Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 2388
Cytat: piter77
dla ciebie to bzdury bo wyjezdzasz pierwszy raz i nie byłas w hiszpanii
a dla ludzi którzy znaja temat to prawda

ja jak jechalam pierwszy raz(2006) też nie wiedziałam gdzie będę pracować, tyle że praca była załatwiana przez WUP i spotkaliśmy się z pośrednikiem w Bytowie i w Gdańsku
piter77 z przykroscia musze stwierdzic ze konstruktywna dyskusja to nie jest Twoja mocna strona, ty wolisz pyskowki. Skoro wypisales sie z listy, jak twierdzisz, to pani ania napewno nie odpowie na twoje pytania. Blagam cie czlowieku, do kobiety "gówniaro"?! Zawsze uzywasz taki slow w strone kobiet jak ie zdenerwuja? to uwazaj bo od ktoregos meza mozesz dostac po twarzy. Masz zone? jak cie wyprowadzi z rownowagi tez tak do niej mowisz? Wstydze sie za ciebie, zrob cos z tym, moze do lekarza idz, zeby wyleczyc agresje.. taki lekarz nazywa sie psychiatra. A moze na pocztek zacznij od psychologa, bo mniemam ze masz z soba powazny problem. Wspolczuje ci
ja jak jechalam pierwszy raz(2006) też nie wiedziałam gdzie będę pracować, tyle że praca była załatwiana przez WUP i spotkaliśmy się z pośrednikiem w Bytowie i w Gdańsku[/quote]

Na jakich zbiorach bylas? w tej samej miejscowosci? jak bylo?
Słuchajcie, czy Wy też macie wątpliwości co do tego wyjazdu???
każdy zawsze ma jakieś obawy
Cytat: SLASKIE67
ja jak jechalam pierwszy raz(2006) też nie wiedziałam gdzie będę pracować, tyle że praca była załatwiana przez WUP i spotkaliśmy się z pośrednikiem w Bytowie i w Gdańsku

Na jakich zbiorach bylas? w tej samej miejscowosci? jak bylo?[/quote]
na brzoskwinie _Calanda po raz pierwszy a teraz na pomidory Tudeli
Cytat: PannaMysia

Ja trochę się wacham ale na stronie podanej przez bilabilo? rzeczywiście istnieją dwaj bracia jutro zadzwonie i zapytam czy chcę pracowników na maliny.
Cytat: piter77
WOGÓLE JAK CHCESZ JAKIKOLWIEK DOKUMENT W HISZPANII PODPISAC MUSZISZ POSIADAC
Numero de Identificacion de Extranjero CZYLI NIE.
W TYM PRZYPADKU NIBY NIE POTRZEBA A TO WSKAZUJE NA DWIE RZECZY ZE ALBO CI GO TAM WYROBIA ALBO BEDZIESZ PRACOWAŁ NA WPÓŁ-DZIKO

Głupoty opowiadasz ja nr. NIE (teraz NIF) nie musisz mieć od razu tak jak ja zrobiłam go za drugim wyjazdem ważne zeby mieć kontrakt i oni muszą Ciebie zglosić do SECURO ten nr jest najważniejszy i umowa o pracę czyli Contrato
Ludzie przestańcie !!! koniec tych kłótni !! piszmy o tym co istotne ! Bez wałkowania ciągle tego samego. .... i bez obrażania each other .... NIECH KOLEJNE POSTY BĘDĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE KONKRETNYMI ZAPYTANIAMI CZY INFORMACJAMI ......
Cytat: Prorok76
Wstępna umowę jak to podaje ambasada w madrycie, można na mój rozum zawrzeć z pracownikiem jedynie jak posiada wymagane dokumenty w tym przypadku nume NIE.Może nie mam racji ale skoro nic nikt sie nie pytał o ten numer to dziwna sytuacja.Czy zostaną hurtem wyrobione NIE po przyjezdzie ,czy może rzeczywiście chodzi o coś innego????

Sam musisz sobie wyrobić nr. NIE czyli dziś nazywa się NIF na policji w zeszlym roku moje koleżanki płaciły po 9euro
Cytat: margo2011
Cytat: PannaMysia

Ja trochę się wacham ale na stronie podanej przez bilabilo? rzeczywiście istnieją dwaj bracia jutro zadzwonie i zapytam czy chcę pracowników na maliny.

Jeżeli zadzwonisz i dowiesz się czegoś daj znać ok. ?
Pozdrawiam.
Witam wszystkich .Dzwonilem wczoraj do Pani Anny .Odpowiedziala ze konkretne wiadomosci .Beda dzis lub jutro.Badzmy cierpliwi(:
aby dzisiaj,robertto co jeszcze mówiła
Jak to zwykle przy tego typu wyjazdach decyduje przewoznik .Mysle ze rezerwacja autobusu to nie jest prosta sprawa .Wiec tak naprawde nie wszystko zalezy od Pani Ani.
to robertto zapytaj jej się co z umową i co z tym numerem NIF jak możesz :)
Umowa jak twierdzi Pani ania bedzie podpisana w Hiszpanii Ale to masz napisane w wiadomosci od .P.Ani ,o ile takowa otrzymales .Aco do nr .NIF to nie za bardzo rozumiem twojego pytania(:
numer zakłada się na miejscu na komisariacie policji
witajcie i powiedzcie mi czy w koncu brac kalosze,płaszcze i kurtke przeciw deszczową ,rękawiczki itp. bo pani ania w meilu napisała że to wszystko daje pracodawca i niewiem co mam robić?
pani ania napisała wyjazd z krakowa 6 kwiecień a z wrocławia 7kwiecien
witam czy juz ktos wie cos konkretnego na temat wyjazdu od Pani Anny Mroz?
marcelino kiedy ci tak napisała
WITAJCIE WYJEZDZAM 6 Z KRAKOWA BIORE KALOSZE I WSZYSTKO BO NIE WIERZE ZE DAJA NA ZADNYCH ZBIORACH MI NIE DALI JESZCZE PIERWSZYM RAZEM JAK WYJEZDZALEM NA ZBIORY TEZ BYLO PODEJRZANIE ALE UMOWE PODPISALEM W POLSCE , ZA BILET NIE BRALI TYLKO POTEM Z WYPLATY ODTRACALI I POD AUTOKAREM STALA JAKAS BABA DAWALA BILETY A POZNIEJ SIE ZMYLA TERAZ MOZE BYC PODOBNIE KASE NA POWROT TEZ BIORE BEDZIE PEWNIEJ DZISIAJ DOSTALEM MAILA OD PANI MROZ O DACIE WYJAZDU ALE NA MOJE PYTANIE NIE ODPOWIEDZIALA BARDZO JEST TAJEMNICZA
Ja również nadal czekam na informacje od p.Anny Mróz. Tu ktoś wyżej napisał, że już otrzymał wiadomość w sprawie wyjazdu. Więc pozostaje nam czekać.
ja też czekam
piter a o co ja pytałes bo z twojej wypowiedz poza tym ze bierzesz kalosze nic nie wynika
Cytat: piter077
WITAJCIE WYJEZDZAM 6 Z KRAKOWA BIORE KALOSZE I WSZYSTKO BO NIE WIERZE ZE DAJA NA ZADNYCH ZBIORACH MI NIE DALI JESZCZE PIERWSZYM RAZEM JAK WYJEZDZALEM NA ZBIORY TEZ BYLO PODEJRZANIE ALE UMOWE PODPISALEM W POLSCE , ZA BILET NIE BRALI TYLKO POTEM Z WYPLATY ODTRACALI I POD AUTOKAREM STALA JAKAS BABA DAWALA BILETY A POZNIEJ SIE ZMYLA TERAZ MOZE BYC PODOBNIE KASE NA POWROT TEZ BIORE BEDZIE PEWNIEJ DZISIAJ DOSTALEM MAILA OD PANI MROZ O DACIE WYJAZDU ALE NA MOJE PYTANIE NIE ODPOWIEDZIALA BARDZO JEST TAJEMNICZA

DOBRA JUZ SIE IWONKA NIE POWTARZAJ BO WSZYSCY WIEDZA ZE JEDZIESZ Z MARIO NA TRUSKAWKI A TU WESZŁAS ZEBY PODŁOZYC SIE POD MOJ NIK HEHE
ONI I TAK CIE NIE POSŁUCHAJA
ja dostałem meila niedawno ok 12,30 z datą wyjazdu i napoisałe że ci co z krakowa to bęzie teraz wysyłała szczeguły
iwonka i nie pisz ze wyjezdzam bo oni wiedza ze ja nie jade
nie błaznij sie bo słabo ci idzie ;)
to dla tych z Wrocławia chyba też dzisiaj napisze
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie