Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 2388
a za bilet place bo i tak tam jade :)) no chyba ze wysadza nas w opolu z tekstem , autobus sie zepsul prosze czekac na nastepny :D i tak do ysranej smierci..
No to myślę że będzie okey.Ja też biorę numery do telewizji w razie czego.Jedyne czego nie chce to powrotu do Polski :)
bedzie dobrze ; ) poki co zastanawiam sie co kupic na pierwsze tyg do zarcia.. chinskie zupki? wolalbym chyba jakies konserwy, ale nie wiadomo ile tam do sklepu po chleb...
No ja myśle że chińskie zupki,ryż z cukrem i cynamonem też proste i szybkie danie :) Jakieś konserwy,pasztet no właśnie nie wiadomo jak z chlebem
beda tam jakies lodowki? mowila zeby nie brac zadnych naczyn ,ale kubek i sztucce biore :D
Cytat: marek8729
No ja myśle że chińskie zupki,ryż z cukrem i cynamonem też proste i szybkie danie :) Jakieś konserwy,pasztet no właśnie nie wiadomo jak z chlebem

chleb jest troche slodki, ja jade nabagietach 3 sztuki za 1,20 e
Ja tak samo :D Mam nadzieje w Hiszpanii bez lodówki to chyba lipa :D
Ja tak samo :D Mam nadzieje w Hiszpanii bez lodówki to chyba lipa :D

z reguly takie finki sa wyposazone w lodowke i pralke
No to myślę że będzie okey.Ja też biorę numery do telewizji w razie czego.Jedyne czego nie chce to powrotu do Polski :)

nic sie nie martw o telewizje bedzie na miejscu, beda cie podpatrywac jak robisz w polu wiec sie staraj chlopie, bo pozniej rodzinka cie bedzie w TV ogladac, zebys im wstydu nie narobil
Po pierwsze chłopaku jeżeli chcesz się bawić to nie ze mną ;] Nie jestem osobą publiczną więc aby mnie mogli pokazać w telewizji potrzebują mojej pisemnej zgody,więc cicho siedź ;]
a ja sobie nie zycze zeby mnie ktos podpatrywal jak robie w polu hahaha
Cytat: brssss
w sumie zależy kto .. :D
beda podpatrywac beda, taki maja uklad! a wy nie macie nic do gadania, zreszta co ja wam tu bede duzo opowiadac, pojedziecie i sami zobaczycie na miejscu

pani Ania bedzie was wszystkich podpatrywala :) wiec codziennie ogoleni, wlosy na zel i usmiech na twarzy eheheh
Cytat: speedzik_

pani Ania bedzie was wszystkich podpatrywala :) wiec codziennie ogoleni, wlosy na zel i usmiech na twarzy eheheh

ubrani w garniaki , wyperfumowani buty na glanc etc :D
No właśnie włosy zapuszczam żeby można było stawiać na żelik :D
ja tez jestem przystojny to napewno p. Ania bedzie na mnie zerkac od czasu do czasu i big upy mi przesylac
bedziemy sie tam niezle lansowac hehe same przystojniachy jada cud miod i orzeszki hehe a wieczoremi imprezki beda dyskoteki hehe za dnia plaza slonce morze, no i piekne kobiety, ahh zyje sie raz
pominales glowny cel tej podrozy ;p praca zajmie ci caly dzien ;p a po ,pewnie bedziesz tak styrany ze jedyne czym bedziesz sie jarac to poduszka lozkiem i kocem ;pp
pominales glowny cel tej podrozy ;p praca zajmie ci caly dzien ;p a po ,pewnie bedziesz tak styrany ze jedyne czym bedziesz sie jarac to poduszka lozkiem i kocem ;pp

praca oczywiscie najwazniejsza, po to wkoncu tam jade, duzo pieniazkow zarobic by zylo sie lepiej, ale oczywiscie w wolnych chwilach po odpoczynku tez sie znajdzie czas na przyjemnosci:D
w sumie zależy kto .. :D

hmmm jak bedzie jakas piekna reporterka hiszpanka to napewno wyrazisz zgode na podpatrywanie
ja juz nie moge spac po nocach, nie moge sie doczekac tego wyjazdu, to jest dla mnie wielka szansa aby sie wybic z tej szarej, ponurej i smutnej polski i jechac w wielki swiat, poznawac nowych ludzi, bywac tu i tam, buenas noches
Pani annia napisała mi że jest 10km do sklepu, i transport zawsze się znajdzie. ( ale chyba raz w tygodniu napewno nie na każde nasze zawołanie.)
Cytat: speedzik_

chleb jest troche slodki, ja jade nabagietach 3 sztuki za 1,20 e

chyba dawno nie byłes w hiszpanii we wiosce 0,75e za sztukę tak było we wrześniu 2010r.
Cytat: bulbo
pitter jeżeli autokar w taką podróż kosztuje 600 zł.to napewno jesteś bardzo mądry,na paliwo 600 zł mu nawet nie starczy

we wrześniu 2010r. jechałam ALGĄ na Madryt miałam bilety w dwie strony płaciłam 770zł
brssss ale sie pokrecilo:D wyjazd czyste ryzyko:) ale nie ma co pekac:) trzeba zabezpieczyc sie jakims pisemkiem:) mysle ze czytelny podpis z numerem pesel od pani zbierajacej kase, za 170 euro to nie powinna byc łaska :D po za tym tam sa same farmy , zawsze mozna w razie czego samemu cos sobie zalatwic:)

"samemu cos sobie zalatwic" kazdy marzyc moze co roku po zakonczeniu kampanii staramy sie o nowa robote ale zawsze ta sama odp. najpierw przyjmuja starych i stalych pracownikow a miesiac czekac czy nas przyjmą to jest zbyt ryzykowne
w sumie tak, mysle ze urzad pracy tez ma jakies prace z Euresu wiec tam 100% robota.
Witam wszystkich ;] Ma ktoś już jakieś konkretne informacje na temat wyjazdu z Wrocławia?

A tak na marginesie, to miałem lekkie 'obawy', że będe tam najmłodszy lub, że ekipa będzie kiepska i nie będzie z kim się dobrze pobawić po pracy hehe...
Ale z tego co tu widze to szykuje się na prawde świetny wyjazd, bo czytając posty co po nie których odnoszę wrażenie, że mogą to być bardzo ciekawe postacie oraz jest sporo osób w okolicach mego wieku.
Rocznik taki jak w nicku...
Do zobaczenia w Hiszpanii. Pozdrawiam :)
edytowany przez Qlimax89: 31 mar 2011
Sorki za post pod postem, ale już nie moge edytować...
Kto jedzie z Wrocławia niech się odezwie do mnie na [gg]
Z góry dzięki... Pzdr ;)
Ja jestem rocznik 91 :)
Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie