Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2071-2100 z 2388
http://www.elmundo.es/elmundo/2011/04/11/andalucia/13[tel].html
Cytat: smiki1999
Cytat: cati28
i nie mogł roboty wam tam załatwic, skoro pisze ze taki dobry?

Przecież pisał Mario, że był przy nich, że przyjechała banda napranych polaków, całe moguer się smieje , kto chciałby takich pracowników? Nikt nie mówi, ze zostali oszukani tylko, ze wszyscy byli nawaleni, że polacy to jednak nadal alkoholicy , niestety..... jeden autobus, a może spieprzyc całą opinię już na całego.Dlatego hiszpanie nie chcieli nigdy brac facetów polaków do pracy i tak zostanie, niech pokażą ich w tv chetnie każdy zobaczy bande naiwnych ludzi.

Kilka osób było nawalonych, ale tacy najbardziej rzucają się w oczy – opinia poszła cóż zrobić. Do Hiszpanii tylko na wczasy. Widzę że Mario gada jak mu lepiej pasuje.
no własnie dbajaca o dobre imie firma przewozowa nigdy nie dopuszcza zeby osoby piły, bo w INNYM PRZYPADKU WYWALAJĄ NA ULICĘ NIEWAZNE I WRACAJ SE STOPEM.
sindbad tak robi, nie ma tłumaczenia.
dostałem taką wiadomość od przewożnika:
Szanowny Panie
Sprawę przestępstwa prowadzi Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie .
Wszystkie dokumenty i zgłoszenia złożyliśmy w tej Komendzie . Nie bardzo
rozumiem w jakiej sprawie policja przez Pana wskazana może prowadzić sprawę
. Jeżeli ją prowadzi to proszę ją skontaktować z Komendą Wojewódzką w
Krakowie . My w toczącym postępowaniu występujemy jako poszkodowani
Z poważaniem

Adam Gurbisz
PTT Wencel Tourist Sp. z o.o.
www.wencel.com.pl
tel +48126564909 fax +48122961700
tel. kom .6[tel]
witam ja jestem na miejscu jak sie tylko ogarne to podejde na komende i dowiem sie wszystkiego co i jak i wezme kopie dokumentow o ilke mi dzadza??/pozdrawiam wszystkich ;))))
Cytat: piter77
JESTESCIE W KRAJU A NIE NA MALINACH W HISZPANII?
NO COS NIEPRAWDOPODOBNEGO
A TYCY KURWA MADRZY BYLISCIE PRZED WYJAZDEM

Piter Jeb** baranka w sciane jak nie masz co robic. Medal chcesz teraz za rozgryzienie tej sprawy???.
Tez chce zdjecia ^^:) [email]
Cytat: patrycjaaa000
witam ja jestem na miejscu jak sie tylko ogarne to podejde na komende i dowiem sie wszystkiego co i jak i wezme kopie dokumentow o ilke mi dzadza??/pozdrawiam wszystkich ;))))

PARTYCJA:)))
piter sie podnieca a pewnie sam w tym czasie został wyjebany w dupe:D
a im jestes pufff :)
Grzesiek:) Gramy w karty?:))
hehehe teraz mozemy :)))
jak tam dojechaliscie zdrowo i calo?
Ja dojechalem dopiero o 5 :( Mialem 2 przesiadki. Prawie mandat dostalem bo cos babka w okienku mi zle wypisala go heh
a ja juz o10 w domu bylem;]
to nie spisz tylko klikosz ja spalam cala noc ale ide zaraz spac bo jeszcze niedospalam hehe
a adriano kim ty jestes co
Szybko:) Po takiej drodze do hiszpanii to te 8 godzin wydaje sie nieczym heh
daj spokoj ja weszlam wczoraj do domu to niewiedzialam jak sie nazywam i niewiedzialam co sie dzieje ale dzisiaj to juz do siebie wrocilam i dociera rzeczywistosc ;)
Nie wywalil chlopak z domu hehe:))? A reszta jak? Pojechali na tych kredytowkach czy nie?
dobranoc ide spac.....
bd spala tak samo jak w autobusie zapewne:))
jeszcze sie cieszyl ze wrocilam cala i zdrowa ;)tak na kredycie a iza z marcinem zalatwili sobie kase od rodzicow chyba ale cos pozno bo okolo 19 mieli wyjazd z krk ...
ja jestem z Neoplan team's
wogóle to macie cynk na jakąs robote za granica?
hehehe zwariowales ja nigdzie juz nie jade w d... to mam
No to dobrze. No ja mialem podobnie:) a jakie zaskoczenie w domu ze juz wrocilem heh
Ja takze narazie sie wstrzymuje i w Chelmie robote znajde :) Ten bilet trzeba odrobic :)
ja tam sie nie poddam
Ja tez sie poddaje, nie nalezy sie zrazac po pierwszej nieudanej probie ;)

Jutro o godzinie 8.30 w programie "Pytanie na sniadanie" w TVP2 wystapi nasz reprezentant Robert :) ogladajcie koniecznie
Temat przeniesiony do archwium.
2071-2100 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie