Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2221-2250 z 2388
Następny wałek :( hehe
witam wszystkich ,jezeli chcecie info na temat naszej sytuacjii to prosze pisac [gg] ale osoby które tam były.
Byłem w Hiszpanii z ogłoszenia Anny Mróz i zostałem przez nią oszukany jak i wszyscy , którzy jechali do Hiszpanii . Uważajcie na podobne ogłoszenia bo to wszystko oszustwo i wyzysk niewinnych ludzi!!! Dzięki burmistrzowi Moguer i pani pracującej w urzędzie miejskim , która jest Polką oraz Policji Hiszpańskiej udało nam się szczęśliwie wrócić do Polski. W Hiszpanii jest 30 % bezrobocie o którym powiedział nam Konsul w Madrycie . Pozdrawiam wszystkich , którzy ze mną jechali do pracy. Jeśli macie zdjęcia z wyjazdu wyślijcie mi na e-mail [email] z góry wielkie dzięki...
Napewno wałek nie nabieraj się na to ogłoszenie Hiszpanie zawsze zawierają contrakt na miejscu u nich w biurze ,nigdy nie zawierają umowy na odległość
Rodney dzięki za rady zamiszczone na stronie 57 choć byłam w hiszpanii już klka razy o mało się nie nabrałam i dzięki dla Paulii (chyba się nie mylę) która przedstawiała warunki pracy przy zbiorach nie dałam się nabrać jeszcze raz wielkie dzięki
Oszukani.
Miałem sie już tutaj nigdy się nie wypowiadać.Ale zrobię to jescze raz.
Znam was wiekszość ,która tam pojechała.Byłem tam.Widziałem na własne oczy jakimi jesteście primitywami.Pojechałem przede wszystkim dla zarobku a potem może kogoś poznać.Ja w wieku naście i pózniej miałem paczkę do której wszsczy chieli należeć.
Wy nalezycie do kanału.Jesteście przypadkowa zbieraniną nie ptraficie normalnie rozmawiać ,zawierać znajomości ,brakuje wam idei itp.Napić się i wszystko jest oki.Czym ktoś wiecej napije się tym wiekszy aplauz wzbudza.Nie wpominąjc o kobietach.Ludzie poco wy to robicie, po co piszecie o co walczycie.Złożone zostało powiadomienie dwa razy dane do policji przez wencela i osobiscie.Nadal miedzy sobą coś załtwiacie i prubujecie rozwiazywać.
Macie prawnika z mediów gratluję-ale to wszystko wskazuje na brak wpólpracy i zaufaniu poszanowaniu nie mówiąc o braku innych cech organicznych.
A tak ,życze wam wszystkiego najlepszego odzyskania kasy żebyście się mogli znówu spotkać i za nią nachlać a jak bedziecie mieć problem to _poszukajcie czarownic z neoplanu-żart......he he.
PS:Oczywiście byli rózwnież symaptyczni i tych mi najbardziej szkoda ,bo moze gdyby nie ta cała reszta zapijaczonych mordek to może dałoby się załatwić coś z Mario skoro się pofatygował.
edytowany przez Prorok76: 13 kwi 2011
Mario to szef mafi działający w Moguer ściągający ludzi do pracy . do jego mafi należy oszustka i naciągaczka podająca się za Anne Mróz ...Tym mafjozo i jego bandą powinna się zajać policja polska i hiszpańska żeby nie naciągali więcej uczciwych ludzi szukających pracy.
prorok ty nie masz szacunku dla ludzi sam jesteś prymitywem ja tam byłem dzięki interwencj policji hiszpańskiej do domu wruciłem byliśmy wylegitymowani przez policje nikt nie był pijny gdyby tak było toby nas zamkneli do aresztu .ty wypisujesz brednie igłupoty
Nie można wszystkich mierzyć jedna miarką. Co było to było. To będzie przestroga na kolejny raz, że zanim skorzysta się z oferty to najpierw ją przemyśli i sprawdzi. Osądzanie tych ludzi nic tutaj nie pomoże każdy wiedział z nich c o robi.
Poczytajcie sobie temat z truskawek to zobaczycie również jakie cyrki tam się dzieją. Tylko że kobiety tam nie jechały w ciemno a też zostały skrzywdzone.
Te oszczerstwa ludzi którzy wyjechali i zostali wykiwani są nie na miejscu. Po co jeszcze sami na siebie piszecie głupoty powinniście teraz sie jakoś zgrać i próbować odzyskać pieniądze.
Paulina co sie przejmujesz widzisz ze to sie nieda normalnie rozmawiac....
uczciwość i prawda i w oczy kole . oszustom naciągaczom nie .Tylko ci co tam byli isą uczciwi piszą prawde o tym co ich spotkało
ja sie nie przejmuje tym. Tylko zamiast się zgrać i coś wspólnie działać to jeszcze piszecie brudy kto co tam wyprawiał. Po co takie coś pisać, to są sprawy każdego indywidualne.
nikt kto tam był nie opisuje co tam kto wyprawjał . - Działamy wspólnie rozbijemy przy pomocy policji tą bande oszustów na czele z jej szefem który dziła w MOGUER .Kilku ztych oszustów ujeła policja
skoro z ciebie taki prorok to po co jechałes ty i twoja paczka byliscie trzezwi trzeba bylo zostac mario by was przyjal.
idz do kosciola pogadaj z ksiedzem
do proroka76
my we trojke zostalismy w hiszpanii jestesmy do tej pory.Obeszlismy w moguer wszystkie plantacie.Bylismy 3 dni i nic nie ma nawet pracy dla jednego z nas.Teraz jestesmy w zaragoza i zamowilismy busa na niedziele do tu nie ma takze nic
he he he
a tak za powrot nic byscie nie płacili a teraz troche E poleci
Noo Jak widać w Hiszpanii kiepsko to już u nas predzej znajdzie robote tylko kasa nie ta
Noo ale wycieczka była fajna ;P i udało się nam ze bez kosztów bo mogło być gorzej
Dobrze, że nie zostałem – miałem plan jechać do Callosa d'En Sarrià na nisperosy. Akurat teraz są zbiory. Byłem kilka lat temu była praca. Ale w tych czasach i przy tym bezrobociu chyba bez szans.
edytowany przez fajing: 14 kwi 2011
Cytat: Prorok76
Oszukani.
Miałem sie już tutaj nigdy się nie wypowiadać.Ale zrobię to jescze raz.
Znam was wiekszość ,która tam pojechała.Byłem tam.Widziałem na własne oczy jakimi jesteście primitywami.Pojechałem przede wszystkim dla zarobku a potem może kogoś poznać.Ja w wieku naście i pózniej miałem paczkę do której wszsczy chieli należeć.
Wy nalezycie do kanału.Jesteście przypadkowa zbieraniną nie ptraficie normalnie rozmawiać ,zawierać znajomości ,brakuje wam idei itp.Napić się i wszystko jest oki.Czym ktoś wiecej napije się tym wiekszy aplauz wzbudza.Nie wpominąjc o kobietach.Ludzie poco wy to robicie, po co piszecie o co walczycie.Złożone zostało powiadomienie dwa razy dane do policji przez wencela i osobiscie.Nadal miedzy sobą coś załtwiacie i prubujecie rozwiazywać.
Macie prawnika z mediów gratluję-ale to wszystko wskazuje na brak wpólpracy i zaufaniu poszanowaniu nie mówiąc o braku innych cech organicznych.
A tak ,życze wam wszystkiego najlepszego odzyskania kasy żebyście się mogli znówu spotkać i za nią nachlać a jak bedziecie mieć problem to _poszukajcie czarownic z neoplanu-żart......he he.
PS:Oczywiście byli rózwnież symaptyczni i tych mi najbardziej szkoda ,bo moze gdyby nie ta cała reszta zapijaczonych mordek to może dałoby się załatwić coś z Mario skoro się pofatygował.

Wycofuję to co tutaj napisałem.Nie mam prawa was oceniać.Nie powinienem nigdy jechać...
prorok ty należysz pewnie do mafi razem z tym mario nie udało się wam wyprowadzić wszystkich do końca w maliny to wypisujesz głupstwa .policja już wam depta po piętach ,będzie chleb iczarna kawa , kwadratowe słońce.
niech da adres polamie mu palce i nie bedzie glupot pisal. pozdrowienia
janek w którym busie jechałes??
to powyzej do pitera
No nie jednak miałem wczesniej rację, co do tych ludzi tutaj.Poproszę administratora żeby mi usną konto i wiecej ne wejdę tutaj.
To do tego janka....
edytowany przez Prorok76: 14 kwi 2011
prorok idz na piwo potem na panienki potem do spowiedzi potem sie wyspij i na koniec mozesz sie wyrejestrowac z tego forum.
poprostu kiertórym powinnie zabraniac kozystania z tego rodzaju stron
Temat przeniesiony do archwium.
2221-2250 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie