Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1831-1860 z 2388
Witam wszystkich serdecznie.
Jak byscie Panstwo mieli jakies pytania to prosze o tel okolo godz .20 bo jestem na fince a tu roznie bywa z zasiegiem

co ciekawego kupilscie do jedzenia?
zupki, konserwy, gorace kubki, ser zolty i troszke suchej kielbasy:)
jak kupilem dania w sloiczkach (jakies pulpety ) do tego ryz :D no podobnie to co ty :)
a na drogę polskie kotlety schabowe
mniam < 3 xd
Cytat: bulbo
a na drogę polskie kotlety schabowe

Siadam z Toba hehe:)) Mniam
nie ma spraswy
ja kotlety we dodatki,ha ha
Heh spoko ja wezme kieliszek chleba:P
A kto wezmie ogórki kiszone,he he
jeszcze nie całe trzy godziny do wyjazdu
no to do zobaczenia w Krakowie
do zobaczenia:)
hej wie ktos moze z ktorego stanowiska jedzie ten autobus o 12:00????
i czy na polski numer tel mozna odbierac esemesy w hiszpani???
Dobry wieczor wszystkim,
autokary o 12 i o 15 odjezdzaja z gornego pokladu, tam gdzie sa odjazdy miedzynarodowe.
Zycze wszystkim spokojnej i szybkiej podrozy. Prosze nie przesadzac z napojami procentowymi ( w autokarze jest tylko 1 toaleta) :)
Do zobaczenia na miejscu.

Pozdrawiam
Anna Mroz
Tak czy tak trzeba będzie wcześniej przyjechać i zorientować się co gdzie i jak.
Dobranoc wszystkim :) trzeba się wyspać i w drogę ;]
Widzimy się w Krakowie ;P
DOBRANOC WSZYSTKIM ;)))
za 3,5 h pociag :)
Życzę wszystkim powodzenia :) trzymajcie się na tych malinach , udanych zbiorów oraz żebyście zarobili kupe kasy :)
pozdrawiam
kaśka
hej
i jak tam ruszyły cos zbiory?
na www.nasygnale.pl jest artykuł o wyjazdach za granicę itp.
ludzie tu bida piszczy nie ma za co do kraju wrocic nikt a wy chcecie zarobic my tez przyjechalismy to mamy zachcialo sie nam mario juz sie smieje ze pojedziecie a potem bedziecie dzwonic do niego po pomoc on wam napewno pomoze tak jak i nam pomogl...ehh
A JAK JA MÓWIŁEM NIKT MNIE NIE CHCIAŁ SŁUCHAC!!!!!
dobra piter a nie mowilem a nie mowilem niektorzy nie maja co jesc i za co do kraju wrocic a szkoda gadac
Cytat: iwonka90
dobra piter a nie mowilem a nie mowilem niektorzy nie maja co jesc i za co do kraju wrocic a szkoda gadac

CO DOBRA PITER MAŁO MNIE NIE ZJADLAS NA FORUM
A TUTAJ CI SZKODA PISAC BO ONI JUZ POJECHALI
MLEKO SIE ROZLAŁO
I jak tam?Dobrze Wam się pracuje?
LUDZIE NIE JEDŹCIE DO HISZPANII TAM NIE MA W OGÓLE PRACY.ANNA MRÓZ TO OSZUSTKA OSZUKAŁA
70 LUDZI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE JEDŹCIE DO HISZPANII NA TELEFON I NA E-MAIL.W HISZPANII JEST DUŻE BEZROBOCIE 20 %
A skąd wiesz że to oszustka? Ja się dowiedziałam że na miejscu ludzie nie mogli sie do niej dodzwonić
Temat przeniesiony do archwium.
1831-1860 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie