Oszukani.
Miałem sie już tutaj nigdy się nie wypowiadać.Ale zrobię to jescze raz.
Znam was wiekszość ,która tam pojechała.Byłem tam.Widziałem na własne oczy jakimi jesteście primitywami.Pojechałem przede wszystkim dla zarobku a potem może kogoś poznać.Ja w wieku naście i pózniej miałem paczkę do której wszsczy chieli należeć.
Wy nalezycie do kanału.Jesteście przypadkowa zbieraniną nie ptraficie normalnie rozmawiać ,zawierać znajomości ,brakuje wam idei itp.Napić się i wszystko jest oki.Czym ktoś wiecej napije się tym wiekszy aplauz wzbudza.Nie wpominąjc o kobietach.Ludzie poco wy to robicie, po co piszecie o co walczycie.Złożone zostało powiadomienie dwa razy dane do policji przez wencela i osobiscie.Nadal miedzy sobą coś załtwiacie i prubujecie rozwiazywać.
Macie prawnika z mediów gratluję-ale to wszystko wskazuje na brak wpólpracy i zaufaniu poszanowaniu nie mówiąc o braku innych cech organicznych.
A tak ,życze wam wszystkiego najlepszego odzyskania kasy żebyście się mogli znówu spotkać i za nią nachlać a jak bedziecie mieć problem to _poszukajcie czarownic z neoplanu-żart......he he.
PS:Oczywiście byli rózwnież symaptyczni i tych mi najbardziej szkoda ,bo moze gdyby nie ta cała reszta zapijaczonych mordek to może dałoby się załatwić coś z Mario skoro się pofatygował.
edytowany przez Prorok76: 13 kwi 2011