Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
2161-2190 z 2388
czekam na info
ona na to forum zaglada
pisał╝eś do niej?
Cytat: Adriano1920
ona na to forum zaglada

no niech napisze co u niej
tak ale nie odpisuje...moze meila rozpoznala bowtedy jej przed wyjazdem duzo pytan zadawalem
pasuje załozyc nowa skrzynka tak tylko zeby była i wtedy
tak ale nie odpisuje...moze meila rozpoznala bowtedy jej przed wyjazdem duzo pytan zadawalem

jej email jest spalony - policja na nim siedzi więc nie ma mozliwości
Cytat: Jola1411
ROZMAWIAŁAM Z PRZREWOŹNIKIEM TO PRAWDA W CZĘSTOCHOWIE ZATRZYMALI WSPÓLNIKA, ALE Z NIMI POJECHAŁY 3 OSOBY KTÓRE BYŁY WEWNĄTRZ Z BANDY W OBSTAWCE I WYSIEDLI W MOGUER ALE ZAPOMNIELI DOKUMENTÓW - ALE CYRKI

a co myslicie o tym?
przecież zostało tam trzech chłopaków ten co gadał po hiszpańsku i jego kumple i oni niechcieli dać policji dokumentów
Cytat: bulbo
przecież zostało tam trzech chłopaków ten co gadał po hiszpańsku i jego kumple i oni niechcieli dać policji dokumentów

no własnie oni sie na to nie zgodzili czyli ze to moze byc faktycznie prawda
Cytat: brssss
Cytat: margo2011
a może być tak: ona zamawia autokary żeby sobie postały kilka godzin w umówionym miejscu, przychodzi dziewczyna czyta listę, zbiera forsę i wyznacza autokary a później znika w tłumie ???!!!

za wszarz ja i do autokaru razem z nami xd

120 osob to za dużo na jedną plantację i dlatego nie ryzykowałam szkoda forsy
http://www.praca4u.net/zbiory-id97137.html
jak myslicie kto za tym stoi?przypominam ze w hiszpanii nie ma pracy...tymbardziej dla Polaków

głupoty opowiadasz praca w hiszpanii dla polaków jest tylko naucz się szukać np: WUP w całej Polsce, albo infopraca, eures itp. itd
Jeżeli ktoś mógłby wysłać wszystkie rzekome dane (adres, nazwa firmy, numer NIE) jakie udało się uzyskać odnośnie "Anny Mróz" proszę o wysłanie na maila [email] Wybieram się jutro na komendę i potrzebuję tych informacji.
Cytat: coco88
Jeżeli ktoś mógłby wysłać wszystkie rzekome dane (adres, nazwa firmy, numer NIE) jakie udało się uzyskać odnośnie "Anny Mróz" proszę o wysłanie na maila [email] Wybieram się jutro na komendę i potrzebuję tych informacji.

też jutro idę przydały by sie te dane [email]
a Ty margo co sie udzielasz jak Cie tAM nie było?no wlasnie kazdy widzi jakie mamy oferty w hiszpanii z Up!!!!!!!
zaraz będzie o nas na tvp2
ktoś namieszał z ta telewizją - nic nie było
ok jest
Noo właśnie było w TVP2 natknołem się na akurat
A wzieliście te potwierdzania wpłacenia pieniędzy o którym mówiliście?
Cytat: robertto
Mam do ciebie pytanie ,z kad masz takie wiadomosci z kad wiesz ze wszyscy nie mamy nr NIE z kad masz nr do pani A.M Dlaczego nas tak zachecasz skoro przed momentem sam szukales pracy O co chodzi?

W tym momencie zwatpilem
Miałeś nosa.
Jak pracowałem legalnie – plantator nie chciał mojego NIE – tłumaczył, że więcej zarobię. Miałem NIE, ale i tak było to bez znaczenia. Dziwna ta Hiszpania.
Więc pierwszeństwo dla ludzi z Polski przed tymi, co są na miejscu dla mnie miało sens.
bulbo koluj na browara za godzine jestem u ciebie
koledzy z wyjazdu jedziemy ogarniac temat jak beda konkrety dam znac
mialam dzisiaj isc na policje ale sie rozchorowalam od tej hiszpani...masakra moze jakas choroba zagraniczna mnie dopadla...:(
jak masz jakieś konkrety daj mi ja zaraz się wybieram
fajinq a ty ktorym jechales autokarem
ale wiecie co najlepiej by bylo jakbysmy razem zlozyli grupwy pozew a wpierw zeznania grupowe tutaj w krakowie na komendzie tak by bylo najlepiej a co do dowodow to moze mi cos dadza jakies kopie w od przewoznikow bo niemamy zadnych dowodow...
Szczerze mówiąc Pani Renata i Pan Robert nie popisali się w TV. Za mało było faktów, chyba trema ich zjadła bo program był emitowany na żywo. Nie wiem czy wcześniej zostało omówione co mogą ujawnić a czego nie.. Jednym słowem wyszliśmy na idiotów, którzy jechali w ciemno do pacy, a przecież przynajmniej kilka osób próbowało sprawdzić wiarygodność informacji, które podawała Anna Mróz, kontaktując się z urzędem pracy lub znajomymi, którzy obecnie przebywali w Moguer. Ja również jak inne osoby zadawałam pytania droga mailowa odnośnie nazwy firmy, dokładnego adresu ale nie uzyskałam odpowiedzi, aczkolwiek chęć wyjazdu i zarobku wzięła górę. Ostatecznie miałam podjąć decyzję w Krakowie bo nie byłam do końca przekonana ale po rozmowie z p. Magdą i możliwością przeczytania umowy zawartej pomiędzy p. Anną Mróz a firmą przewozową i spisaniu kilku danych dałam się nabrać.. Dlatego, że to był mój pierwszy taki wyjazd, miałam prawo nie wiedzieć jak wygląda sprawa pracy za granicą, ale dziwie się osobom, które jechały drugi lub trzeci raz i dały się w to wrobić..
ja tu jestem namiejscu w krk takze mam blisko ale to juz jutro bo mnie chorubsko dopadlo...:(
Temat przeniesiony do archwium.
2161-2190 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie