Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2131-2160 z 2388
Bardzo proszę,daj znać kiedy, abym go zdążyła spakować.
Cytat: bulbo
dostałem taką wiadomość od przewożnika:
Szanowny Panie
Sprawę przestępstwa prowadzi Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie .
Wszystkie dokumenty i zgłoszenia złożyliśmy w tej Komendzie . Nie bardzo
rozumiem w jakiej sprawie policja przez Pana wskazana może prowadzić sprawę
. Jeżeli ją prowadzi to proszę ją skontaktować z Komendą Wojewódzką w
Krakowie . My w toczącym postępowaniu występujemy jako poszkodowani
Z poważaniem

Adam Gurbisz
PTT Wencel Tourist Sp. z o.o.
www.wencel.com.pl
tel +48126564909 fax +48122961700
tel. kom .6[tel]

Przydał by się jakiś prawnik. Oni są poszkodowani a to my najwięcej straciliśmy. Wycieczka była za nasze pieniądze - przynajmniej w jedną stronę. Podobno oni wyszli na zero. Nie wiem jak to rozegrać żebyśmy byli na liście poszkodowanych - w razie jakiś zwrotów kasy.
Podobno nic nam nie da staranie sie o zwrot kasy z bilet bo sami tego chcielismy - dobrowolnie. Jedynie mozemy starac sie chyba zrekompensowanie strat moralnych, stresu podczas podrozy itd itd itd. Tak mi sie wydaje:)
[email] prosze o wysłanie zdjec.z góry dzieki
[quote [email] prosze o wysłanie zdjec.z góry dzieki[/quote]
też bym chciał - alpy były przepiękne [email]
Cytat: Puff22
Podobno nic nam nie da staranie sie o zwrot kasy z bilet bo sami tego chcielismy - dobrowolnie. Jedynie mozemy starac sie chyba zrekompensowanie strat moralnych, stresu podczas podrozy itd itd itd. Tak mi sie wydaje:)

tez mi sie tak wydaje ze na zadne pieniadze nie ma nawet co liczyc
a tak wogóle to czesc Grzesiu :)
Czesc Izka :) jak podroz do domu??
nawet spoko byłam wczoraj o 23:40
a Ty jak tam? wypoczety?:)
ja o 9 ociag a w Chelmie bylem po 5:( Czekalem godzine na przesiagke w kielcach
A nawet wypoczety ale pogoda to nie to co za granica hehe
Cytat: smiki1999
Cytat: cati28
i nie mogł roboty wam tam załatwic, skoro pisze ze taki dobry?

Przecież pisał Mario, że był przy nich, że przyjechała banda napranych polaków, całe moguer się smieje , kto chciałby takich pracowników? Nikt nie mówi, ze zostali oszukani tylko, ze wszyscy byli nawaleni, że polacy to jednak nadal alkoholicy , niestety..... jeden autobus, a może spieprzyc całą opinię już na całego.Dlatego hiszpanie nie chcieli nigdy brac facetów polaków do pracy i tak zostanie, niech pokażą ich w tv chetnie każdy zobaczy bande naiwnych ludzi.

Zgadzam się z Tobą ale nie tylko faceci ale też kobiety pozostawiają wiele do życzenia...
i dlatego wolę jeżdzić lub lecieć a Espana
no niestety pogoda do kitu u nas leje :( i niestety znowu przeprosiłam sie do kurtki :):):)
ma ktoś jakieś nowe informacje podobno był jakiś filmik na youtubie widział ktoś?
wogóle były jakies filmiki?
Cytat: cati28
interkadra chyba bardziej wiarygodna niz ta wasza anna mróz. nawet stronke mają.

Nie radzę byłam na takim spotkaniu w Krakowie z interkadry płacą 0,65centa za kilogram praca na akord warunki kosmiczne prysznic koło domu kibelek w polu 500e na miesiac jak zbierzesz odpowiednio wypłata po zakończeniu kampanii 2do 2,5 msca
nikt nie pisze czyzby wszyscy odpoczywali :)
czesc izka :) dojechali cali i zdrowi ja dopiero wstalam zmasakrowana jakbym wode pila caly tydzien;) hehehe to gdzie nastepny wyjazd?
hej : ja wstałam o 7 i poszłam do znajomych hehe na kawke tak szczesliwie dotarłam do domu byłam o 23:40 :)
a co do wyjazdu to szczrze powiem ze jestem jak najbardziej za wkoncu zawsze po burzy wychodzi słonce:)
masakra mnie glowa boli a wdomu to kazanie mialam gorezj niz ksiadz na kazaniu dudni hehehhe jedziesz gdzies jeszcze czy juz wymieklas...
to zgramy ekipe nasza i jedziemy....hehehe wkoncu dla nas zaswieci teraz sloneczko bo teraz to troszku smutawo ;(
czemu smutawo?
partycja dawaj na gg , marcin
moje [gg]
http://www.praca4u.net/zbiory-id97137.html
jak myslicie kto za tym stoi?przypominam ze w hiszpanii nie ma pracy...tymbardziej dla Polaków
trzeba pojechać tam na miejsce i sprawdzić
no bardzo podobne ogłosenie do tego naszego czyzby Anna Mróz zmartwystanie?
napisac by i zapytac o miejscowosc i koszt
albo zminiła nick.ciekawe co mi odpisze...
Temat przeniesiony do archwium.
2131-2160 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie