czyli to nie moze byc sciema:) bo jak by byla, to drugiego busa by nie zalatwiala w pozniejszym terminie bo miala by problemy z rozwscieczonym motlochem haha :)

i to chyba na tyle

edytowany przez brssss: 30 mar 2011
jest taka opcja ze sa jeszcze uczciwi ludzie na tym swiecie

panna pysia mysia tez ma 16lat i jedzie razem ze mna z wroclawia:)

Dziecko 16 lat to ja miałam dawno temu ;)
patrycjaaa000 Ja chyba zrezygnuję z wyjazdu.
dlaczego rezygnujesz panna mysia ja tez sie boje
hah zawsze mozna sie wpieprzyc do bagaznika ; ) jazda malo komfortowa ale za free :D 0 ryzyka ;p
dlaczego rezygnujesz panna mysia ja tez sie boje

Za dużo w tym wszystkim niejasności.Jeden wielki chaos. A co do samej p.Mróz to nie powinna zabierać się za rekrutacje ludzi do pracy, bo jak widać nie ma zielonego pojęcia jak się to robi.
Chyba zbyt infantylnie podeszła do powierzonego jej zadania, a może w cale nie jest taka głupiutka i robi to specjalnie.
a może być tak: ona zamawia autokary żeby sobie postały kilka godzin w umówionym miejscu, przychodzi dziewczyna czyta listę, zbiera forsę i wyznacza autokary a później znika w tłumie ???!!!
poszperalem troche w necie , p. AM reklamuje swoje ogloszenie na wielu portalach pracy, coraz mniej wierze ze moglby byc to przekret. zreszta kierunkowy na jej telefon jest hiszpanski. Jade na 100%
Cytat: margo2011
a może być tak: ona zamawia autokary żeby sobie postały kilka godzin w umówionym miejscu, przychodzi dziewczyna czyta listę, zbiera forsę i wyznacza autokary a później znika w tłumie ???!!!

za wszarz ja i do autokaru razem z nami xd
Z jednej strony dużo jest niejasności... Wysłałem meila z zapytaniem która to finka itp i nie dostałem odpowiedzi,a gdy pytałem o sprawy takie jak czy coś zabrać,czy nie to odpowiedź była w ciągu jednego dnia,a tu drugi dzień bez odpowiedzi... Kocioł jest.
mysle ze nawet jak by sie spelnil najczarniejszy scenariusz, to moguer jest miasteczkiem gdzie nie ciezko o prace fizyczna:)
Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie