Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2101-2130 z 2388
ej a kto go tam wyslal?nie na czasie teraz jestem
dzwonili z telewizji i się pytali czy się zgadzamy
piter dupa ci peknie na pół jak sie ujawnisz.

sie ma pozdrawiam . szukac wyjazdow pamietajcie w domu nic sie nie zlapie
piter prosze ujawnij sie na naszej klacie znajde cie połamie ci palce i nie bedziesz juz pisal
klasie
pamietajcie ze jak nastepnym razem sie spotkamy na wyjazd do pracy niech kazdy wezmie po 5 litrow spirytu zeby bylo wesolo :)
bulbo w ktorym autobusie jechałes?
Cytat: 87akinoM
Ja tez sie poddaje, nie nalezy sie zrazac po pierwszej nieudanej probie ;)

Jutro o godzinie 8.30 w programie "Pytanie na sniadanie" w TVP2 wystapi nasz reprezentant Robert :) ogladajcie koniecznie

a zkim on ustalał ze idzie do tv? u nas w autobusie nie było roberta wiec byl w mercedesie za wstyd sie przyznac ze tam byłem bo mam obawy ze to wooly !!!!!
Cytat: marcin714
bulbo w ktorym autobusie jechałes?

neoplan
partycja jestes?
ktory z was to ten Robert co do tv sie pcha
ten co siedział zamną on był z Renatą
aaa ten co na policje w krk poszedł?
ja jestem z mercedesa wiec nie wiem jak on wyglada opisz go prosze
Siemka !!! Trzeba się odkuć i gdzieś wyjechać byle nie do Hiszpanii bo tam jest kryzys i nie ma roboty-era polaków w Hiszpanii już mineła :(
Cytat: Jola1411
Mój "Kolumb" już wrócił, ciekawa jestem, gdzie teraz szykuje podróż.
Teraz bedziemy podbijać Holandie
jak jest ktos z mercedesa piszcie na [gg]
marcin pozdrawiam
Cytat: cati28
ciekawe czy te osoby które tu pisały i były takie pewne siebie, beda teraz miały odwage napisac tu na tym forum ze ich oszukano i przeprosic publicznie pitera.

chciałbym go przeprosic osobiscie . niech poda adres
własnie osoby z mercedesa piszcze na gg 2[tel]:) iza
Cytat: cerveza120h
Cytat: cati28
ciekawe czy te osoby które tu pisały i były takie pewne siebie, beda teraz miały odwage napisac tu na tym forum ze ich oszukano i przeprosic publicznie pitera.

chciałbym go przeprosic osobiscie . niech poda adres

nie mam za co przepraszac tego DEBILA kazdy z nas znał ryzyko i pojechał na własna odpowiedzialnosc ale jego ip podałem na komendzie u siebie bo od poczatku był jakis podejrzany pogada sobie z pg to zobaczymy jaki elokwentny bedzie

w opisywaniu ludzi to ja dobry nie jestem
Dajcie sobie spokój z tymi ironiami. Pokazaliście co niektórzy kulturę po byku, że cały Moguer się śmieje z wycieczki Polaków.
Cytat: Viko
Dajcie sobie spokój z tymi ironiami. Pokazaliście co niektórzy kulturę po byku, że cały Moguer się śmieje z wycieczki Polaków.

niestety kazdy odpowiada za siebie Ci co pokazali to pokazali ale niektórzy pojechali do pracy a nie na wycieczke
wiecie co nie wiadomo kto sie kryje pod tymi dziwnymi mickami wiec nie ma sensu pisac zadnych konkretow bo nie wiem z kim pisze a po neoplanie ..... coz czesc z was niekoniecznie pamieta cała podróz mnie raczej wiekszosc kojarzy zreszta nick to moje imie wiec prosze o konkretne informacje i pytania bo na tym forum jest wiecej osob ktore cos słyszały a mniej tych ktorzy tam byli ci co byli widzieli i słyszeli co tam sie działo wiec nie ma sensu o tym pisac teraz musimy sie zastanowic co dalej i ustalic jakis wspolny front ale jak z kazda decyzja i tu beda duze klopoty

Cytat: bulbo

w opisywaniu ludzi to ja dobry nie jestem

chodzi o wyglad nie o ocene człowieka
No witam :P
Marcin714 jesteś może ??
:)
czesc Kondzi89
hej hej jestem
Temat przeniesiony do archwium.
2101-2130 z 2388