Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 2388
brrrrrrrrrrrrrr
we wro sloneczko:)
Patrycja prosze przegonic chmury! jutro nadciagamy(:
Szczecin Pieknie (:Slonce cieplo .Wieczorem odjazd.
robertto o której w końcu jedziesz,bo ja tym 22:45
Dzien dobry, praca legalna, gwarantowane 3 miesiace, jesli malina skonczy sie wczesniej, przechodza Panstwo na borowke, szczegoly: 6.5 godziny platne 36 euro (obowiazkowo) nadgodzina 7 euro (nie wiecej niz 4 godz dziennie) 6 dni w tygodniu mieszkanie oraz media na koszt pracodawcy - finka wyzywienie we wlasnym zakresie wyjazd z Polski na koszt wlasny, autokar kosztuje 170 euro (bilet w jedna strone) i placa Panstwo w chwili wyjazdu umowe podpisywana jest bezposrednio z pracodawca w Hiszpanii jednorazowa oplata za karte chip 10 euro - oplata bedzie potracona z drugiej dwutygodniowki wyplata jest co 2 tygodnie na konto lub czekiem znajomosc jezyka nie jest wymagana, przez caly okres pracy opieka osoby polskojezycznej ( moja :) ) miejsce zbiorow Moguer - andaluzja rozpoczecie zbiorow - kwiecien 2011 wyjazd miedzy 4 a 10 kwietnia Jesli nadal jest Pan/Pani zainteresowana prosze o przeslanie imienia i nazwiska oraz numeru kontaktowego e-mailem lub smsem na numer podany w ogloszeniu. Pozdrawiam Anna Mroz
cos wymysle z ta pogoda ;)
takie było ogłoszenie,to wszyscy wiedzą
smoka wygoń z jamy niech ch mury rozgoni
widze już nikt się nie udziela na forum
Zakupy zrobione :)) Ostatnie pakowanie i później ostatnia bańka z ziomkami :)) Do zobaczenia w KRK o 12 ;]
miłej bańki ,bo my bańkie w pociągu będziemy mieli dzisiaj
No wzajemnie :)
może się w któryś miejscu umówimy się na pks ,tylko ja nie znam wogóle krakowa
Ja też nie znam będzie nas trzech będe w jasnych spodniach i okularach przeciwsłonecznych jak będzie słońce :D
pamiętajcie zagranicą nie ma podziałów na kluby wszyszczy reprezentujemy POLSKĘ
Ja już na to mam dawano wyjebane :)
ja niewiem gdzie jest pks w krakowie
wie ktos skad wogole odjezdza jutro o 12 autobus? dworzec jest spory..
duzowyszlo wam tych bagazy????
spacja mi sie zacina^^
Jedna dużo torba 1 mniejsza i chyba plecak :D
wlasnie ja juz mam plecak i srednia torbe:) A jeszcze spiwor i ostatnie graty... w reklamowke zmieszcze moze
Cytat: Puff22
duzowyszlo wam tych bagazy????

mi dwie torby i plecak,wszystko przez śpiwór i poduszkę
a dopalacze w hiszpani są dozwolone,czy można tam kupić
ŻARTUJE,CHCIAŁEM ZOBACZYĆ WASZĄ REAKCJE
No wlasnie tez musze gdzies spiwor zmiescic:)
Cytat: bulbo
a dopalacze w hiszpani są dozwolone,czy można tam kupić

nie pal tego scierwa! lepiej sobie nature zapalic, niz truc sie chemia ;p potem flashbacki bedziesz mial ;pp
mi wyszly 2 torby, jedna z zarciem druga z rzeczami + do tego plecak na droge z prowiantem :)
ja też mam dwie torby plus plecak,inaczej bym się nie spakował
Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie