Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 2388
a czemu mowisz w liczbie mnogiej zejdz na pojedyncza ty jestes ich adwokatem?
komu zechce pomoc to pomoge
i kto zechce pomocy to zawsze pomoge tak juz mam
a od ciebie bede stronil na kilometr
Cytat: piter77
gwarantuje ci ze wiele osób nagle mnie polubi
i na dodatek taki skromny!
nie martw sie znajdziesz sobie nadzorce
nie znasz kogos nie oceniaj
nie bedziesz musiał bo takie osobniki jak ty wywołuja we mnie alergie i omijam ich jak zgniłe jajo
Cytat: piter77
nie znasz kogos nie oceniaj
na własnie to działa w obie strony
oceniam cie po tym co wypisujesz na mnie
Cytat: SLASKIE67
nie bedziesz musiał bo takie osobniki jak ty wywołuja we mnie alergie i omijam ich jak zgniłe jajo

i na wzajem
nie chce mi sie z toba gadac ide sie pakowac a ty pojedziesz do azot i nazot
i dziwne bo najpierw z kims zaczynasz normalna rozmowe na gg a jak okazuje sie ze ktos ma juz inne zdanie niz ty to konczysz pisanie i publicznie go bluzgasz na forum?
wiesz kto sie tak zachowuje?dwulicowi fałszywcy z którymi ja nie chce miec nic wspolnego
ot i cala prawda o tobie
Cytat: SLASKIE67
nie chce mi sie z toba gadac ide sie pakowac a ty pojedziesz do azot i nazot

cóz......prawda boli
tak tak spakuj sie bo mozesz nie zdazyc ;)
tez ide bo nie zamierzam z toba toczyc jałowej i pozbawionej sensu dyskusji
co bierzecie do jedzenia na te pierwsze dni a moze bedziemy mogli sobie tam od razu zrobic jakies zakupy?,bo nie usmiecha mi sie taszczyc torbe zarcia
ja tam biorę na początek żarcie bo nie wiadomo jak będzie ze sklepami jak daleko
to kto jedzie w końcu z jeleniej
z jeleniej góry oczywiscie
jestem ciekaw kiedy będzie jakieś info o wyjeżdzie,bo same nerwy tylko a jak będzie wszystko wiadomo to trochę spokojniejszy będe
Cytat: bulbo
jestem ciekaw kiedy będzie jakieś info o wyjeżdzie,bo same nerwy tylko a jak będzie wszystko wiadomo to trochę spokojniejszy będe
no ja też
powedziała mu że niemogła odebrać bo jest w pracy na mandarynkach. Wiem to że jest na plantacji mandarynek

zbiory mandarynek są od wrzesnia do lutego, hmmm teraz juz nikt nie zbiera mandarynek
vvonne wszystko sie zgadza bo anna też mi mówiła że kończy sezon mandarynkowy z ludzmi i dlatego odpisuje na maile wieczorami dopiero
Cytat: yvonne1
powedziała mu że niemogła odebrać bo jest w pracy na mandarynkach. Wiem to że jest na plantacji mandarynek

zbiory mandarynek są od wrzesnia do lutego, hmmm teraz juz nikt nie zbiera mandarynek

NO I WLASNIE!!!
NO CHYBA ZE ONA WYKONUJE JAKIES PRACE PIELEGNACYJNE
mandaryny właśnie już się kończą zbiera się niedobitki już
mam znajomego w moguer i faktycznie mandarynki jeszcze są to znaczy tak jak wspomniałem się kończą
ludzie czemu chcecie nas zniechęcić,przecież nikt oto was nie prosi,kto chce to pojedzie,to jest każdego indywidualna sprawa
yvonne1 moze i pracuje a jednoczesnie rekrutuje tylko nie podoba mi sie ze nie traktuje przy tej rekrutacji wszystkich jednakowo.
To co ja mam wierzyc w to co ona innym napisała? czemu nie odpisala mi na maile?
to czemu doniej poprostu nie zadzwonisz
bulbo nikt cie nie zniecheca i tak pojedziesz tylko powiedz jakich info masz wiecej tych od anny czy tych uslyszanych od kogos?I to ci wystarczy?

ja mam znajomego hiszpana ale jak mi sprawdzi pracodawce skoro nawet ja nie wiem kto to jest ma ktos jego dane nr tela nazwe plantacji itp
moze zuwazyla ze jestes glupi i co tu wypisujesz na tym forum i cie nie lubi tak jak kazdy a i odrazu poznamy cie w autokarze ja juz sie szykuje piotrek po 30 zarozumialy wygadany i cwaniakuje probuje rzadzic odrazu cie poznamy :
Cytat: piter077
moze zuwazyla ze jestes glupi i co tu wypisujesz na tym forum i cie nie lubi tak jak kazdy a i odrazu poznamy cie w autokarze ja juz sie szykuje piotrek po 30 zarozumialy wygadany i cwaniakuje probuje rzadzic odrazu cie poznamy :

taa iwonko albo kookin a swistak siedzi i zawija......predzej ja cie poznam niz ty mnie tam pojedzie z 20 piotrków po 30 ;)
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie