Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 2388
mam zero do dodania poziom dziewuchy spod dyskoteki wszystko i na temat beda ludzie mieli tam ubaw po pachy
ja na dyskoteke to za stara troche ale bym poszla zmila checia;) bdziemy cie wspominac w hiszpani ehehheheh
piter77
Napisałeś że pora się pożegnać to zejdź z tego forum, bo te posty powoli są męczące
nie wypisuje co mi sie podoba, ale mam powod zeby tak pisac, bo widze ze niektorzy sobie nie zdaja sprawy co sie w hiszpanii dzieje, jezdze od wielu lat i zmienilo sie na gorsze, zostaly na Kampach polki lizuski i nie powiem jeszcze co robia zeby utrzymac ta prace. domyslcie sie sami. ktos na tym procederze zarabia zerujac na naiwnosci polakow, dlaczego wczesniej NA TRUSKAWKI mozna bylo jechac za darmo? a teraz zadaja 650 zl za wyjazd syfiastym autokarem. toz samolot jest tanszy. i nie wrocilo 20 osob ale duzo wiecej.
Paulla22 nie ty decudujesz kto tu ma byc a kto nie
prawda cie boli?
a i nie mow ze ja czegos lub kogos bronie bo ze ty napisalas jak jest spoko a;e po co sie ktos wypowiada kto nic nie wie i nie pracowal tam i dla tych osob. i tyle
napisz choc jeden kontr argument w którym nie mam racji
cati28 ona dalej tkwi w przeswiadczeniu zreszta blednym ze ja tam nie bylem nie pracowalem i nie wiem jak tam jest.Widzisz? tak to jest jak ktos wylaczy myslenie i nie czyta ze zrozumieniem
1 piszesz ze p mario jest oszustem 2 wiesz lepiej jaka tam jest sytuacja a tam nie byles teraz 3 jak by wszyscy woleli maroko to czemu moje znajome pracuja i ajkos nie zostaly oszukane chyba sie w czepku urodzily
wiem ze tam nie byles bo pisales ze twoj brat tam mieszkal 5 lat i ci opowiadal asam tak naprawde nic nie wiesz i si skomromitowales teraz hahaha
ja nie kumam jednej czaczy że ta ania niby do nikogo nie odpisuje na pytania domnie odpisuje za każdym razem co dziennie tylko tyle że wieczorkiem tak po 19,00
Do mnie tak samo
mieszkalismy!!! zrób mi ta przyjemnosc i chodz przez chwile zacznij myslec i dokladnie czytac i to co wiem na temat hiszpanii ty jeszcze dlugo tego wiedziec nie bedziesz
marcelinoo1 czyzby wkradły sie w twa głowe jakies watpliwosci? niemozliwe
pozwól ze ci to wyjasnie ona odpisuje tylko do tych co sa napaleni na wyjazd jak widzi ze ktos ma watpliwosci to jakos nie odpisuje mam nawet jej gg i jakos cisza
piter77 ja wątpliwości jak ci już pisałem miałem i mieć będę dopuki nie zajade na miejsce..... paula daj mi gg swoje
i co ci ciekawego napisala??? juz dawno bys sie tutaj wszystkim pochwalil gdyby to byly wazne informacje
piter77 podaj mi jej gg
32365776 moje gg
marcelinoo1 no przeciez masz
napisała ze podjedzie autokar z kobitą ktura będzie miała liste obecności i dopiero jej sie płaci kase ona odbiera cie na miejscu jest posiłek kąpiel i potem spodkanie z pracodawcą. zabrać ze sobą wystarczy żeczy osobiste ponieważ ciuchy przeciw deszczowe i kalosze czy rękawiczki pracodawca daje za wode i mieszkanie nie płaci się nic tylko żarcie i składasz sie na butle z gazem raz na miesiąc koło chaty jest budka tel. ona pomaga załatwiać karte z tanimi kosztami rozmowy do polski. ubezpieczenie pokrywa pracodawca te zarobione pieniądze są dla ciebie w całości nie potrąca już z tego żadnego watu> moim zdaniem to zaufana osoba a nic dziwnego że sie nie rozpisuje za wiele bo jak by miała odpowiadać każdemu z osobna poezją to by ją grudzień zastał!!!!!! to chyba logicztne.
piter do niej niemam gg tylko meila
paula włacz gg
piter77
Człowieku ty chyba nie myślisz że to ja jestem Anną Mróz
paula22 włącz gg
marcelinoo1 czyli sielsko anielsko i odwieczne pytanie czemu ja tego nie wiedzialem i szereg innych osób jedziesz tam tylko ty? a to sa rzeczy wazne i kluczowe.Kurwa po to wziela sie za rekrutacje zeby kazdy wiedzial wszystko i to samo co ty wiesz a inni nie wiedza
Włączyłam
nie nie jest to logiczne bo rekrutuje kazdego z osobna i kazdemu nalezy sie równe traktowanie i równy dostep do informacji ja jej wyslalem maila z pytaniami i do tej pory nie odpisala.
I potem po przyjezdzie tez bedzie jednych traktowac lepiej innych gorzej?
Skonczcie pierdolic zacznijcie myslec ludzie
nie bo cały czas pisze niedostępna sproboj zemną się połaczyc [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie