Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1981-2010 z 2388
to musiała byc pomyłka literówka, bo jak mogło byc 36 euro skoro pod spodem za nadgodzine pisało 7 euro?
Cytat: lacinta
Cytat: bulbo
http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/kryminalne/sledztwo-ws-fikcyjnej-pracy-w-hiszpanii/4313372

Ci oszuści Wam oferowali 36 euro za godzinę??? Czy gazety piszą co im ślina na język przyniesie...
jest to kompletna bzdura dzwoniłam teraz do rzecznika prasowego aby mu powiedziec ze pisza nieprawde to mnie zbył,nazywa sie Nowak Dariusz tel.12 61 54 033,dzwoncie do niego i pytajcie dlaczego kłamie
Cytat: cati28
to musiała byc pomyłka literówka, bo jak mogło byc 36 euro skoro pod spodem za nadgodzine pisało 7 euro?

ale na innych portalach też piszą 36 euro/h (chyba pismaki chcą podkoloryzwać ten wyjazd!)
slaskie67 bardzo ale naprawdę bardzo pozdrawiam i niech M. przestanie pić tyle tej kawy
tak bo oni sobie to kopiuja, przekazuja tak jak dostaja. przeciez wiadomo ze 36 euro nikt tam nie płaci za godzine.
Cytat: SLASKIE67
http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/kryminalne/sledztwo-ws-fikcyjnej-pracy-w-hiszpanii/4313372

Ci oszuści Wam oferowali 36 euro za godzinę??? Czy gazety piszą co im ślina na język przyniesie...
jest to kompletna bzdura dzwoniłam teraz do rzecznika prasowego aby mu powiedziec ze pisza nieprawde to mnie zbył,nazywa sie Nowak Dariusz tel.12 61 54 033,dzwoncie do niego i pytajcie dlaczego kłamie

To ten medialny pan (D.N.), z parciem na szkło ?
tak bo oni sobie to kopiuja, przekazuja tak jak dostaja. przeciez wiadomo ze 36 euro nikt tam nie płaci za godzine.

:D Szukam pracy!! Preferuję 36euro/1 godzina :D
to ja sie tez pisze;) przelicz ile dnówki, obłowimy sie niemozliwie;''000
cześć wam jak samopoczucie po przyjezdzie do polski?

:D Szukam pracy!! Preferuję 36euro/1 godzina :D
chyba tak bo był bardzo niesympatyczny,olał mnie a ja chciałam, zeby napisali sprostowanie, ale ja tego tak nie zostawie
to ja sie tez pisze;) przelicz ile dnówki, obłowimy sie niemozliwie;''000

Pakuj walizkę :D

To ten medialny pan (D.N.), z parciem na szkło ?
chyba tak bo był bardzo niesympatyczny,olał mnie a ja chciałam, zeby napisali sprostowanie, ale ja tego tak nie zostawie
w 5 minut i jestem na pksie gotowa.
Cytat: adam281082
cześć wam jak samopoczucie po przyjezdzie do polski?
adaś jak nóżki?
w 5 minut i jestem na pksie gotowa.

ale jazz :)))
nogi chyba mieliscie niezle spuchniete? kto jechał ten wie jaka to meczarnia
shrek jak tam
prawie jak nowe jeszcze jeden dzien i mozemy wracać :)
no to poszło rozmawiałam z redaktorem z telewizjii katowice
prawie jak nowe jeszcze jeden dzien i mozemy wracać :)
ja nawet sie jeszcze nie rozpakowałam ,gdzie jedziemy tym razem ale teraz bierzemy ze soba jakiegos reportera zeby robił reportarz na żywo,bo policja znowu cos popierdziuli a zwłaszcza rzecznicy prasowi kom.woj. kraków
no to poszło rozmawiałam z redaktorem z telewizjii katowice

Walczcie o swoje!!! To nie jest polewka, przejechać się 100 godzin.
piszcie kto chce rozmawiac z reporterem telewizjii kraków,zeby opowiedziec co tak naprawde sie wydarzyło mysle ze w taki sposób mozemy tez powiedziec jak bardzo jestesmy wdzieczni marcie i burmistrzowi moguer oraz hiszpanskiej policjii
ja moge rozmawiac ale do krakowa sie nie wybieram chyba ze jak gdzies jedziemy z krakowa
http://www.radiokrakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2795:nieuczciwy-porednik-pracy-w-hiszpanii-oszuka-kilkadziesit-osob-z-maopolski&catid=48:newsy
ja też mogę gadać ale jak ze szczecina
hiszpanie sie wspaniale zachowali, nie pozostali obojętni na wasz los.
chłopaki jeszcze pare lat temu było tam dobrze i kazdy miał szanse pracowac i nie tylko w polu, ale hiszpania jest dotknieta duzym kryzysem
to ludzie bez skrupółów którzy dają ogłoszenia o pracy w hiszpanii i biorą pieniądze za załatwienie pracy.
piszemy do telewizji idziemy do jakiegos programu niech nas biorą i niech załatwiaja a jak nie to niech cała polska sie dowie jak nasz rzad sie interesuje losem ludzi...
http://polskalokalna.pl/news/mieli-dostac-dobrze-platna-prace-zostali-oszukani,1623077
ja moge rozmawiac ale do krakowa sie nie wybieram chyba ze jak gdzies jedziemy z krakowa
napewno nikt was nie bedzie sciagał do krakowa ale jakby co to moge podac wasze numery tel?.pisze do,Adasia i Pawła oczywiscie.
ok
Temat przeniesiony do archwium.
1981-2010 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie