Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 2388
Cytat: PannaMysia
Cytat: Fufcys
Jesli komus z was Pani Anna nie odpisuje na wazne pytania w meilach to piszcie tutaj. Moge jej zapytac poki jeszcze mam z nia kontakt i mi odpisuje.

Tak poważnie, zapytaj jej dlaczego po 4 dniach od otrzymania wiadomości nie potrafi odpisać na e-mail?

Mysiu ;) Nie wiem czemu. Mi tam odpisuje w miare mozliwosci na rozne pytania ktore zadaje. A tak wogole to podajcie mi meil-a na ktory piszecie. Bo wydaje mi sie ze ma 2 podobne meil-e
mi Pani Ania tez odpowiedziała na pytanie jednym wyrazem niby otrzymałam odpowiedź ale troszke kultury osobistej jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Na droge weźcie tą kase w euro bo tak powiedziała Pani
[email]
to ile ona ma tych maili?
Nic nie mowie ale jak w skrzynce zwala sie naraz po 50 maili to ciezko jest odpisac: " szanowna Panno Kasiu Owszem zaiste pieniazki prosze wziac ze soba w Euro, caluje pozdrawiam" To smieszne ale przekonalabys sie na swojej skrzynce albo na gg gdy pisze naraz z 5 osob:))
Witam serdecznie,

autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru KR 72856 marka pojazdu Mercedes, kolor bialy z firmowymi napìsami Wencel Tourist.

Bagaz:

1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)

Prosze byc 30 min przed odjazdem.

Na miejscu bedzie dziewczyna z lista pracownikow.

Jada Panstwo 2 dni prosze zabrac jakis prowiant.

Koc lub spiwor.

Prosze nie zabierac garnkow, patelni, talerzy, kuchenek mikrofalowych.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Moguer :)

Anna Mroz

Tu sie wydaje jakby byl podany inny e-mail. Ale nie jestem pewny czy poprostu mi zle wyswietla skrzynka czy poprostu skrocilo nazwe.
Tak to jest inny mail do potwierdzen.
PS mam ten sam autobus :))
ja jade Neoplanem nr rej GA7965L z napisem Wencel Tourist :) kto siedzi ze mna xD?
Hehe ;) No to fajnie ;) A tak przy okazji to jesli ktos nie jest zdecydowany zeby jechac to przeciez moze zrezygnowac z wyjazdu na jeszcze w Polsce na stacji pks skad bedzie wyjezdzal autokar jezeli cos tej osobie wyda sie podejrzane. Nic nie wplaciliscie takze nic nie tracicie
dokladnie
http://www.wencel.com.pl/galeria.html
jest taki autokar o takich blachach
Takze spakujcie cie sie wezcie kase i przyjedzcie na przystanek PKS ;) A pozniej sie zobaczy czy to ma sens czy poprostu chca nas oszukac ;) Kobita ktora bedzie zbierala pieniadze bedzie musiala odp na kilka naszych pytan. Jak bedzie zagubiona w odp to wiadomo ze wyjebka. Jezeli bedzie konstruowala logiczne odp to wiadomo ze jest w tym wyjezdzie 50% prawdy. Jezeli wogole nie odpowie na nic tylko bedzie chciala wziasc kase bo sie bedzie spieszyc to tez wiadomo co ;) Ja tam sie przejade na PKS ;]
Cytat: Puff22

i dlatego tak mało potwierdzeń,a on poto jest żeby pytania z potwierdzeniami się nie mieszały,a niewiadomo ile osób potwierdziło na ten stary meil
piter sa 2 autokary. Ten na krakowskich rej. tez jest na tej stronie ;] Takze firma trnas. istnieje ;)
Takze spakujcie cie sie wezcie kase i przyjedzcie na przystanek PKS ;) A pozniej sie zobaczy czy to ma sens czy poprostu chca nas oszukac ;) Kobita ktora bedzie zbierala pieniadze bedzie musiala odp na kilka naszych pytan. Jak bedzie zagubiona w odp to wiadomo ze wyjebka. Jezeli bedzie konstruowala logiczne odp to wiadomo ze jest w tym wyjezdzie 50% prawdy. Jezeli wogole nie odpowie na nic tylko bedzie chciala wziasc kase bo sie bedzie spieszyc to tez wiadomo co ;) Ja tam sie przejade na PKS ;]

bardzo mądrze
Cytat: bulbo
Cytat: Puff22

i dlatego tak mało potwierdzeń,a on poto jest żeby pytania z potwierdzeniami się nie mieszały,a niewiadomo ile osób potwierdziło na ten stary meil

No wlasnie bulbo moze tak jest. Bo ludzie sie napalili na wyjazd i pisali byle gdzie. Ludzie czytajcie wszystko ze zrozumieniem ;)
piter sa 2 autokary. Ten na krakowskich rej. tez jest na tej stronie ;] Takze firma trnas. istnieje ;)

no istnieje i to od 92 roku
Cytat: piter77

no istnieje i to od 92 roku

Czyli nawet jesli zostalbys oszukany wiesz gdzie mozesz sie zglosic po dane osoby zamawiajacej autokary ;) Napewno beda mieli
tylko powiedz mi czemu ta pani nie potraktowala wszystkich tak jak ciebie
tylko jak widzisz jednym chetnie udziela informacji innym nie
Mi tam tez odpowiada jak napisze . Napisz jeszcze raz najwyzej
i widzisz gdyby wszystkim tak chetnie i od razu odpisywala na maile jak tobie to nie bylo by tego calego cyrku
chyba jak mam wazne pytania i chce cos wiedziec to nalezy mi sie odpowiedz
ta pani nie ułatwia ludziom decyzji
raz odpisze po dniu a raz po godzinie
Hmm... moze dlatego mi odpisuje poniewaz zaczalem do niej pisac z szacunkiem i kultura. Ale do konca to nie wiem czy dlatego (^_^)
czemu z jednymi rozmawia z innymi nie?
to co ja mam wierzyc w to co powiedziala komus innemu i ten ktos mi to na forum przekazal?
Hmm... moze dlatego mi odpisuje poniewaz zaczalem do niej pisac z szacunkiem i kultura. Ale do konca to nie wiem czy dlatego (^_^)

podejrzewam ze kazdy tak do niej pisal
piter no z tym akurat masz racje. Bo to jest troche nie wporzadku co do osoby ubiegajacej sie o wyjazd.
A teraz ci odpisala? Odpisuje Fufcysiowi to i ty napisz swoje watpliwosci...
piter no z tym akurat masz racje. Bo to jest troche nie wporzadku co do osoby ubiegajacej sie o wyjazd.

dzieki ze w koncu to zauwazyles
piter no wlasnie. Napisales do niej teraz ze swoim pytaniem ?
Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie