Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 2388
a ta pani co bedzie kase zbierać też pokaze nam swoje dokumenty?
Cytat: kasiaq85
a ta pani co bedzie kase zbierać też pokaze nam swoje dokumenty?

ja mysle, ze jakby miala każdemu po kolei pokazywać to na drugi dzien wyjedziecie, a jak ktoś jej dowodu nie odda hahahaha...
pani ania sie zgodzila pod warunkiem ze dostanie zgode na pismie od rodzicow, a rodzice taka oto zgode wyrazili a wiec jedziemy, szkola sie niemartwimy bo rok szkolny powoli sie konczy, a my chcemy tam pracowac do wrzesnia, tak wiec do zobaczenia we wroclawiu
ale wiesz o co mi chodzi? po prostu my dajemy pieniądze do reki bez potrwierdzenia obcej osobie i to nie małe pieniądze
nie widzieli a uwierzyli:D
Coś ten speedzik podejrzany mi się wydaje,haha
kto jedzie jeszcze z wroclawia? to bedzie wesoly autobus, ja juz dzis sobie zapasy piweczka nakupie zeby droga szybciej zleciala, a dowod mam tymczasowy takze dokumencik szanownemu panu draiverowi okaze i do autokaru wsiadne
kasiaq85 dostała wiadomość o wyjeździe?
Cytat: PannaMysia

tez tak mysle ze podejrzany, za bardzo zna anie mroz albo to poprostu jest ona pod takim nickiem
Panno Mysia , kasiaq85 nie dostała info o wyjeździe, a Ty?

Też nie.
Cytat: hastalavista

tez tak mysle ze podejrzany, za bardzo zna anie mroz albo to poprostu jest ona pod takim nickiem

no jestem anna mroz rozgryzles mnie hahahahahah
przestan klamac, chyba pytalem i z nikim nie letnim nie rozmawiala, wysmysl cos innego tylko uwaga podpowiedz - zmien nicka...

Coś za bardzo nas ten ktoś przekonuje do tego wyjazdu. Aż dziwne, bo każdy przecież dba o swój tyłek, a tu nagle pojawia się ktoś niby taki życzliwy.

Też nie.

pannomysiu zobacz moje inne posty, bylem na spotkaniu z p. Ania jak ktos z wroclawia dzwonil, napisalem tam co mu powiedziala

ale ja nikogo nie przekonuje, grzecznie odpowiadam na wasze watpliwosci, ja potrzebuje jeszcze 5 miejsc dla moich znajomych wiec im wiecej was zrezygnuje to ja mam z tego korzysc. pozatym jak ktos pyta to mu odpowiadam, a ty sie nie wsciekaj ze nie masz wiadomosci, czytaj dokladnie co inni pisza i nie rob szumu o nic.

Coś za bardzo nas ten ktoś przekonuje do tego wyjazdu. Aż dziwne, bo każdy przecież dba o swój tyłek, a tu nagle pojawia się ktoś niby taki życzliwy.
witamy szanowna anne mroz na forum w osobie speedzika! milo pania poznac i do zobaczenia w hiszpani, dziekujemy za pozwolenie na wyjazd,
Cytat: speedzik_

Nie robię szumu o nic i wypraszam sobie pisanie do mnie w taki sposób. To jest forum i mam prawo wygłosić swoje zdanie, a Ty możesz się z nim nie zgadać , ale powinieneś je uszanować.

ale ja nikogo nie przekonuje, grzecznie odpowiadam na wasze watpliwosci, ja potrzebuje jeszcze 5 miejsc dla moich znajomych wiec im wiecej was zrezygnuje to ja mam z tego korzysc. pozatym jak ktos pyta to mu odpowiadam, a ty sie nie wsciekaj ze nie masz wiadomosci, czytaj dokladnie co inni pisza i nie rob szumu o nic.

sorki panno mysiu, przyjmiesz moje przeprosiny? :)
facet z zasadami;-) masz u mnie 2 zupki:)
facet z zasadami;-) masz u mnie 2 zupki:)

podziękował :)
tylko nie pęknij z dmy bo nie bede miała komu tych chinczyków oddac;-)
z dumy
ja wezme^^
A, w ogóle jak pojadę do Hiszpanii, to postanowiłam wszystkie dane osobowe pani pobierającej pieniądze, pani załatwiającej tą pracę łącznie z przewoźnikiem podać znajomemu moich rodziców, który jest prokuratorem okręgowym.
Jedzie ktos z okolic Katowic ?
jak masz taką możliwość to trzeba się zabezpieczyc:)
Ostrożnośći nigdy nie za wiele ;)
A, w ogóle jak pojadę do Hiszpanii, to postanowiłam wszystkie dane osobowe pani pobierającej pieniądze, pani załatwiającej tą pracę łącznie z przewoźnikiem podać znajomemu moich rodziców, który jest prokuratorem okręgowym.

chyba jak nie dojedziesz :)

Jak dojadę, czy też nie dojadę, wszystkie dane osobowe jeżeli takowe będę posiadać zostaną przesłane.

nie rozumie Twojego toku rozumowania, ale kto zrozumie kobiete,napewno nie facet :P

Jak dojadę, czy też nie dojadę, wszystkie dane osobowe jeżeli takowe będę posiadać zostaną przesłane.
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie