Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 2388
nie ma to jak kozak w internecie i pod pseudonimem pogratulowac tylko
Oszukani.
Znam was wiekszość ,która tam pojechała.Byłem tam.Widziałem na własne oczy jakimi jesteście primitywami.Pojechałem przede wszystkim dla zarobku a potem może kogoś poznać.Ja w wieku naście i pózniej miałem paczkę do której wszsczy chieli należeć.
Wy nalezycie do kanału.Jesteście przypadkowa zbieraniną nie ptraficie normalnie rozmawiać ,zawierać znajomości ,brakuje wam idei itp.Napić się i wszystko jest oki.Czym ktoś wiecej napije się tym wiekszy aplauz wzbudza.Nie wpominąjc o kobietach.Ludzie poco wy to robicie, po co piszecie o co walczycie.Złożone zostało powiadomienie dwa razy dane do policji przez wencela i osobiscie.Nadal miedzy sobą coś załtwiacie i prubujecie rozwiazywać.
Macie prawnika z mediów gratluję-ale to wszystko wskazuje na brak wpólpracy i zaufaniu poszanowaniu nie mówiąc o braku innych cech organicznych.
Mam nadzieję ze was nigdy nie spotkam.Aż mi ulżyło.
edytowany przez Prorok76: 14 kwi 2011
oczywiscie tyczy sie to do Prorok76
dlaczego cały czas mowisz o piciu moze to twoja paczka nie potrafioła rozmawiac bez picia np w moim autobusie byli wspaniali ludzie którzy wspierali sie nawzajem i nie potrzebowali do tego zadnego wspomagacza
Cytat: izaaa88
dlaczego cały czas mowisz o piciu moze to twoja paczka nie potrafioła rozmawiac bez picia np w moim autobusie byli wspaniali ludzie którzy wspierali sie nawzajem i nie potrzebowali do tego zadnego wspomagacza

Mówię co widziałem, ludzie z którymi miałem mieszkać byli normalni znali umiar.Wiem że ten drugi autokar był inny dlatego piszę.Ale załuję że wogóle dałem się wciągnąć w to wszystko.
Piszę o tym ponieważ neoplan to była speluna.Niczym innym.
cerveza 120 tak odgrażą się winny bandyta
wszyscy załujemy ale niestety czasami wygrywa chec zarobku nad wszystkim innym jak dalismy sie w to wciagnac jak kon który ma klapki na oczach i widzi tylko to co ma przed soba niestety jestesmy o jedno doswiadczenie zyciowe do przodu.
Do janek12.Człowieku jesteś jakims paranoikiem.Idz na policję i zgloś mnie jako podjerzanego mają moje dane jak i wencel i przestań tu hlipać pewnie ledwo widzisz po gorzałce.
witam Panie Janku :)
moim zdaniem nie powinniesmy sie tu teraz obrazac nawzajem bo to nic nie da wszyscy jestesmy ludzmi dorosłymi wiec tak sie zachowujmy
Cytat: izaaa88
wszyscy załujemy ale niestety czasami wygrywa chec zarobku nad wszystkim innym jak dalismy sie w to wciagnac jak kon który ma klapki na oczach i widzi tylko to co ma przed soba niestety jestesmy o jedno doswiadczenie zyciowe do przodu.

No tak powinienem jechać mercedesem moze miałbym przyjemniejsze wspomnienia.Ale to juz postfaktum.
zycze dobrej nocy wszystkim dobranoc
witam pani Izo zgadzam się z pani wypowiedzią.Ten prorok76 i cerwes120 piszą tak jak gdyby bronili tych co nas oszukali . Dla mnie obrażili wszystkich na tym forum. ps jestem trzeżwy nie pije alkocholu . życze dobrej nocy
Panie janek12
Panie janku ,mnie się wydaje że człowiek nie jest taki jednoznaczny, prosty.Rozumiem ze teraz każdy doszukuje się dziury w całym i pisze że ja bronię.Poprostu coś załatwiacie w tej sprawie.Poszkodowani nie mają równego dostępu do informacji ,co i jak w sprawie wyjasnień i postępowania.Notabene według mnie już zostaliśmy zrobieni na perłowow wtedy jak MY mieliśmy iść do konsula.I co wtedy gdzie sie pojawiła zgrana grupa.Kierowcy zrobili co chcieli a teraz mam siedzieć i czekać jak ktoś extra wszystko wyjasni.Juź niewierzę.
Ja sobie poukładałem układanke kto i jak nas oszukał i ona nieciekawie dla nas wyglada, ale niech się zajmą tym marzejsi.Nie będę siał pesymizmu i paranoii.
idę o zakład, że prorok to ten nawiedzony koleś z neoplanu z aparatem w ręce, który dostawał orgazmu jak tylko zobaczył plantacje malin! :D
Nie nie robiłem zdjęc i dostaję orgazm tylko z kobietą.
albo wodą...oczywiście bez gazu ;]
a jeżeli już tylko z kobietą to taką jak Anna Mróz ;] wyimaginowaną ;D
"a jeżeli już tylko z kobietą to taką jak Anna Mróz ;] wyimaginowaną ;D"
No tak zgadza się ,to forum obfituje w osobowości wniklikwe i błyskotliwe.
No to jutro sie zacznie.Musze się przygotować z tarczą.Zaczną sobie używać.Frustraci.
Fenomenów również nie brakuje :) a teraz wybacz ale nic nie wnosisz takimi postami mój drogi i nie chce mi się dłużej dyskutować ;) Zaśmiecasz forum zbędnymi postami, no chyba że zechcesz podzielić się z nami swoją układanką sherlocku to co innego ;D
W dodatku świr pisze do siebie... idę spać bo nie ogarniam ;] gn
Napewno każdy ma układankę.Co do swira.No niestety dziwnie sie dałem wciągnąć tym pisaniem.Obiecuję co pewnie wszytkich ucieszy że postarm się nie pisać już.
God bless ya!
Mam prośbę do tych co byli nieróbmy między sobą zamieszania w tym momencie powiniśmy się wspierać,anie kłócić się między sobą tak jak policja w Krakowie powiedziała mimo tego że jest tam zgłoszone,niech każdy się zgłosi na swoim posterunku,powiem wam że tu dużo czasu zajmuje przed wczoraj byliśmy pare godzin sprawdzanie wszystkiego,dzisiaj byliśmy to policja miała ważniejsze wezwanie i jutro jesteśmy umówieni na daną godzinę.Powiem wam tak zabierzcie skany meili które dostaliście od (anny mróz),najlepiei wziąś jakiś wydruk o tym co się dzieje najlepiej ze strony małopolskiej policji,adres przewożnika i telefonyosób które znami jechały jeżeli je macie lub meile bo policja to sprawdza(bo jak się pójdzie się na komisariat to policja niewie oco chodzi),policja was przesłucha od samego wyjazdu,mówie wam zajmuje to pare godzin,ja sam dzisiaj dostałem telefon zinnego województwa czy byłem uczestnikiem tego wyjazdu,jeżeli sami się nie zgłośimy to policja z Krakowa ma tylko zgłoszenie pozatym nic,czym prędzej złożymy zeznzania tym szybciej ruszy sprawa.I jeszcze raz was proszę nie kłóćmy się między sobą,ta sprawa jest w naszym wspólnym interesie.(Przepraszam za błędy)
Coś mi sie wydaje, że to właśnie Prorok dostał z bani od Adaśka z Neoplanu hehehe....

I co Ty chcesz niby Bulbo zdziałać? Nawet jak już ta sprawa ruszy, najeździsz się po sądach, kasy nie odzyskasz a Anka M. będzie miała 20 pare tys w kieszeni i w zawieszeniu wyrok za oszustwo.
Nikomu krzywda sie nie stała, za bilet było zapłacone z ambasady, każdy kto chciał wrócił do Polski za darmo, więc tak na dobrą sprawe to co chcesz przez to zyskać?
prorok to kolo "bani" nawet nie stal
Ale oto chodzi żeby już nigdy nas Polaków nie oszukali zawsze jeden oszust mniej,jak czytałem też na forum o truskawkach to ten Mario też dziewczyny wykiwał one też chcą swoją sprawa złożyć,czym więcej takich spraw,to mam nadzieje będzie mniej oszustów(chociaż z tym różnie bywa),ale jeżeli nie będziemy nic robić to będziemy oszukiwani,a oszuści będą się z nas śmiać i dalej będą robić wały.Ja nikogo nie namawiam kto się czuje oszukany zrobi to co uważa,Polska wolny kraj każdy ma swoje zdanie.
ten co dostal z "bani" od "adaska" na 100 nie byl abstynentem wiec nie jest prorokiem
prorok to cipa
Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę