a czemu mowisz w liczbie mnogiej zejdz na pojedyncza ty jestes ich adwokatem?
komu zechce pomoc to pomoge
i kto zechce pomocy to zawsze pomoge tak juz mam
a od ciebie bede stronil na kilometr
nie bedziesz musiał bo takie osobniki jak ty wywołuja we mnie alergie i omijam ich jak zgniłe jajo
SLASKIE67
28 mar 2011
Cytat: piter77
nie znasz kogos nie oceniaj
na własnie to działa w obie strony
piter77
28 mar 2011
oceniam cie po tym co wypisujesz na mnie
piter77
28 mar 2011
Cytat: SLASKIE67
nie bedziesz musiał bo takie osobniki jak ty wywołuja we mnie alergie i omijam ich jak zgniłe jajo
i na wzajem
SLASKIE67
28 mar 2011
nie chce mi sie z toba gadac ide sie pakowac a ty pojedziesz do azot i nazot
piter77
28 mar 2011
i dziwne bo najpierw z kims zaczynasz normalna rozmowe na gg a jak okazuje sie ze ktos ma juz inne zdanie niz ty to konczysz pisanie i publicznie go bluzgasz na forum?
wiesz kto sie tak zachowuje?dwulicowi fałszywcy z którymi ja nie chce miec nic wspolnego
ot i cala prawda o tobie
piter77
28 mar 2011
Cytat: SLASKIE67
nie chce mi sie z toba gadac ide sie pakowac a ty pojedziesz do azot i nazot
cóz......prawda boli
piter77
28 mar 2011
tak tak spakuj sie bo mozesz nie zdazyc ;)
piter77
28 mar 2011
tez ide bo nie zamierzam z toba toczyc jałowej i pozbawionej sensu dyskusji
SLASKIE67
28 mar 2011
co bierzecie do jedzenia na te pierwsze dni a moze bedziemy mogli sobie tam od razu zrobic jakies zakupy?,bo nie usmiecha mi sie taszczyc torbe zarcia
bulbo
28 mar 2011
ja tam biorę na początek żarcie bo nie wiadomo jak będzie ze sklepami jak daleko
yvonne1 moze i pracuje a jednoczesnie rekrutuje tylko nie podoba mi sie ze nie traktuje przy tej rekrutacji wszystkich jednakowo.
To co ja mam wierzyc w to co ona innym napisała? czemu nie odpisala mi na maile?
bulbo
28 mar 2011
to czemu doniej poprostu nie zadzwonisz
piter77
28 mar 2011
bulbo nikt cie nie zniecheca i tak pojedziesz tylko powiedz jakich info masz wiecej tych od anny czy tych uslyszanych od kogos?I to ci wystarczy?
ja mam znajomego hiszpana ale jak mi sprawdzi pracodawce skoro nawet ja nie wiem kto to jest ma ktos jego dane nr tela nazwe plantacji itp
piter077
28 mar 2011
moze zuwazyla ze jestes glupi i co tu wypisujesz na tym forum i cie nie lubi tak jak kazdy a i odrazu poznamy cie w autokarze ja juz sie szykuje piotrek po 30 zarozumialy wygadany i cwaniakuje probuje rzadzic odrazu cie poznamy :
piter77
28 mar 2011
Cytat: piter077
moze zuwazyla ze jestes glupi i co tu wypisujesz na tym forum i cie nie lubi tak jak kazdy a i odrazu poznamy cie w autokarze ja juz sie szykuje piotrek po 30 zarozumialy wygadany i cwaniakuje probuje rzadzic odrazu cie poznamy :
taa iwonko albo kookin a swistak siedzi i zawija......predzej ja cie poznam niz ty mnie tam pojedzie z 20 piotrków po 30 ;)